47

Сакрален

преди 8 години

Голямият проблем е, че Европа не може да разбере този велик етнос. Тези момчета имат грандиозна мисия и тя е да обиколят света за 2000 години, без кораба Бигъл. Всеки опит да им се попречи на това пътешествие си е чист геноцид и престъпление пред създателя.

46

Анонимен

преди 8 години

Къде е сега БХК да ги научи тия шведи, че ромите имат само права?"Правителството обмисля варианта да се улесни процедурата за изгонване на хора от незаконни биваци и да затегне правилата по отношение на трафика на хора. То е засилило и контактите с Румъния, България и ЕС за справяне с проблема. "Решението трябва да е в техните родни страни", посочи Валфридсон."Тъкмо установиха правото на само на права в БГ-то и сега некак'ви си там шведи ще ни върщат в 1-ви клас! Те за ЕСПЧ не са ли чували?

45

гледайте VIKINGS

преди 8 години

Гледайте сериала VIKINGS, за да разберете КОИ точно са шведите, тъй като повечето виждам, че история не сте учили...така ще се улесните. Дано го гледат и ТЕ и да си припомнят също. Тогава виждам австрлопитеците със сини венци изринати в рамките на по-малко от година. Ако пък ние гледаме "Време разделно" може и да се отсрамим някой ден пред паметта на дедите ни!Толерастията и деструктивните псевдо-евро-ценности рано или късно отстъпват място на ИНСТИНКТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ НА ЕДИН НАРОД !

44

Анонимен

преди 8 години

МАЙ ШВЕДСКАТА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА ИМИГРАНТИТЕ СЕ ПРЕВЪРНА В ШВЕДСКА ТРОЙКА !!!!

43

Питане

преди 8 години

...е как Меркел няма късмета, на път за вкъщи пеша ..късно вечер, да я насили ром ... :) да видиш ти тогава закони как се правят и коват ;)

42

Анчо Шукри

преди 8 години

Тази статия я пускахте в това жълто-кафяво издание още преди 1 мес.

41

Анонимен

преди 8 години

Айде да видим сега как става интеграцията на ромите...

40

Анонимен

преди 8 години

Братя европейци честито и вие сте на път да разберете какво е да имате голяма общност която няма нищо общо с европейската ценностна система Честито отново на печелившите

39

онбашията

преди 8 години

дано справедливия шведски съд да тикне тия нацисти в затвора, и нищо да не спира нашите братя роми в търсенето на по-добър живот

38

българина

преди 8 години

отиде там където я тикат меркел и оланд по искане на сащ и израел. всяко нещо доведено до крайност води до неговата противоположност! да живее х...

37

Анонимен

преди 8 години

"Ромите" са изгонени от Европа и са се настанили на Балканите, време е да се връщат по земите на дедите си! Достатъчно години ги отглеждахме!

36

Емо

преди 8 години

Как може да сте толкова безчувствени? Поне за децата не ви ли е жал? Или за вас всичките са маймуни и майната им?

35

до 52 от Емо

преди 8 години

Нормално е да си ксенофоб? Нормално е да си шизофреник и параноик значи? И получаващ толкова плюсове? Пълно е с психопати и расисти по тея форуми. Със същите "доводи" се аргументира против нас българите и румънците в Англия и Швейцария. Крадливо племе сме били и не сме от полза и ще разбием икономиките им. Вие не виждате ли колко жени и деца има сред тези емигранти? Спят по улиците, нямат какво да ядът и пият в тея жеги... някои са били на косъм от удавяне или са виждали други как се давят...

34

до 31

преди 8 години

може и към Рашата, то там територии - бол.

33

ити

преди 8 години

всички пискат срещу имигрантите и бежанците,но кой ще работи в тази европа никой не казва аз..в китай хората работят като луди,а в европа всеки си мисли че глупави онези китайци...една част от европейците искат да се напиват и да мечтаят да живеят в лукс,другата живеят в лукс и мечтаят да продължават да живеят в лукс и на никой нему се работи в европа,затова и европейците колонизират и избиват народи...който има власт така прави,природа

32

муспи

преди 8 години

От Брюксел казаха: Тези дами и господа, много с по десет деца са български поданици и България трябва да им плаща електричеството и водата в тези найлонови бараки. Не иска - ще има санкции! Например - обединение със Сирия - Българо-Сирийска Република.

31

Анонимен

преди 8 години

Толерантноста в един зверилник ,в какъвто започва да се превръща Eвропа е равна на самоубийство .

30

Анонимен

преди 8 години

Защо всички бежанци идват насам към Европа???? Да бягат в обратна посока? За пореден път това води само до едно заключение: САЩ СА ***!

29

Анонимен

преди 8 години

Има огромна разлика между толерантност и толерастия! Всички вече го разбраха и освен това започнаха и да вземат мерки по въпроса! Всичко си има граници!

28

Амин

преди 8 години

Да са ви честити новите граждани ...сега си ги интегрирайте !!!!!