30

мима

преди 8 години

Яко

29

Анонимен

преди 8 години

Полицаят трябва незабавно да бъде уволнен! Мекотели с претенции!

28

Анонимен

преди 8 години

POLIZAIA SI E ZABRAVIL PISHTOLA NA PIANOTO.

27

Анонимен

преди 8 години

Действите се развива в Монтана, полицията е от Монтана, бащата живее в Монтана, а извършителя - софиянец. Това не е софиянец. Това е гост на столицата, от тия новите ...

26

Шаран_БГ

преди 8 години

Интересно - в тези големи по брой на население страни , като Франция, Англия, Германия,каква е статистиката? Колко полицаи там "ядат бой"? Ще ли си помисли ингилиз да удари униформен? щЕ СТАНЕМ ЕВРОПЕЙЦИ -- ама след 100 години!

25

Grom

преди 8 години

Този на какво ще го осъдят?

24

Малеееййййййй....

преди 8 години

Полицая--викаш-- с дърво са го били.....?!!!!Не са ли го изкецали ,после...??!!

23

До старшията:

преди 8 години

Абе то на приказки всеки стреля ли, стреля но никой от уминцитепо-долу не знае точната ситуация. Виинаги е по-добре да спасиш човешки живот,да не говорим, че нападателя бял ден няма да види от побой над полицай.И не е вярно, че в "америката" се стреляло лесно - пуснете Тубата, има стотицизаписи.Спомням си в Монреал преди години двойка полицаи отиват да арестуват някой под подписка, намират го в един парк и той започва да рита полицайката; след предупреждения е застрелян, но имаше протести

22

Анонимен

преди 8 години

Ако не се лъжа полицаите все още имат т.н. стоп патрони,можели са да стрелят в краката му. В такива случаи, когато нападателя е изкукал,в САЩ и Канада ползват тийзър (електрошоков пистолет). Също могат да ги оборудватс електрошокови палки за да не се налага да убиват някой човек с ментални проблеми.

21

Сп???нс

преди 8 години

полицията няма нужната подготовка , за пример ще ви кажа ,че в Испания имат 4 вида полиция и според сигнала пращат едни или други и ако в подобен случай отидат от обикновенните полицаи то са поне 2-3 коли ,защото нормално се занимават със задръствания или различни административни глоби и не са обучени за силови акции...

20

9х18

преди 8 години

До СтоянСтига ама не им дават , а ако им дадат "целокупното българско народ" ще писне , че това е полицейски произвол , полицейска държава и т.н.т. Докато опре до *** на всеки , тогава същият този целокупен народ скача и вика няма полиция , какво е това безобразие и така , омагьосан кръг .

19

Стоян

преди 8 години

Само в челото един стига.

18

Румбо

преди 8 години

Защо не са стреляли по нападателя ли?Много е просто-ако стрелят може да има уволнение и сбогом спокоен живот и тлъста пенсия!А тия общо взето за нищо друго не стават!А пък като го пребият,за месец ще се оправи и после пак ще си кюти в патрулката....Иначе ако има по 100-150 души застреляни всяка година(знаете от кой вид)-друго ще е отношението.

17

Калоян

преди 8 години

Ех колко сте малу.ни в този сайт. "скъсване на връзки в кръста" да ви скъсат намафите. Сигурно имате предвид скъсване на кръстни връзки, което няма нищо общо с кръста.

16

Пламен

преди 8 години

Тоя трябва да е от Перник, не ми се вярва да е софиянец?!?!

15

Иван

преди 8 години

Софиянец преби първо баща си, а после и полицай.. "? ? ?Напоследък много келеметор се навъди..:(((

14

Бобо

преди 8 години

Този най вероятно е Чък Норис,няма как друг да може да изкриви от бой член на "родната полиция где ни пази" оп са:)))Срам....

13

15

преди 8 години

И в Русия са като нас - оръжие почти никога не вадят, гледай клипове в YouTube. Като цяло може би е по-добрия подход, няма що полицията да трепе хора за щяло и не щяло. Ама тоя определено е трябвало да го потрошат, говоря по принцип.

12

Фалконя

преди 8 години

ПоЛИЦИЯ НЕМА ! ИМА НЕКВИ УНИФОРМЕНИ ПО 200 КИЛА !ПУЛИЦЯТА У БУЛГАРИЯ Е ЛЕВИО ТААШАК НА БАЦЕ ! ДЕСНИО Е АРМЯТА !

11

Анонимен

преди 8 години

Срам и резил за мазните тюфлеци в униформа! Ритат и гърбят тийнейджърки по шестима, а ***, като тази, описана в статията ги разносят като вятър употребявана тоалетна хартия. То не беше да ги дерат, бият с пръти, колове. Ходят по двама-трима, тоя сам и е щял да ги ***! Физическа подготовка, момчета! Само с връзки полицай се не става!