37

Анонимен

преди 8 години

Да видим кой ще спечели голямата награда от 74 лв. и 58 ст.

36

Жоро

преди 8 години

Махленско заглавие. Не ви отива!

35

Анонимен

преди 8 години

На никой ли не му хрумна, че учасниците всъщност са хипербола на най- често срещаните типажи в съвременна България. Това са новите българи - това сте вие и най-лошите ви черти.Гледам предаването с удоволствие и научавам все повече за вас и себе си. И вие гледате, но се правите на интелектуалци с вашето четене, гледане на дискавъри и т.н. - толкова сте лицемерни. Уви, живеете в българската реалност и сте нейни основни творци. Погледнете се в огледалото.

34

Бууааа!

преди 8 години

Повдига ми се от просташката помия Биг Брадър! А още по-пошли са напъните на интелигентни хора, за пари да правят коментари за простотиите в къщата!Отврат!

33

Майор Гранц

преди 8 години

Я сакам да зяпам Талибан брадър. Как тюлени и сасаджии мерят в десятката брадясали психари. Ако са включат и рашанския Спецназ ще настане още по голям купонец ;)))

32

Анонимен

преди 8 години

Напишете статия за спинофа на Живите мъртви. Премиерата беше в неделя. От тези шоута като брадъри и така подобни няма заинтересовани

31

Евроатлантик

преди 8 години

Искам да му премеря дълбочината!

30

брад

преди 8 години

Българина е страхлив *** и завистлив , радост за всеки управляващ .

29

Анонимен

преди 8 години

Dokato ima kvalificirane kato "gay-at Christian" a ne prosto "Chrsitian", mi se gadi ot tazi durjava, stereotipite i niskoto nivo na tolerantnost i intelekt.Tova dali niakoi e gay, hetero, bi, mono i tn ne go pravi po-inteligenten ili nad drugite, a suvsem puk obratnoto ako dava credit na predavania ot tipa na Big Brother.

28

бай иван

преди 8 години

ко? що изритахте изрусения *** бе? няма да ги гледам повече!

27

Анонимен

преди 8 години

Откакто има предаване като Биг брадър и се излъчва в най-гледаното време започнах да гледам Discovery, National Geographic не просто като заместител а като основни. Няма ги глупавите новини - предимно отрицателни... а може и да се научи това онова, нещо може да те жегне и да те накара да се замислиш поне. Предавания като това ме карат да се чудя защо ли някога дедите ни са умирали за свобода... от народ сме се превърнали в ..... с високо самочувствие че сме най- най а всъщност истината е ..

26

FRUGEL

преди 8 години

Извинявайте, но тази новина не беше ли за БЛИЦ? Или аз обърках сайта?

25

Чекист

преди 8 години

"Това" на снимката си няма на идея какъв касмет е извадил, че махнаха армията...

24

аз

преди 8 години

Е това ли ви е водещата новина?

23

Честа заблуда

преди 8 години

е бъркането на "гей" с "гений" !

22

Burg

преди 8 години

Как една вечер не казаха '' Драги зрители, днес новините ще бъдат само положителни, програмата ни ще продължи с история за доброто. По-късно очаквайте хумористичното предаване...." Предполагам не става, защото така ще спрем да бъдем празноглавите овце, в които сме се превърнали.Малодушие, омраза и завист са част от новите ни ценности.НЕ гледаме в захлас това свръхинтелигентно предаване Биг брадър и представителната извадка на обществото.Надявам се скоро да спрем да блеем и пасем.

21

Любопитен

преди 8 години

Как точно и къде е поддал гейят? Не се разбира от тази статия. Уточнявайте ги тия неща де!

20

XIS

преди 8 години

Защо ни занимавате с тая криминална простотия?! Имах ви за по-сериозен сайт.

19

Генерал Гадорян

преди 8 години

Биг Брадър по добре да се казва Задна Предавка ;))))

18

Анонимен

преди 8 години

Ники Кънчев ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ !Тони Стораро