21

Анонимен

преди 8 години

"и тогава осъзнах, че всъщност не искам занапред да живея където и да било''От това изречение излиза, че тази иска да умре...

20

Безпартиен

преди 8 години

Това, че едно нещо се приема като ненормално от обществото не бива да лепва непременно етикет на луд на всеки инакомислещ. Мисля си единствено, че всеки от нас има право да направи избор как да живее. Избор също ни е да се стоим да се оплакваме или "да си гоним целите". Всеки човек трябва да се чувства свободен и съзнаващ решенията които взима. Не казвам, че разбирам това, което прави, но това си е нейния живот и на нея не и пука от това кой ще и го коментира, това е сериозен успех за личноста.

19

Горо

преди 8 години

*** българи, какво обсъждате къде перяла и как се къпела! Алоо, кои сте вие бе, деградирала пасмина, която се унижава да бачка за 500 лева на месец, че ще дава акъл на германци! Идете вие да живеете в БДЖ, даже не във влак, ами на някоя гара в провинцията, пък тогава лайте! Един и смята парите, друг се чуди къде пере, трети пръдна докато пишеше глупости - само в държавата Кенефия!

18

глупав

преди 8 години

ами как къде... Рейн, Майн или Дунав! ...ограничено нищожество с *** въпроси

17

Анонимен

преди 8 години

няма карта на DB само за 300 евро на година за всички влакове в Германия, много повече е

16

42233

преди 8 години

След влака да се премести да живее в кашон на гарата и да диша лепило...аман от деградати....

15

Според статията

преди 8 години

едногодишният ѝ абонамент за влака е около 330 евро, докато едномесечният ѝ наем е бил 400 евро. С парите, които е спестила, спокойно може да отиде да се изкъпе в хилтън.Иначе за прането, предполагам че има обществени перални

14

Анонимен

преди 8 години

Глупости! Ползва влака да чете у учи, иначе живее при роднини и приятели. Много добре ги знам влаковете в Германия, защото живея тук и не ми стига фантазията да си представя как точно се къпе или дори подмива в тоалетната. Абе, тази е голяма мизерница общо взето.

13

Анонимен

преди 8 години

ПОЛЗВА ВЛАКА ЗА ДА ЖИВЕЕ ПРИ БАБА СИ МАЙКА СИ И ПРИЯТЕЛЯ И!!! МОЖЕШЕ ДА СЕ НАПИШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ПО СТАТИЯТА!И Е ПЛАТИЛА 4000 ЕВРО ЗА ГОДИШНИЯ АБОНАМЕНТ НАРИЧАЩ СЕ БАХНКАРД 100!

12

Георги

преди 8 години

330? е на месец, при сключен годишен абонамент.

11

Анонимен

преди 8 години

КОЕТО САМО ПОКАЗВА НА КАКВО НИВО СА ГЕРМАНСКИТЕ ВЛАКОВЕ!!!!!!!НО РАЗБИРА СЕ ЧОВЕК ИМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ НЕЩА ОТ ОСВЕН ЕДНА ЧАНТА!!!

10

До н.10

преди 8 години

Просто не ги пере.

9

Чекист

преди 8 години

Викам си таз явно някоя пълна отличничка или нещо подобно... Вчера гей се мъдреше тук, днес някво куче което спи по-влаковете...

8

Анонимен

преди 8 години

330 евро е годишния абонамент , не месечния . Интересно колко ли би струвал годишния абонамент за БДЖ

7

Анонимен

преди 8 години

а като си изпере прашките ,къде ги простира ?!

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ЗАРАДИ ТАКИВА НЕМСКИ СТУДЕНТИ ГЕРМАНИЯ Е ПРИНУДЕНА ДА ДАВА ПОВЕЧЕ УБЕЖИЩА НА ЕМИГРАНТИ ОТ МЮСУЛМАНСКИТЕ СТРАНИ И НА ХРИСТИЯНИ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ! ГЕРМАНЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА ,ЧЕ С ТАКИВА СТУДЕНТИ ГЕРМАНИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ И ЗАТОВА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТЪРСИ НОРМАЛНИ ХОРА ОТ МЮСУЛМАНСКИТЕ СТРАНИ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА ! А ТАКИВА ШАНТАВИ НЕМСКИ СТУДЕНТИ ДАЛ ГОСПОД ! ПОНЕ СЪМ ТУК И ГИ ВИЖДАМ !

5

Анонимен

преди 8 години

Предстай си да живее в бг влак.Че то инквизицията ще е по-приятно занимание.

4

шантава п.утка

преди 8 години

С избора си да живее на влак тя тотално опровергава скорошни проучвания, които твърдят, че дългите пътувания ни убиват.......Просто търси начини да стане публично извества ! А и постоянно във влакове има по-голям риск да стане жертва във взривен влак от ислямски терористи ,отколкото ако си живее в квартирата ! Ненормална ,квартирата й струва 400 евро ,а тя е съгласна да скита по влакове с абонаментен билен за 330 евро ! За 70 евро по-малко предпочита да е скитница ,а не нормален човек !

3

Анонимен

преди 8 години

като цяло спи при приятели и има-няма да изкарва 1 седмица във влака

2

до 1

преди 8 години

дромо-манияот гр.език-дромо-път