126

Danut

преди 8 години

Always renfisherg to hear a rational answer.

125

Анонимен

преди 8 години

Господа пишещи. Аз съм един човек, който живее добре в България. И в Зимбабве да съм пак ще живея добре. Ще имам пари и ще съм на заведение всяка вечер. Проблема е в това, че на никой не му се "бачка".Работи се 8 часа и се гледа "Биг Брадър". Аз съм на 28 години и имам 2 висши образования, за които съм си изкарал парите сам. Знам два западни езика и работя по 12 часа на ден. + Събота и Неделя. Не мислете кой краде - краде се навсякаде по света, а мислете как да станете по добри в професията си.

124

Анонимен

преди 8 години

Другарю анонимен 172, ти изобщо знаеш ли на кой свят се намираш?? Ти случайно да си чувал за промишленост и икономика?? Случайно да си чувал, че по всички отрасли сме били в челните места по време на неадекватния строй за който говориш?? Ти май изобщо не си в час...!!

123

Kosto Czech. Rep.

преди 8 години

Az rabota v Cechia kato cnc frezar s kompiutr ,sega sam v rabota ,vzimam zaplata mezdu 30do32000 kroni.1lev-15kroni.Tova e 2133 lv.Zena mi izkarva polovina od men.Tezi pari tuk vzima malko chora.

122

gogo

преди 8 години

*** off,професор ***.

121

Анонимен

преди 8 години

25 години яко се краде - от най-вече от държавата и наемния труд. 25 години се свива производството, селското стопанство е на изчезване. На изчезване са и квалифицираните и добре обучени хора. Но какво от това, като управляващите слушат новия брат.

120

Жалко Българов

преди 8 години

А как да не сме??? Като България произвежда само мутри, роми и простотия в промишлени количества.... Па пари к...ц пари нема... ЦиЦ..

119

ТОВА Е ДРАГИ....

преди 8 години

НЕ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА Е ВИНОВНА ЗА ХАЛА НИ, А 25 - ТЕ ГОДИНИ КРАДЕНЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОЛИТИЦИ И ОСОБЕНО НА ИВАН КОСТОВ, КОЙТО СЪСИПА ДЪРЖАВАТА С Т.Н. "ПРИВАТИЗАЦИЯ",РАЗБИРАЙ РАЗГРАБВАНЕ И РАЗРУШАВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА НИ И СЕГА БОЙКО БОРИСОВОТО ЯКО КРАДЕНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И ОНЯ 16 МИЛИАРДЕН ДЪЛГ,КОЙТО ОКОНЧАТЕЛНО ЗАГРОБИ И ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ. НО НАЙ-ВИНОВЕН ЗА ХАЛА СИ Е САМИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, КОЙТО ИЗБИРА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ОТЯВЛЕНИ ТАРИКАТ - КРАДЦИ И МУТРИ

118

Анонимен

преди 8 години

За да има нормални заплати в България, трябва да има нормални синдикати /профсъюзи/, а такива няма през последните 25 години. Гърците и французите затова имат по-нормални доходи, защото са добре организирани и протестират, когато трябва, а ние един нормален протест за тези 25 години нямаме. Да напомня на някои, че една от първите задачи на новата власт след 1989-та година, беше да разбие всички организации на хората в България, вкл. и профсъюзите, за да ги замени с едно голямо нищо и да крадат

117

Факт

преди 8 години

Този професор май е от новите - демократите дето управляват в България в последните 25 години. Какви ги върти и суче, само и само да не признае, че пазарната икономика в България се провали в последните 25 години. Е, не им пее дитирамби, заради което някои го наричат "червен", което си е малоумие, но и не посочва истинските причини заплатите в България да са толкова ниски, че скоро африканските заплати ще са по-високи.

116

защото...

преди 8 години

Бедни сме, защото местните феодали предпочитат да изплащат коли за по 150-200 хиляди лева, отколкото да дават нормални заплати...

115

GERBEMINALO

преди 8 години

TO I BEZ TOVA GERB E PRED RAZPAD XIXI

114

работещ

преди 8 години

Къде е професор този *** бе, в Библиотекарския институт на Шесто ли? Кой дава микрокредит на неграмотен крадец бе, тъпан червен? На ромите не им трябват микрокредити, а ОБРАЗОВАНИЕ, ама то такова вече няма и за българите, щото професори са червени недоразумения на природата като тебе.

113

Анонимен

преди 8 години

Абе какви равни възможности давал закона след като детето на богатите ще ходи на частни уроци а на бедните няма да отиде и в общественото училище или ако отиде няма да му обърнат нужното внимание или няма да има пари за тетрадки и учебници или за дрехи въобще бедните са подтиснати от малки

112

UBEGERBER

преди 8 години

TIKVA KATO SE MAXNE SHTE SE RODIM

111

До 162

преди 8 години

Ау-у-у-у-у-у, колко си умен!Страшни доводи даваш - с тях не може да се спори.

110

До 160

преди 8 години

За съжаление плоският данък все още е необходим заради огромното укриване на доходи. Така тези, които укриват доходи все пак плащат нещо, а ако стане това, което предлагаш, няма да плащат нищо. Даже аз бих предложил обърната пропорционална скала за облагане - с най-висок процент да се облагат сумите около минималната заплата, са следващите суми процента да намалява, което донякъде да обезмисли укриването на доходи.

109

Анонимен

преди 8 години

Няма как да се живее сега по-добре, след като произвеждаме по-малко и докато преди това хрантутехме примерно 1000 търтея, сега хрантутиме примерно 100000 търтея, които на това отгоре лапат много повече.

108

Бранник

преди 8 години

До Анонимен 138 Вие сте абсолютна овца.

107

ао

преди 8 години

Бреее, откриха топлата вода и какво да сравняваме режимите -просто и ясно през комунизма се е живеело по-добре това е 100%. Бяхме осигурени на 100% само банани нямаше а сега имаме и сме по зле и от Уганда и Нигерия!!!