13

V

преди 8 години

въпросния дълг чий е ??? кой ще загуби ??? Май само Русия им опрощава ??? защо не пишете най- важните неща ? Ако загубят вложители в дълг.Това ще е много добре за световната икономика.Така ще спрат да инвестират в държавни дългове вместо в реална икономика , а държавите ще бъдат пренудени да правят реформи ,а не само да теглят дългове за да не правят реформи като наш Боко ;)ТОВА КОЙ Е ГУБЕЩИЯ Е ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ;)

12

Анонимен

преди 8 години

На езика на банкстерите опрощаване на 20% от дълга означава признаване на дефолт на длъжника. От днес Украйна е дефолтер.

11

Анонимен

преди 8 години

За какво опрощаване става въпрос. Просто хунтата в Киев срещу тези пари предоставя Донбас на сина на Байден и подобни. Та нищо не е оправдано. Тепърва ще се види кой колко е опростил.

10

.

преди 8 години

Няма такова животно "опростени пари". Ще складират там ядрените отпадъци, ГМО пшеница ще посеят, някоя друга база ще построят. Държавния дълг е изкупен отдавна от големия брат. Който е изкупил и индустрията. Сделката е 6+.

9

Анонимен

преди 8 години

Богата България първа сигурно е дала пример.

8

Венелин

преди 8 години

Отлагане на фалита с няколко месеца, нищо повече.

7

Анонимен

преди 8 години

Браво!

6

Анонимен

преди 8 години

"Украйна беше заплашила да спре плащанията по дълга си, ако скоро не бъде постигнато споразумение."Ашколсун!Това не му ли се вика дефлот?Демег, заплашила че няма да може да получава законно помощи да води геноцид....На запад направо са се ужасили от заплахата ми се струва!

5

Козел

преди 8 години

Отивам при некоя сгодна мома. Казвам и че ми дължи секс 5 пъти. Опрощавам и 4, в знак на добра воля. Казвам и да се надупи. Воала - Момата е демократизирана!И така драги зрители вече знаете как функционира тая система със "заемите".

4

Анонимен

преди 8 години

И за какво скачаха на маймундана?За свобода? - А за дълговете , газа и тока май забравиха....

3

Паметлив

преди 8 години

Колкото и да опростят-все тая,няма ли работеща икономика....С тая хубава лихва(7,75%) бързичко ще се натрупат пак.

2

Анонимен

преди 8 години

Украинците са същите заспи като нас. Продадоха им държавата техните си олигарси, които сами си ги избраха и си ги до-избраха на Майдана. Под носа им я продадоха, докато синовете и дъщерите им измират за чуждата кауза пеейки "ПутиnА сега и да им опростят 40 милиарда, пак няма да има разлика за обикновните хора. Обречени поколения без изход и решение...Добре дошли в Източния запад!В Киев трябва да се гърми а не в Донбас!

1

Анонимен

преди 8 години

Кредиторите опростиха на Украйна, но не си въобразявайте, че са *** и са прежалили тези пари. Ще си ги вземат от нас и от такива като нас.