6

лекар

преди 8 години

Да няма лекар в линеийката! Мястото им е в спешните центрове на болниците по район, които оказват реална помощ и то на ниво. Това обаче няма как да се харесва на кадрите на спешната помощ ( поради деквалификация) , на началниците им и на здрвнонеосигурените лица, ползващи спешната помощ за безплатен преглед у дома.

5

тя

преди 8 години

Филиалите имат по две линейки, а някъде и три. Няма достатъчно екипи за тези линейки. Г-жа Георгиева да вземе да се запознае със структурата и щатното първо и после да говори, защото се излага. Не е лошо да се обърне внимание на прекалено раздутата администрацията на София-град и щатното им.

4

Анонимен

преди 8 години

До 11Преписваш на другите това което правеше ГЕРБ когато бе в опозиция.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Явно някой тъпо парче като теб което си няма работа.Или ти си имаш работа-в министерството на здравеопазването ?

2

11

преди 8 години

Това е поредния отчаян опит на БСП да рушат и пречат за да покажат, че ги има. Няма проблем. Те го създават за свои егоистично-партийни цели. Както винаги.

1

Анонимен

преди 8 години

Кой е споменавал за закриване на ФСМП?! Абсолютно никой. Някое тъпо парче, което си няма работа, само се опитва да създава смут в системата. Аман от разбирачи.