62

Анонимен

преди 8 години

еми като дойдат лошите Бойко се обади на Меркел и Обама да си ги приберат разбра ли

61

Анонимен

преди 8 години

Леле не думай бе Бойче,Изборите ще струват 1/4 от парите за защита на Границите ?А как ще разберете кои са лошите , щото си влизат заедно с майките с деца , като божи кравички , а на следите от огнестрелно оръжие му казват били от катастрофи ? И след време какво правим ??

60

АЛОООУУУ

преди 8 години

ЛОШИТЕ СА ТУК, И НИ УПРАВЛЯВАТ

59

морски

преди 8 години

Бойко Борисов - мафиот и контрабандист на нелегални стоки,разпространител на наркотици на територията на България,ограбващ легално чрез десетките си фирми еврофондовете.И тръгнал да говори за борба с корупцията!!!

58

оправетеси закона

преди 8 години

Разбираемо е възмущението на ББ от лицемерните юридически и айдукатски ефимизми на думата кражба.Нали ГЕРБ имате най-много дупутати,нека ги събере ББ и прати да гласуват всички тънко или дебело-...ерковци,кражбата да се напише в закона кражба,а не друго.То и убийството айдукатите и други покровители на мафията ще нарекат противозаконно отнемане на живот.Отнели са им и двете гънки в сивото,то съвест нямат отдавна...

57

BAI TOHO

преди 8 години

Interesno pri bai toho dali htiaha da preminat granitsata tezi rezatsi - mini poleta na 3 plasta signalna sistema brazda vihki kucheta i natsionalno osaznati voinitsi i pri zastrelian naryhitel nagrada

56

журналя

преди 8 години

За какво се поддържа НАТО,след като не може да защити членовете си?За какво са морските армади,ако не могат да блокират едно Средиземно море?А сухоземната граница(на България и Гърция с Турция) е само 500км-толкова ли не може да се защити?Каква еврейска отрова са изпили управляващите в Европа,та я предават отвътре?????Не се ли вземат твърди мерки сега-след 5-10 години ще загинат десетки милиони бели европейци,а континентът ще бъде разсипан!

55

Анонимен

преди 8 години

Нашичкият като, че е завършил ВИТИЗ а не Пожарникарското училище. Фернандел или Мистър *** могат да му завиждат. Рядко се ражда такъв ***. Но има които си го харесват. Да си го изберат отново и му се радват на простотиите. всеки народ заслужава управниците си! Радвайте му се!

54

Анонимен

преди 8 години

Респект !Моля , утре като стане напечено да не се отметнете от думите си и да забегнете зад граница даже зад океана

53

Наблюдател

преди 8 години

Абе другарю Борисов, ако ще се оплакваш от опазване на Държавната граница що за Министър председател си!!? На тази Държава не и трябват само ленторезовци за всяка запълнена дупка по пътищата за което си има минстри и хиляди началници! За опазване на Държавната граница трябва решителност и твърдост, нещо дето ама много ти липсва !

52

Винету

преди 8 години

До ала-бала. Има, има - червени домати, сини фесове, русисти и разни други буболечки.

51

Елица

преди 8 години

Да работим за чиста и свята българска страна.Няма по-трудна борба от борбата срещу природните сили-дъжд,гръм,мълнии и пожари.Разрухата отнема човешки животи и съграденото от нашия труд се заличава от лицето на земята.Това за мен са единствените бедствия с катастрофални последици.Човешкия разум,работещ за комфорта на мирно съжителство намира правилен смисъл за справяне с конкретни ситуации.Решение има и крайния резултат оправдава вложените усилия и мерки за безопасност.

50

Анонимен

преди 8 години

Вече съм щастлив,че сме бедни голтаци!Поне тея бежанци няма да останат тук!

49

Анонимен

преди 8 години

MNOGO MIE SMESCHNO KOGATO NQKOI TYPUNGER NAPISCHE MACHKAI BOKO CHERVENITE BOKLUCI IDE MI DA PUKNA OT SMQX AAXAAXAAX

48

Анонимен

преди 8 години

мачкай боко червените ***

47

Анонимен

преди 8 години

BACE AMI TO PO LOSCHI OT TIQ DETO SA DOSCHLI U NAS NQMA U SVETA VE.RAZKARVAT SI TANKOVETE I VOISKITE IZ BG.TYI CHE KOITO I DA DOIDAT SCTE SA PO DPBRI OT TIQ KRAVARI DET SI GI DOVEL

46

Ала-Бала

преди 8 години

По-лоши от боковата *** няма!

45

най-после

преди 8 години

военните да започнат да си гледат работата, а не да се бъркат в цивилните и граждански Институции. Ето това е нещо за уважение, а не да КОМАНДВАШ цивилни, ти НЕКОМПЕТЕНТНИЯ с чин полковник!

44

Анонимен

преди 8 години

Като не спират бежанците на границата за какво ги командироват там.Може би като престигнат бежанците да им осигорят транспорт до градовете ли.Не разбирам.Скоро бежанците ще станат повече и от .Вече са във всеки град.

43

Дядо Петър

преди 8 години

Тоя, с манталитет на четвъртокласник, за когото бай ви Тошо е патрон, ментор и кумир, се пъне да ни "упранвлява" вече втори мандат.Докога ще го търпим?