255

Анонимен

преди 8 години

тъпо ,тъпо др- инджев

254

Ярослав Хашек

преди 8 години

Никак не мога да се съглася с това, че вие наричате правителствения орган Чехословашка република лакей на правителството". Напълно естествено и ясно е, че правителственият орган не може да действа другояче, тъй като чийто хляб ядеш, неговата песен ще пееш.

253

Анонимен

преди 8 години

Bratushki,ne Putin tema na denya,bravo na Erdogan za kurdskiyi gambit,ima i drugi politiki!Stiga s Rossiya,vi ne tema na rusnaci , gledayite ES!

252

цезар

преди 8 години

Нямало цензура!!!!! 99% в този сайт има цензура. Защо бе? всеки има право на мнение. Какво от това че не съвпада с писаното от ***. Жената може и да не мисли това което пише , но нали е на хранилка. и тя трябва хляб да яде.

251

тъпа офца

преди 8 години

оо, мазната трътла *** пак се е обстрила, ама то е така като от гнусното американско посолство пак са раздавали заплати и сега трябва да се заработва! аман от предплатени псевдодемократи, дето пищят като *** девици!

250

Анонимен

преди 8 години

До БобиАнгола е изместила Русия. Толкова ли си елементарен или си обикновен путиниод?

249

до 449

преди 8 години

Америка не иска да "прегръща" ничии "несметни богатства" - тя и без това е най-богатата!Америка иска да се спазват международните правила, приети от цялата цивилизация, не само от Америка!Путин и ИД се опитват да рушат световния ред, но няма да им се отвори парашута, запомни това!

248

Анонимен

преди 8 години

И да отиде заедно с несметните си богатства в прегръдките на Америка ?! Розовите сънища на някой си Тони Бърбър. Путин е единственият лидер сред безброй безгръбначни марионетки наречени управляващи по света. Ама много ги е яд на него.

247

до Боби

преди 8 години

Рискът е при преминаването през слоя - въпрос на мениджмънт на риска: първо да е нисък и второ да се вземат мерки и поемат отговорности като остане беля. За целта е нужно да имащ могъща индустрия, подредена държава и железни правила! В списъка на такива държави, САЩ са на 1 място, с голяма преднина пред следващият.

246

Боби

преди 8 години

До Анонимен 445Ами естествено че Ангола ще е изнася повече. Корабите Танкери трябва да минат няколко хиляди колометра по-малко. Защо мислиш Рашките толкова се надяват на тръбопроводите?

245

Боби

преди 8 години

До Анонимен 440В Русия се прави разновидност на Фракинга за нефтени полета. Въпросните обаче са на голяма дълбочина и както разбрах от статията се ползват някакви камъчета от определена скална порода които все едно разширяват дупката пробита под земята но само в района на сондата. По-широка дупка по-голям дебит. Не се позва Фракинг за Газовите находища за да не се нарушат носещите свойства на "Тавана" на кухините. Ползва се само вода за запълване на обемите до колкото разбрах.

244

Анонимен

преди 8 години

До БобиВ момента Русия е много зле с добива. Ангола я измести по износ на нефт за Китай. А и Иран още не се е включил. Разбираш ли какво ще става. Мисли по мащабно

243

Анонимен

преди 8 години

Сещам се за приказката" лисицата вървяла след коча и чакала да му паднат м.....те .

242

Боби

преди 8 години

До 441Ок ще трябва пак да проуча по-задълбочено въпроса за химикалите. Но винаги остава възможността ако се дълбае на плитко да отклониш подземните води а това вече е мнооого голяма гадост. За Сахара доказаха, че на доста места е имала пълноводни реки сега от тях нищо няма освен ограниени подземни реки. Къде е изчезнала цялата тая вода? Как е станало?Само да напомня случая с Каспийско море СССР отклони една река преди години и сега морето ще го наречем Гьол.

241

Боби

преди 8 години

До Анонимен 440Според западните СМИ Руските служби даже се намесват на запад с шпионаж и ползване на ЕКО активисти само и само Европа да няма евтин източник на Енерго ресурси.Ти ми говориш за ползване на нова и непозната технология в Русия. Кой от западняците ще им я даде? Да пуснат още повече газ и нефт на още по-ниски цени та ОПЕК и САЩ да фалират собствените си производства?

240

до Боби

преди 8 години

"Фракинга няма да се впускам в детайли колко и какви са химическите вещества които се ползват."Впусни се - най-новите модели са безвредни минерали и дори органични смеси, отделно пробивите са пъти по-сигурни от преди 2 години.Технологиите се развиват всеки ден, сверявай си часовника. И не забравяй, че те са в ръцете на САЩ.

239

Анонимен

преди 8 години

До БобиА в Русия прави ли се фракинг, като е толкова вреден русофилче?

238

Боби

преди 8 години

До Анонимен 432За разлика от теб Умнико аз чета и обожавам Любопитни факти и изобщо обяснения как нещата работят. Винаги ползвам повече от един източник. Пример Фракинга няма да се впускам в детайли колко и какви са химическите вещества които се ползват. Знам само със сигурност че са токсични. И ако пукнатина(а никой не гарантира че няма да се отвори от процеса пукнатина) достави тази гадост до подпочвените води следва мноого по-гадната Еко катастрофа без методи за туширане на ефекта на замърся

237

до 433

преди 8 години

Вие на кого слугувате?. Имам усещане, че сте от "нежните" другари.

236

Анонимен

преди 8 години

До СтаматКолко кила рубли струва американската тоалетна хартия бе ***?