62

Тодор

преди 8 години

До ЙошковТи гледай да не тръгнат индийците, че тогава всичко ще замяса на Столипиново!

61

йошката е дебил!

преди 8 години

йоштака е предател на народа си. хората не са взаимозаменяеми тухлички, негоднико! като нямаш от едните, слагаш от другите. държавите са образования за народа, за етноса си, за културата си, а не *** в който се пълнят всякакви *** и скакалци, само за да докараш бройката механично. това е заблуда за слабоумни и никой не вярва на такива. Да не би брадатите и забулените кадъни д авземат да внасят осигуровки като бесни и да оправят бюджета на НОИ? просто нонсенс !

60

до 80 провокатора

преди 8 години

ти си елементарен провокатор. Християните дават едната си риза на БЛБИЖНИЯ си, което означава на брата си по религия и съвест, а не на разни брадати убийци и наглеци, които идват тук н аорди за да мързелуват и да ни превземат като се плодат за сметка на *** социални държавни системи и налаганата търпимост от негодници кат отеб..

59

Анонимен

преди 8 години

До русофилТи сериозно ли мислиш че православна Русия ще допусне тая *** на територията си.Бежанците не ходят там защото отрано знаят че още на границата ще ги върнат веднага!!!Путин мисли единствено за Русия и руския народ и хич не му дреме какво става в кнефа Европа

58

Анонимен

преди 8 години

Имиграцията е в голямата си част икономическа. Засилва се лавинообразно, защото успелите да останат съобщават по веригата, че пречки кой знае какви няма и че им харесва. Ако не е икономическа, защо не се насочват към другите мюсюлмански страни - Иран и страните от Персийския залив, към Русия, към Индия, Китай и т.н. Защо отиват в страни, където религията им е чужда и омразна и правилата на живот са толкова различни. Извода е или икономическа или организирано нашествие.

57

Ein

преди 8 години

Защо никой не казва очевидното: Това е организирано нашествие - част от джихада на ислама! Мащабите стават все по-големиV Това не може да е нито спонтаннно, нито стихийно явление! Има организация, пари и снабдяване с храна, транспорт и друга подкрепа. От материалите се вижда, че това не са нито измъчени, нито бедствали хора. Спокойно , с усмивка и спокойствие дават с желение интервю. И устройват бунтове. По-късно ще завладеят Европа.

56

Аз Малдив

преди 8 години

На тия дето си мислят, че емигрантите са новата работна ръка на Европа, ще кажа - пак да си помислят - никъде не е казано, че като дойдат, ще се хванат за работа - по-скоро за помощите. Като ги знам арабите - ще се напълни със сергии, а африканците просто ще напълнят криминалната хроника - такава "работна ръка" ли искате?!

55

Tiger

преди 8 години

Имахте ли нерви да изчетете тая политкоректна боза? Прочетете я все пак, за да видите новите "опорни точки" на толерастията - видите ли ние сме застаряващо население и не бива да гледаме на нашествениците като на заплаха, а като на възможност да вземем пенсии утре. Пфу, ще повърна!

54

1

преди 8 години

На това му викам аз мирна ислямизация! Няма нужда да се водят войни, достатъчно е да залеят християнския свят с имигранти-мюсюлмани и готово!!!

53

Анонимен

преди 8 години

Обама надроби папарата,вече е крайно време да започне сам да си я сърба.Като обучи наемници и създаде ИД,Америка много лесно започва да съсипва Европа,а Евросъюза скоро ще е само спомен.Толкова хитро го направиха,че не е нужно да има война,просто започват да ни завладяват под маската на страданието от войните и бедността.Все едно сме нападнати от някакви хуни.А най-глупавото е ,че позволяваме това да се случи.

52

info.

преди 8 години

ВНИМАНИЕ Българи!На така наречените бежанци им се дават бг лични карти,с които карти ще могат да гласуват.Предстои Европа да ни върне 16000 от така наречените вече българи.

51

God

преди 8 години

До ПринципенСъществителното емигрант означава човек, изселил се в чужда държава; изселник.Съществителното имигрант означава човек, заселил се в чужда държава; заселник.Нещо като Ирак и Иран ама явно не можеш да го разбереш.

50

Бесен

преди 8 години

Отвращението ми от ЕС расте със всеки изминал ден. Хора като Брайвик ще се появяват все по-често заради пасивната глупава политика на брюкселските *** !!!

49

Анонимен

преди 8 години

ЕС се разпада.

48

Анонимен

преди 8 години

До 2050 г. България ще загуби една трета от населението си

47

Йошков

преди 8 години

Йошката е прав.ЕС ще разбере какво е бежански поток когато тръгнат китайците.

46

Анонимен

преди 8 години

германците да подгряват пещите

45

Анонимен

преди 8 години

що триеш бе българизиран-калайджия мечкар

44

Застаряващи общества

преди 8 години

Западните общества застарявали и трябвало нова работна ръка за да храни пенсионерите. Но тази нова работна ръка ще застарее и ще трябва нова и нова работна ръка и така до безкрай. Решението е в намяляване на пенсии и заплати, в повишаване на производителността, а не в безконтролния внос на работна ръка. Новата работна ръка ще вдигне и джамии освен всичко друго, а джамиите въдят терористи.

43

Анонимен

преди 8 години

До ставриЗащото това е резултат от т.н. "католически" кръстоносни походи, съсъпали и нас от хр. от православната вяра и та неграмотни и незапознати с въпроса не го разбират.