32

Оди Сей 1 57

преди 8 години

Ти се смееш "хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха"но борсите в САЩ си казаха тежката дума вчера.Жалко,че си икономически брутално неграмотен,въпреки че "си похлимат-разбирач по всичкология".

31

РУСКИ АРМАГЕДОН

преди 8 години

Собрал вождь кацапское племя на болоте:- КАЦАПЫ!!! Мы великий народ?- ДАААААА!- У нас есть ядерная ракета?- ЕСТЬ!!!.- Так давайте ее запустим!- ЗАПУСТИМ!!! А куда мы ее запустим?- Давайте в Вашингтон!- А почему в Вашингтон?- А я других не знаю...Написали на ракете "На Вашингтон", столпили все племя, подожгли канат-фитиль... КАК *БАНЕТ!... Короче, местный Армагеддон: дым, гарь, все валяются... Вождь без ноги, без руки, оглядывается:- Ни х*я себе... Представляю, что в Вашингтоне творитс

30

вот так

преди 8 години

поредната цензура, вместо да блокират статията и открият кой я е качил, те спират целият сайт, явно и там нещо не е угодно на властите, а статията може да е написана дори от самото правителство с цел да се затвори сайта, севернокорияският Ким ряпа да яде

29

Sasho

преди 8 години

Та те руснаците забраниха "Ну погоди" а вие искате високотехнологична нация )))) Единственното което руснаците правят добре е водка от всичко и простотии.Когато в Русия се говори за патриотизъм, знай: някъде, нещо са откраднали... Салтъков - Щедрин .Самолюбието и самомнението у нас са европейски, а развитието и постъпките - азиатски. Антон Чехов

28

Анонимен

преди 8 години

БРИКС освободи все повече руската рубла и китайския юан от зависимостта им от американския долар,което доведе до обезценяването на двете валути спрямо долара.Но обезценяването им доведе до срив на американските акции на фондовите борси в САЩ.Официалната информация от вчерашния понеделник е за загуби от 1.8 трлн. $,като истинските загуби са поне са 20-30 % повече,тъй като всички "негативни репорти се базират на минимални губещи стойности,максималните ще се оповестят постепенно,за да няма шок".

27

49 Оди Сей 1

преди 8 години

47 С кви пари бре Гринго , не разбра ли че твоят БРИКС потъва...........................................Оди Сей 1 питая с какви пари ли?С рубли и юани обезпечени с злато.Не случайно поевтиняването на рублата и юана повлече фондовите пазари в САЩ дълбоко в тинята.Ако може така да се каже последните дни БРИКС тества фондовите пазари на "развитата икономика"-а резултата се видя "в един ден загуби от 2 трлн. $"

26

Пешко

преди 8 години

До АнтисоросоидИ това идва да докаже, че...? А иначе за Марс май именно НАСА проучва какво-що, докато другарят Вова забранява свободния интернет и си играе на шашки

25

онз

преди 8 години

еми, явно имат онлайн вариант на Болшая савецкая...

24

Гринго

преди 8 години

Китай както е тръгнал да потъва , очаквам връщане на корпорациите в Америка. Достатъчно крепихме китайската икономика........................Съгласен съм с теб.Премествайки се в Америка стоките им ще се оскъпят между 10 и 50 пъти,което ще доведе до масови фалити на американски корпорации или изкупуването им от БРИКС.А вследствие на слабия юан и рубла американските акции на фондовата борса в САЩ загубиха 2 трлн. $ от стойността си само за един ден.

23

Пешко

преди 8 години

До Антисоросоидкогато им стане по-скъпо отколкото те да пращат най-вероятно

22

прокто лог

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от забраната на руската версия на Википедията. Благодарение на вас станах горещ привърженик на забраната на руската версия на Википедията и направо се влюбих в нея! И на мен ми се прииска и ние, в България, да имаме такава забрана на българската версия на Википедията, и да се наслаждаваме на тази забрана на българската версия на Википедията. Желая по-често да пишете за симпатичната забрана на руската версия на Википедията! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

21

хамериканец

преди 8 години

Китай както е тръгнал да потъва , очаквам връщане на корпорациите в Америка. Достатъчно крепихме китайската икономика.

20

Анонимен

преди 8 години

Аз си ползвам долари без покритие. Вървят навсякъде !

19

към 25

преди 8 години

Индексът Дау Джонс е важен, но да не забравяме европейските САС и ДАКС. След истериката от вчерашния черен понеделник и след безсънната нощ, западът с нескриван ужас очаква какво ще му донесе вторника -25.08.2015- и дали индексите няма да паднат под стойностите на 2008 година.

18

Анонимен

преди 8 години

Скоро рублата със "златно" покритие ще става за играчка на децата.

17

Анонимен

преди 8 години

Оставям , русофилските *** да заработят някоя копейка, че нас утре истинска работа ни чака.

16

Анонимен

преди 8 години

Идиотизма на тези е безграничен

15

Анонимен

преди 8 години

Рублата не е и банкнота , тя е билет или купон. Помните купоните от комунизма.

14

Анонимен

преди 8 години

Индексът Дау Джонс на вчерашната сесия-минус 1000 пункта, най плачевния резултат в стогодишната му история. Та как беше? Тик-так, тик-так!

13

Анонимен

преди 8 години

RUSIA E DEMOKRATICNA STRANA UPRAVLIAVANA OT DEMOKRATICEN RAKOVODITEL--DUGARIA PUTIN.