19

Анонимен

преди 8 години

На кораба и обратно.Много е просто и много по- евтино.

18

cowboy

преди 8 години

Тия бежанци на самолета и към щатите, откъдето му спускат на тоя точките. Те свалиха Асад и Кадафи и сега Европа да чисти след тях. Ай сиктир. Много е лесно да си далеч и да гледаш сеир.

17

Асеновец

преди 8 години

А в парламента е пълно с политически мутанти- хора без идеали и цели. Хора неспособни, некадърни и низки. Хора, които мислят за това не как да оправят държавата, а как да откраднат повече от нея

16

Паметлив

преди 8 години

Е тия евро-гейове ще ни загробят окончателно!Напълно некомпетентни и неадекватни в критични ситуации.Не можело да се затвори границата?!Може и не е толкова трудно и скъпо!А хвърлените за охрана средства ще се върнат многократно от спестените главоболия и спасената държавност!Просто една държава от ЕС трябва да го направи и веднага други ще я последват!НО ДЕ ГО ТОВА МЪЖЕСТВО?????

15

Анонимен

преди 8 години

На няколко гръцки острова те вече са почнали да превишават по брой тамошното население. Напишете в тубата - Greece: Chaos in Kos as attempts to relocate migrants hits rocks В това видео ще видите бунт на бежанците на остров Кос, където те затвориха пътя и полицаите не можеха да излязат. Но по-тревожното е, че те крещяха "Джихад".

14

американецо

преди 8 години

Това НЕ са бежанци! Това са КЪРЛЕЖИ!

13

Анонимен

преди 8 години

Свят дълг на всеки е да защити бежанец, който е напуснал дома си, за да спаси децата си от войната, но свят дълг е също така да защитим Родината от нелегални мигранти, а те в по-голямата си част са такива, тъй като са изобщо без документи и в службите за издаване на документа за пътуване се представят за сирийци.

12

Анонимен

преди 8 години

Историята се повтаря... Омаломощената от вътрешни боричкания Европа и нейното преситено население не могат да отвърнат на наплива от пришълци с различна култура и разбирания, идващи от разсипани държави, в търсене на по-добри условия на живот. Вижте късната история на Римската империя и я съпоставете с днешната ситуация.

11

Ред арми

преди 8 години

Така е- по границите е пълно с икономически мигранти. Мигрира населението на България. Обезлюдяват се села и градове. Обедняват хората, богатеят управляващите...

10

Анонимен

преди 8 години

ха добро утро! това, като изключим поне 5 националистически партии, че го дъвчат от 2 години, има поне още 20 организации и институти, които ясно и категорично са го обяснявали по телевизии, предавания и радиостанции...отделно поне 80% от българите го знаят. сега ли му светна в тиквата на този министър?

9

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ!! не голяма част не са бежанци, вижте какво означава думата бежанец. бежанци са хора които напускат собствената си страна поради военен конфликт или друго застрашаващо живота бедствие и отиват в СЪСЕДНА страна!! Аз не знам да има военен конфликт в страна граничеща с България. от самото начало журналистите го промотират този термин бежанци а той изобщо не е верен

8

Българин

преди 8 години

Аланкооо тва е чиста проба инвазия на исляма в България и Европа !!!какви ги плещиш ??????Утре ще сложим чалмит и бурките и такива като теб ще са виновни .... исляма завладява света !!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Аз друго не мога да разбера, уж хората били гладни и бедни та затова бягали, а в същото време се оказва, че всеки един от тези хора било от Сирия било някъде от Африка се извадили по 1000 и повече евра да платят да ги прекарат до Европа. Аз сега ако трябва да извадя минимум 4000 евро, за да спася семейството си, еми нямам от къде, и ако има война няма на кого да продам и имуществото си, че да имам някакви пари за бягство. Та на въпроса от къде имат толкова пари гладните?

6

шшшшт

преди 8 години

Целия свят го прави. И ние трябва да помогнем. Пак се излагаме.

5

акуд

преди 8 години

точно така това са различни бежанци , те са преднамерени и изпратени с икономическа цел която все пак е превземането на европа и помощите събирани от данъци на християните. silent attack

4

Анонимен

преди 8 години

ако не се отваря видеото, напишете в тубата - Мигрантите не а примаат помошта од Македониа

3

патриот

преди 8 години

на всеки два дена в Европа влизат по 4000 африканеца, в Милано е нещо страшно , бунтуват се искат по-дибри условия на живот...През Балканите минават стотици хиляди, не знам как е възможно никой да не може да ги спре. Това не е тяхната земя, религия и култура, но те пак напъват мръсните гадове. Дано и този път Бог да ни опази, че и у нас има хиляди и само като си помисля как се развъждат и как ще ни превземат...настръхвам.

2

Анонимен

преди 8 години

Видеото тук - https://youtube/watch?t=35&v=M8xkYZNsKUY

1

Анонимен

преди 8 години

Бежанци, икономически мигранти ли са, не знам!? Ето ви тук едно видео, в което те не искат да приемат помощта от Червения кръст поради знака с червения кръст на кутиите. youtube/watch?t=35&v=M8xkYZNsKUY