14

Анонимен

преди 8 години

Сега разбирате ли ЗАЩО на гейове и либерал-*** не бива да се позволява да ууправляват дори селска тоалетна, камо ли държави и съюзи!

13

'човечевски

преди 8 години

АНТИЕМИГРАНТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ОБЕДИНЯНАЙТЕ СЕ....

12

Анонимен

преди 8 години

Медийните снимки показват деца, но фактите са че млади и агресивни мъже са главно тези имигранти, които дори не са бежанци. Те идват без образование, без умения, но с икономически и културни претенции. Те не се съобразяват с местната култура. Местната култура трябва да се съобразява с тях, да им осигури образование на арабски, и джамии. Техните сблъсъци с полицията са вече реалност.

11

анонимен

преди 8 години

защо в сащ няма мигранти от арабския свят нали те са мозъчния тръст койтосе опитва да съсипе европа защо няма мигранти в катар и саудитска арабиямигрантите които са в българия да се товарят на ам кораби в черно море и обратнокъм пустинята

10

Анонимен

преди 8 години

"Германия и Франция очакват всички европейски държави да въведат система за осигуряване на убежище на бежанците, колкото може по-бързо."Това не е решение. Все се питам откъде средства и социални помощи за десетки хиляди имигранти на ден в Европа, която е континент с ограничени ресурси. Как се отразява това на местните жители, на тяхното здравеопазване, образование, всекидневен живот?

9

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая някакви организирани мерки. Да, няма да спре.

8

Суворов

преди 8 години

До НаблюдателЧе войната е неизбежна /спор по въпроса няма/,ако така вървят нещата в международен мащаб и световната икономикаи борсите се сриват постоянно !Но жалкото тук е, че преди това ако не се сложи край на товаВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ и нагнетяване на социалните проблемина континента, отново ще се появи призракът на . . . фашизма !?И пак тук в Германия ще се появи някой с "перчем и мустаци", койтоще поведе новите "шпиц команди", в борба за освобождаването на Арийската раса !

7

Анонимен

преди 8 години

Вече почвам да се чудя кой е по-нагъл - тези "бежанци", или онези тлъсти чиновници от ЕС.

6

ами

преди 8 години

Да ви прави впечатление,че Обонго нещо се спотайва,не коментира това преселение....иначе за всичко друго се намесват,а сега....нищо,все едно не се случва...

5

Анонимен

преди 8 години

Да си ги разпределят страните от оста на злото-америка, турция, катар и саудит арапия.

4

Анонимен

преди 8 години

germania ograbi balgaria ,a sega iska da ni natrese i tazi isliamska marsha.

3

НФБ

преди 8 години

До gtfДа не са бомбардирали Ирак. .Сирия. .Либия. Сащ насади ха Европа на пачи яйца. .

2

gtf

преди 8 години

Ми няма как Азия и Африка да се преселят в Европа.. баба Меркел кво се прави на улава.

1

Наблюдател

преди 8 години

Тия ако така продължават с /е/мигрантската си политика, наистина ще докарат пак война в Европа!