10

ь

преди 8 години

Отдавна трябва да се спре дискринацията на селяните

9

топ и хари

преди 8 години

ами значи да се преразпределят ресурси за обучение на охранителите по курсове за оказване на първа помощ, 5 минути си е доста добър показател, тия от спешното още не са си запалили цигарата на 5-та минута :)

8

Анонимен

преди 8 години

още по-бавно да ви идва, това се иска. и от пица по-бавно да ви идва.

7

Анонимен

преди 8 години

Живеем в държава, в която поръчаната пица идва по бързо от Бърза помощ... Обидно и срамно, г-н министър на здравеопазването.ПРЕДЛОЖЕНИЕ за смяна на името от Бърза помощ на ... Бавна помощ.

6

Анонимен

преди 8 години

ами да чакат ренимобила и с повече часове - кво ме боли. кой кво учил.

5

до 5

преди 8 години

Ами здравният министър няма да обясни защо тези хора плащат здравни вноски, но със сигурност тези хора скоро ще си зададат същия въпрос и ще престанат да плащат здравните си вноски, а вместо това ще дават тези пари на хората, които вършат работата, т.е. на охранителите.. Може пък това да е началото на нещо добро!

4

Анонимен

преди 8 години

Здравния министър да обясни защо тези хора плащат здравни вноски всеки месец?

3

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може и ощеИ ощеИ още

2

Анонимен

преди 8 години

Браво! Намерили са по-добър и действащ начин!

1

Анонимен

преди 8 години

Безобразие... Някой хора може би ще си кажат "това е възрастен човек, не е учудващо да получи инсулт", но..Преди години леля ми получи инсулт на 32 години! Братовчед ми на 10, братовчедка ми - на 6 години.. и ако това се случи на такъв човек на подобно място? Няма линейка, няма нищо.. И не са виовни медиците, които постоянно са на крак! А здравното министерство, което години наред е управляване безобразно..