13

Анонимен

преди 8 години

Където стъпи подуянчанин, трева не никне.

12

Анонимен

преди 8 години

Да си спомним, че не толкова отдавна Станимир Стоилов се оказа нежелан за треньор на "Левски" от собственика на клуба Тодор Батков, а преди една година не друг, а Кирил Домусчиев предлагаше на Мъри да смени професията си. Днес Стоилов не просто доказа, че е треньор, който разбира от работата си. По свой начин, той хвана за главите г-дата Кирил Домусчиев и Тодор Батков и здраво ги удари една в друга. Струваше си!

11

Анонимен

преди 8 години

До Контрафалц !!!Дори да си прав в Казахстан ще му вдигнат паметник за успеха, а теб няма кой да те оценява, прекалено си незначителен за това!

10

миньор

преди 8 години

ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО МЪРИ СИ Е МЪРИ ,ТОВА МОЖЕ ТОВА ПРАВИ ,УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ

9

Контрафалц !!!

преди 8 години

В средата на декември Мъри де Мъро ще бъде първия треньор в Европа записал уникален рекорд!И то в ШЛига!!!От 12 мача ще има 12 загуби и голова разлика 3 на 34 гола!Както се вижда от днешния жребий-няма начин да не го направи!Вече има 50% направени!= мача-= загуби по 6 броя!пп-Не съм чорбе нито кухорог нито див провансал!Пука ми Вие на какъв ще ме определите!!!

8

онз

преди 8 години

До vargсайтове, отбори, шефче..пусни неко левец за едно бентли че амгто ми писна, от мига в КОИТО ми изгоре мигача..

7

Анонимен

преди 8 години

Мъри е страшен треньор! Бих казал дори най-добрия български треньор.

6

vesko02

преди 8 години

Как ще преборим норвежците ако бързия като светлината Божинов не се възстанови,с Михайлов на вратата дали ще е достатъчно

5

Анонимен

преди 8 години

Поздравления за Мъри, който окончателно доказа, че е човек, дето си разбира от работата. Успех и на Георги Миланов, който също ще ни представлява в Шампионска лига.

4

Анонимен

преди 8 години

Божинов е един от малцината нападатели на световно ниво във играта без топка ,не е лесно за 30 мин само два пъти да докоснеш топката.Във играта без топка ние имаме един уникален национален отбор и уникални школи които бълват футболисти майстори на играта без топка и правилно позициониране

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя пак се контузии. По-голям хрантутник от тоя няма.

2

Пешко

преди 8 години

Браво на Мърли

1

ангард

преди 8 години

И с'я ко ше пра'им с головата шпага?