60

Анонимен

преди 8 години

"Има хора, които и сега не искат истината да бъде разкрита."-----Има хора, които и СЕГАШНАТА ИСТИНА не искат да се разкрива!!Затова хвърлят прах в очите на хората, занимават ги с НЕАКТУАЛНИ теми, а на кофите с *** има опашки от несретници. Коментиращи, огледайте се около себе си в ежедневието ни!!!

59

Пфу

преди 8 години

До до 79--91;И какво космическо са направили бе умник? От кога драпат за Марс и не могат.Браво на САЩ

58

Тодор Живков

преди 8 години

Много крадете бе ... !! Много крадете...

57

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--80;Казвал ли ти е някой колко си ***?

56

Свидетел

преди 8 години

перестройчиците от БКП които направиха вътрешен преврат,създадоха мафията,ограбиха предприятията градени от нашите родители с нископлатен социалистически труд и безплатни бригади...обраха и банките и спестяванията на хората...Комунистите станаха капиталисти!!!! Ето на Тренчев направи сватба на дъщеря си като на холивудска звезда в САЩ.Има апартамент в Лондон...от къде тези пари...Много истина изгоря тогава нарочно.

55

до 79

преди 8 години

Руснаците имат космически технологии за които едва ли си чувал

54

Анонимен

преди 8 години

Хора живее ми се !Стига сте се оправдавали с Русия Искам да живея в БългарияИскам 2050 да съм пенсионер и да не сме малцинство

53

Анонимен

преди 8 години

Имало нейде бостан С тикви и дини засян #Кой управлява #Кой пари дава Знаят БеБе и Местан

52

Анонимен

преди 8 години

Важно е олигархията на Боката и Плевела да е добре. Кой го е грижа за някакви работници. Те и без друго са комунисти.

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонименстандарта на живот в части на Москва и Питер е по-голяма от тази в България.

50

цурко

преди 8 години

миграцията към русия е е икономическа и само от бившите републики. там въпросните мигранти се срещат с потресаваща корупция, подкупи, расизъм и нечовешки условия на живот. да цитирам и аз доклад на тема миграция..

49

Анонимен

преди 8 години

Че целта беше каквото може да се унищожи, а останалото да се изнесе е сигурно. Сигурно е също, че сега ни управляват същите или техните наследници. Достатъчно е да се погледнат биографиите на днес управляващите. Всичките тия циркове с избори са само прах в очите.

48

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВнасят храни и почти всичката производствена техника. Аз за руска 3д фреза или руска литогравска технология не съм чул. Дори французи им полагат тръбите за газа и им изграждат помпените станции. Всичко, което разчита на малко по-висока технолгия или по-нови материали се внася. Да си чул нещо руско да доминира на световните пазари? Дори и алкохола и оръжията не им вървят много.

47

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБягат предимно образованите и тези, чийто капацитет е ценен на запад. Има постоянен мигрантски поток от Русия на Запад а не обратното. Когато в Москва се появят америкнаски гета а не обратното тогава ги разправяй тия. В русия пристигат само от бившите републики и от разбития близък изток. От Европа в Русия никой не бяга.Чат пат отиват само вече супер богатите защото да си богат в Русия е супер- означава, че за теб няма закони. Нито данъчни нито свързани с порока.

46

Зов за завръщане!!!

преди 8 години

И преди и сега-смърт на мръсната чорба!А каква беше и е нашата песен,братя БЪЛГАРИ-"НЕщеме комунизъм,НЕщеме БКП,а искаме ФАШИЗЪМ и Путин да умре!!!"Това е нашата песен от барикадата пред Софийските хали бре!Късната есен на 1990 г!!!Да живее делото на каудилио Франко-истинския фашист!Вечен да е спомена за дуче Мусолини-героя и мъченик!А поради напредналата фаза на рака на панкреаса му-той няма да открие официално Световната купа по футбол през 2018 г!Има СПРАВЕДЛИВОСТ братя БЪЛГАРИ-има!!!Уау!!!

45

Анонимен

преди 8 години

Това е все едно да се делим на Левскари и Цесекари ама какво печелим от това !?

44

Анонимен

преди 8 години

На някои кукловоди играта на демократи и комунисти им изнася и пак се опитват да ни изпарзалят с нея като номера с доброто и лошото ченге.

43

Анонимен

преди 8 години

До до АнонименКой точно е ограбила Европа след като бившите и колонии в момента живеят по-добре от колкото гражданите на най-богатата на ресурси държава в света.Руснаците внасят почти всичко. Живеят на парите от Европа за суровини. Защо не си развиват и те технолгии с тези пари? Просто защото тия пари отиват предимно при едни 100 човека, които харчат основната част от тях за да се окопават във властта със служби медии и закони. Ако Путин беше инвестирал в наука вместо да обогатява приятелите с

42

Анонимен

преди 8 години

Не може да обвиняваш само и да няма осъдени !Комунистите били виновни ама не може да бъдат осъдени ми тогава замълчи защо само дразниш и до кога ще се оправдават с тях нали хората избраха уж други за да се оправдават с тях ли ги избраха или за да им направят живота по хубав . Кажете ми защо гласуват хората за да ги мачкат ли за да ги правят на *** !?

41

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТе гражданите на евроазийката бягат със стотици хиляди всяка година на запад ти там ни тикаш.Ходи като ти е кеф.Хора там не връщат:)) По-лесно е да отидеш от колкото да се върнеш.