62

Анонимен

преди 8 години

До АнгелНикой не му е продал плажа, плажа е още си е изключителна държавна собственост.Имота през който минава единственият път за плажа е частен.Това е проблема и това трябва да се разбере - кой е продал или направо подарил този имот на точно тези хора?Иначе ако стигнеш до плажа по какъвто и да е начин, никой не може да те изгони.

61

Анонимен

преди 8 години

Защо никой не търси виновника дал този имот незаконно. Осъдете тези които са издали документи за собственост.

60

Анонимен

преди 8 години

е тоя собственика не беше ли някакъв роднина, май тъст, на оня с гръглите цайси от дпс - Йордан Цонев?

59

ha ha

преди 8 години

Собственика на имота е местен селски ***, ноистинският собственик е гоУемец от Софето, не го крийте ами го кажете кой е. Затова се мотат толкова години, а по закон, трябва да има достъп до плажа.

58

Анонимен

преди 8 години

Да вземат да направят една ограда по цялото ни черноморие, вместо да се пазим от имигранти и да се знае, че нямаме море и това е. И взаимно да си се концесионират концесионерите...

57

Вуна по гъзо!

преди 8 години

Ама що гуйнените сайтове не наблегнат на собственика дерибей? Да не ми споменават само за разни метални съоражения и заварки, шото от всякъде личи че бутат партията на дугун, местун и др. гьотферени!Малко предварителна захранка по модерацията ако отново ме изтрият! Ъ ви го отпера у немите дирници!

56

Анонимен

преди 8 години

Знаменитата реплика на др. Луканов:- Другари ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти . Е направиха го така както кучетата на нивата . Естествено неговите другари го убиха , защото те това си могат и знаят от партизанлъка .

55

Хитър Петър

преди 8 години

Бай Ганъо си прави каквото иска а държавата му играе по свирката. Ако беше нормално трабваше бай Г. да играе по-свирката на държавата, а не тя по неговата. Все пак тия по черноморието бият свички класации по наглост и безсркуполност.

54

Иван Павлов

преди 8 години

До историкА бе плъх що се криеш зад анонимно име и като някоя женска пишещ глупости,и тогава и сега патим от мишоци като тебе.

53

-10

преди 8 години

Поредното доказателство, че в България държава няма, колкото и Боко да се хвали с асфалта! Единствения начин собственикът на имота да накара държавата да си свърши работата е да загради пътя.

52

-10

преди 8 години

Не можеш насила да караш хората да ти плащат за сянка, въздух или да ти минат през нивата...--------------Никой не ги кара да минават, точно обратното. Нещо против аз да минавам сутрин за работа през твоето жилище?

51

Христаки

преди 8 години

Кога ще им уврат дебелите кратуни на всичките бизнесмени и собственициреститути, проститути, нема значение?!Туризъм така не се прави!Не можеш насила да караш хората да ти плащат за сянка, въздух или да ти минат през нивата...Просто няма да се върнат догодина. Вместо да се опитат да повишат качеството на услугата ,която предлагат те по най-селския начин с цървулски номера да изнудват са свикнали.Пуста тояга....

50

Анонимен

преди 8 години

И сега като не могат да взимат такса за вход, ще вземат хиляди от обезщетението за отчуждаване...Това е България...

49

Анонимен

преди 8 години

Йордан Цанев с измама го взе този имот и дълги години си правеше добри пари от таксите които събираха, но прокуратурата мълчеше, мълчи и сега. Този терен е в защитена зона, а пътя никога не може да бъде частен.

48

Анонимен

преди 8 години

Тука има един другар от сутринта беснее за любимата си терористична партия БКП . Само един пример за назначен капиталист от баща мандраджия и убиец . Това е Николай Банев . Този човек ограби от народа боновете за масова приватизация и почна да купува разни заводи и какво ли не. Тъй като е от най лошата порода комунист-социалист-капиталист-*** , всичко пропада и фалира. Та това е другарю червен *** .

47

Анонимен

преди 8 години

"След 1944 г. избиха над 300 000 души образовани и богати хора и им взеха имотите"След 1989 избиха и ограбиха 3млн българи и им взеха имотите. И цялата държавана нарязаха на скрап и я "придобиха". Как едно училище, една болница не построиха - само затварят, затварят.Ама то за какво да отварят училища и болници на изчезваща нация.

46

Анонимен

преди 8 години

"След 1944 г. избиха над 300 000 души образовани и богати хора"Избиха предимно престъпници, като Пеевски, Бойковски и др.Такива като теб само Белене ги изправя. Скоро ще те прибера

45

Направо

преди 8 години

ми става кеф като чета такива новини. Трябва да си страшен балък за да се поставиш в такава ситуация. То все едно да отидеш на дискотека в сънито и после да се оплакваш, че те били нае..ли.

44

Анонимен

преди 8 години

Другарите мандраджии колкото и да подскачат тяхната партия БКП-БСП е виновна за всичко в България. След 1944 г. избиха над 300 000 души образовани и богати хора и им взеха имотите , парите и прогониха техните наследници в чужбина . Сега какво искате да стане , пълна анархия. И по лошото е , че сега комунисти се назначиха за капиталисти и стана мазало .

43

Анонимен

преди 8 години

Утре някой като дойде да минава през вас друга песен ще пеете. Щом е частна собственост няма право никой да влиза в него. Има си закони, които трябва да се спазват... без значение дали ни харесват или не