12

Анонимен

преди 8 години

До Иванов-велик си:-) :-) :-) :-) Да ти разкажа.Като си караш джигула и погледнеш в огледалото за обратно виждане надписа ще го видиш правилно ,и може да ти хрумне да и направиш път.Умен си Андрешко:-) :-) :-) :-)

11

Българин

преди 8 години

!20 минути и ние я наричаме Спешна? И Бърза?По техните стандарти,какво ли е НЕспешна? Сигурно за другата година ... век ... живот ...

10

Мдфка

преди 8 години

До онбашиятаЧовече... как успя да си включиш компютъра с този капацитет?

9

Анонимен

преди 8 години

Абе,Иванов,в кой клас си ?!

8

!@#$

преди 8 години

Mnogo debilno zaglavie!!!

7

Пешко

преди 8 години

Не разбрахте ли, че такива заглавия не са грам духовити и идейни

6

до 7

преди 8 години

Не е наобратно! Огледално обърнат е - за да може като погледнеш в огледалото за обратно виждане да го прочетеш и да дадеш път.

5

онбашията

преди 8 години

направете я платена, да видим ще има ли мераклии да я викат без нужда. вярно че бедните ще умират като кучета, ама те и без това все се оплакват колко им е скапан живота , тъй че и да умрат не губят много.

4

ivanov

преди 8 години

някой може ли да ми обясни защо на линейките надписа отпред е обърнат на обратно? това си е правописна грешка.

3

Елемаг

преди 8 години

Ушевите сФини от години могат да разполагат с данните на всеки абонат на мобилните ,включително и предплатените карти.То е ясно кой етнос си ползва безплатна помощ за бъдещия престъпник,че дори и на повикване.И то ежедневно.И като се види ,че е от маалъта и даже не правят разследване.То да беше само от това перо да се точи здравеопазването!!

2

Анонимен

преди 8 години

1112 от кога го има този номер

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва задължително да се въведе закон за тея гаври със спешните медици. Фалшив сигнал? Глоба от 500-600 лв. нагоре. Викане за настинки, мерене на кръвно и т.н? Пак същото. Ще се научат тея ***. Моментът, в който пратиш тази линейка за зелен хайвер, друг наистина имащ сериозни проблеми човек, може да се наложи да чака дълго, заради такива ***. Всъщност какви 500-600 лв... От 1000 лв. нагоре