18

Рюхо

преди 8 години

Ха-ха-ха-ха. Така като сте тръгнали вземете им пуснете и снимките на тия агенти, да знам ако ги видя да ги похваля.

17

Анонимен

преди 8 години

МВР пак ни баламосва...Защо не го закрием това МВР, така и така нищо не правят, а в всяка престъпна група има поне един полицай?

16

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да им напишете и имената. Така ще им е още по-лесно да са "под прикритие". Голямо обявление няма що...

15

Няма вече кой

преди 8 години

Няма кой да вярва, че вълци ще пазят агнетата..... Хората се наядоха с буламача на обещанията.Тази лъжа се ядеше преди хората да напуснат кошарата България

14

радио Ереван

преди 8 години

Съобщение от радио Ереван: "Сутринта в Бояна, полицаи, преоблечени като автоджамбази, са откраднали кола, в която са се возили автоджамбази, преоблечени като полицаи

13

66

преди 8 години

Ами в скъпите квартали ще влязат,там най-много бакшиш ще получат.И как ще се прикрият-с костюм на Дядо Коледа или по бански ? Кой ли ви вярва та пишете глупости?

12

Ф.С.В

преди 8 години

Както пееше Веселин Маринов - " Нашата ПОЛИЦИЯ ни ПАЗИ" - но се оказва че - Нашата полиция пази богаташите -- както го прави от 26 г насам - АЛО ? докога ще се пазят само богатите бе?-- ами няма ли да опазите бабите дядовците които ежедневно са убивани със секири - пребивани и тормозени ? кога Полицията ще пази равнопоставено всички БГ Граждани ? с нашите пари ще се пазят богаташите ли ? с нашите пари ще се строят пътища до незаконните хотели и частни плажове ли ? това ли е справедливоста в БГ ?

11

Народна милиция

преди 8 години

Нямам грам доверие на нашите тромави полицаи!Ще ги търсите само ако има аванта,ядене и контрабанда.Има и кадърни между тях но системата автоматично ги изхвърля.

10

Анонимен

преди 8 години

Колко ще им е тарифата на тия агенти?!

9

Анонимен

преди 8 години

Автокрадците си се отчитат редовно, но малко се поразмириса напоследък (може би аромата от Лоценец). За това началството е решило да пораздуха миризмата с измислени акции. Почти съм сигурен, че никой няма да хванат. Може би някой притежател на цигара марихуана, който ще бъде ударен със цялата сила на закона, и ще му се иска да е станал автокрадец или убиец, тъй като те получават по-леки присъди.

8

ТАЙНИ СЛУЖБИ

преди 8 години

По време на комунизма имаше така наречените ''Отрядници'' по населените места в Разградско и така нестана ясно чии Проект беше и с каква Цел?

7

SDA

преди 8 години

*** то главните автокрадци работят в полицията и при застрахователите.Та как ще се борят с тях все още не е ясно.

6

Анонимен

преди 8 години

Прах в очите на хората. В наща малка държавица всичко се знае - кой, кога, къде и защо. Ако искат да ги хванат - ще ги хванат до 48 часа всичките. Това е поредната маневра да се развържат ръчиците на "КАТ" да "заработват" допълнително, вместо да се закрие тази прогнила и непотребна служба, която е един голям тумор за обществото!

5

FBI

преди 8 години

А кога ще разследват 10-те Топ Милионери на Прехода , тоест всички са приятели и е неудобно да се закачат , типично за Арабаконашките бандити , нищо не се е променило от 100 години насам само дето сега карат поршета и ферарирата

4

Анонимен

преди 8 години

"Български народни приказки"-2015г.

3

Анонимен

преди 8 години

Не полицаи под прикритие ще ловят престъпниците,а управляващите ни след 1989г политически,икономически и финансови престъпници под прикритието на управляваната от тях правораздавателна система и полиция унищожават българската икономика и народ!Над 25 години политическите некадърници разиграват изборната пиеска "Тука има,тука няма",едни и същи партийни бандити под прикритието на избори се гаврят с народа ни!Обидно за 1350-годишната ни държава!Срамуваме се от вас,политически сульовци и пульовци!

2

Местната преса

преди 8 години

съобщава, че от деня Х до деня У на територията на кварталите А и Б ще се оргазинира много тайна полицейска акция. На вниманието на заинтересованите утре допълнително ще бъдат обявени и часовете на провеждане и силите, които ще участват. С една дума милиционерите са си позьори- ако искаха да свършат работата, нямаше да се хвалят пред неграмотните ***, да ги разнасят по сайтове и вестници, а щяха да си написали дознанията.

1

ами

преди 8 години

Полицаи под прикритие....и как ще се маскират...като дървета никой да не ги забележи.