33

найс

преди 8 години

Значи това е сигнал за него да започва да краде по 2 по 3 на ден - рискът е бил по-малък, отколкото си е мислел.Също сигнал за десетки нови да се включат в бранша, и това да не забравяме.

32

Един от многото

преди 8 години

Е браво. Няма такава държава. Щеше да е смешно ако бе беше тъжно.

31

petko

преди 8 години

за такива решението е едно куршум в главата .

30

Анонимен

преди 8 години

Цацарофф !!!

29

Анонимен

преди 8 години

И кой точно е съдията дето го е пуснал?

28

факт

преди 8 години

И СЕГА КАКВО ИЗЛЕЗЕ, НЕ БИЛО СИГУРНО, ЧЕ БИЛ ТОЙ, А КОЙ Е? - МОЖЕ БИ СОБСТВЕНИКЪТ САМ СИ Е ОТКРАДНАЛ КОЛАТА? НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОМЕТЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ИНАЧЕ, ЩЕ ПОМЕТАТ НАС!

27

Анонимен

преди 8 години

Айде сега пак плюйте по полицията, защо имало по улиците престъпници. Пак по тях плюйте.

26

Анонимен

преди 8 години

"МВР шефът Румяна Бъчварова пък призна, че той е с три европейски заповеди за арест от Словения и две от Италия"Автокрадец търсен в Европа извършил сумалакти кражби го слагат под домашен адрес? После защо никой не инвестирал в България. Ми защото България е хайдушка, бандитска държава! Кенефът на Европа и скоро и на Азия и Африка! Не знам на къде отива тази държава. За мен това е напълно разграден двор. Институциите работят само за орпеделена клика. Останалото е на самотек!

25

they call him skunka

преди 8 години

Приятели, събудете се ;) Човека плаща и си го пазят, та нали иначе за една средна и след това, ако извършиш ...кражба(не грабеж) си в хипотезата на рецидива и отиваш на ваканция...Та така, плащаш и става работата:) ПП: Г-н Димитров,почерпете застрахователите:) И продължавай да действаш. новите коли са с каско и пералнята работи ;)

24

Виктор

преди 8 години

Боже, боже, чета коментарите на хората и не мога да повярвам.Колко много наивници има тука.Че то беше ясно,че няма да го опандизят, вие задавате ли си въпроса, защо този човек, който има няколко европейски заповеди за арест, се разхожда съвсем свободно в София? Защото българският съд го пази и не го предава.Защото този плаща.Само ще ви припомня, че белгийският съдия който пусна тримата *** убийци,защото видеозаписът не е доказателство, беше уволнен /освободен/ след 6 /шест/дни. А тримата изпра

23

онбашията

преди 8 години

До Рязовзащо да се пази от белите държави? щом за убийство на 80 души дават 20 години, колко ще му дадат за някаква си кражба? айде стига с това лигавене и преклонение пред "нормалните държави", нашето правосъдие е зле точно защото подражава на тяхното. ако искате правосъдие - иран, сингапур, това са държави с правосъдие. не ми пробутвайте евролиберастите за пример.

22

Рязов

преди 8 години

Яро, действай баце както досега! ТАКИВА като твойта мутра има хиляди! Кой може да докаже че си ти? Само се пази от белите държави в Европа

21

vesko02

преди 8 години

А дали достатъчно на брой българи повярваха че вината е в членството ни в ЕС,защото основния замисъл на случващото се у нас е този.

20

онбашията

преди 8 години

хубу де, можело да не е той на камерата, ама заповедите за арест от интерпол кво ги прайм тях?

19

teo

преди 8 години

Яро, действай пак докато не са те докопали пак! Има достатъчно нови коли, които те чакат да ги чопнеш! Нищо, че те издирват от няколко западни държави! Нашите съдии и прокурори не са като западните, които не уважават парите, а спазват стриктно законите, независимо колко пари им предлагаш! Действай, тук е златна мина за такива като теб!!!

18

Бай Кур

преди 8 години

Гарван ,гарвану око не вади....Няма оправия в *** , земята на чудесата ...

17

На съдията в устата!

преди 8 години

Защо се правят на луди? Утре някой ще каже ,че има двойник и той е крадец....и съда ще "повярва".

16

Али баба

преди 8 години

Българските съдии и прокурори са едни от най- богатите хора в държавата. Защо ли...

15

Анонимен

преди 8 години

Мръсен,корумпиран Б.Г.съд!!

14

boc

преди 8 години

Решнието на този съдия е показателно за това, защо не ни искат в Шенген.Колкото и да са *** еврогейците, те са осъзнали, че България може и да пази добре външните граници, но тя е един развъдник на престъпници, подпомагани от държавните институции.Така че Куневица и цялата пасмина около нея, още дълго време ще заглавичкват с разни шенгени.