46

1

преди 8 години

Хахахахахахахахахахахахахах. *** Българи вижте се къде живеете, дори бежанците бягат от тук, беж да ги няма от България.

45

муспи

преди 8 години

Евреите унищожават главния си враг бялата раса. Те въоръжават всички против всички, защото всичкото оръжие е тяхно, както парите и правителствата. Те и публикуват тези статии, че хората да си мислят каквото и да е, само да не се сещат за тях. Изходът от ада е само един - убиването на евреи! Ако считаме глистите и въшките за хора, то тогава ставаме съучастници на евреите в убиването на истинските хора..

44

Анонимен

преди 8 години

МАЙ НЕ СЛУЧАЙНО НАСОЧВАТ БЕЖАНЦИТЕ ПО ЛИНИЯТА , ГЪРЦИЯ -МАКЕДОНИЯ-УНГАРИЯ!Това са все страни ,с левичарски политически правителства ,малко или много сервилни на Москва!Този път , родствената ни връзка с Турция е на път да ни спаси от масови нахлувания на бежанци.Границата ни се охранява двустранно---от Нас и Турция и вече видяха ,че нема лабаво

43

Реалист

преди 8 години

До реалист В Русия има над 11-12 милиона имигранти ,включително от Литва ,Латвия ,Естония ,Полша . Само украинците са над 2 милиона . Да не говорим за бившите страни от СССР. А и знаят как се пазят истински границите , а не лицемерно както в ЕвроГейският съюз . И там търсят над 1,5 милиона високо технологични специялисти ,строителни ,машинии инжинери . Общо около 50 специялности .И СИ ПАЗЯТ СИ ГРАНИЦИТЕ ИСТИНСКИ, А НЕ ЛИЦЕМЕРНО. Скоро и в България ще видим двуличието на управниците ни .

42

Идеалист

преди 8 години

"решение на конфликтите в Близкия изток и справяне с Ислямска държава" Справянето трябва да е със САЩ! Когато змията умира най-много хапе! Историята с нацистка германия се повтаря!

41

Анонимен

преди 8 години

Алоо ,,пуйките ,,!Претендирате да сте да сте изразители на ,,свободното демократично слово ,, на ,,демократичните ценности ,а лъжете всекидневно . НЯМА БЕЖАНЦИ , А ИМА ИМИГРАНТИ незаконно проникващи в страната ни ,нарушаващи законите ни .Нима лъжите са част от ,демократичните ценности ,,? Защо не сте обективни .Защо лъжете ? Ако бяхте независими ,щяхте да разнищите новините от австрииската преса за ,,Оганизираното прехвърляне на т. н. имигранти от международни организации и държави от ЕС,,

40

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали сте били скоро в паспортен отдел в България. Не знаят даже български получаващите лични карти, ходят с преводачи.

39

info.

преди 8 години

Бежанците бягат от България,но с една подробност наречена лична карта,та с тази карта да могат да гласуват както у нас така и в чужбина.

38

турчин

преди 8 години

Защото управниците крадат от парите преведени за тях. Крадлива и корумпирана администрация има на всички нива на управлението.

37

бай ганьо

преди 8 години

Вдехте ли бе? Видехте ли, че нашите политици се грижат за България?! Ако не ни затискаха така на дъното, в такава мизерия и безнадеждност, сега тия бежанци щяха всичките тука да дойдат и да не искат да се махнат!

36

реалист

преди 8 години

Русия е огромна и процъвтяваща държава под вещото ръководство на Путин. Защо ли тези бежанци не отидат там?

35

До 53

преди 8 години

САЩ е с население 319 млн. и това е нормално да се появи един ненормалник с оръжие.В България населението е около 6 млн. и за 24 часа стават повече грабежи и убийства отколкото в Америка.

34

Прагматик

преди 8 години

А някой замислял ли се е, какво би станало ако вземе, че се случи чудо и се решат международните конфликти, престанат войните и тероризма и се установи траен и стабилен световен мир. Това означава смърт за най-големите компании по света защото войната е техния бизнес, бизнес от който печелят несметни богатства срещу кръвта и смъртта на хиляди хора. Те никога няма да изоставят варварския си бизнес и безкрайната си алчност.

33

До 48

преди 8 години

До БългаринЧалга,мутри,диви селяни,грамотни и полуграмотни индивиди,корупция,безработица,разбити пътища,тромава полиция,кражби,отвличания,контрабанда!България е ''готина'' страна.ха----ха-----ха----ха----ха----ха----ха-----ха------ха

32

Анонимен

преди 8 години

Абе американците като са разровичкали работата да си ги прибира за чии дедов сами тия бразилци

31

Реалист

преди 8 години

Че кой от големите играчи има сметка от решаване на конфликта в Близкия Изток или справяне с ИДИЛ, АЛ-КАЙДА или БОКО ХАРАМ? Нали същите тези големи играчи ги създадоха и въоръжиха, а сега продължават да печелят милиарди от поддържането на въоръжените конфликти и стимулирането на международния тероризъм. Колкото и глави да отрежат от ИДИЛ, няма да могат да затрият толкова животи, колкото "великите сили" са затрили и продължават да затриват за угода на мултимилиардните им корпорации.

30

до 41

преди 8 години

Пореднията платен ***- темата е една, той пак лае параноично за любимия си Путин. Забърши си лигите, смърди на ***

29

Бай Ганьо из Европа

преди 8 години

И българите бягат от бе-гето!Вече над 2 млн. души напуснаха Чалганистан.

28

Го4о към ТинеФ

преди 8 години

Какво ли ще се случи ако Путин отвори руските граници?

27

Го4о >рускинята

преди 8 години

Путин подкрепя Башар Ассад, чийто народ бяга от родината си, заради зверствата му! И вас руснаците ви очаква подобна съдба!