12

Нема ,бе ...нема ...

преди 8 години

НЕМА ДА ПОСКЪПВАТ...ЩОТО И СВИНСКАТА МАС , И МАРГАРИНА, И СУХАТА СУРОВАТКА , И КАЛЦИЕВИЯ ДВУХЛОРИД----СА СИ ЕВТИНИ ,БЕ.....!!!Кравето млеко е скъпо --ама та е ..САМО ЗА ЦВЕТ!КАК ТОГАВА ШЕ ПОСКЪПНАТ МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ....??!!!

11

чобан

преди 8 години

Че сега да не би да са евтини?При изкупна цена на краве мляко 0-50 лв за литър, сирене 11 лв за килограм и то от сухо мляко. При оня лошия строй България имаше 11,300000 овце, а сега са под 1,000000.Гъкай сухо мляко и палмово масло и лъжи народа.

10

Анонимен

преди 8 години

Витамин К и магнезий, колеги, стига с този калций..

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Коя е тази вода за 3-3.50?

8

Анонимен

преди 8 години

Проблема е в избирателното прилагане на законите и нежеланието да се защити потребителя. Съжалявам, но кисело мляко с палмово мляко, няма как да се нарича така и да не ми обясняват какъв бил европейския вкус, че киселото мляко си е наше! Млекопроизводителите, кръщават млеката и гледат как да прецакат млекопреработвателите, те на свой ред цакат магазините, които цакат нас и накрая искаме нещо нормално, няма как да стане, ако не се почне да се купува само качествени продукти.

7

Анонимен

преди 8 години

LITAR MLIAKO TRIABVA DA STRUVA 3-3,50 LV.KOLKO STRUVA 1 LT. VODA V PLASTMASOVA BUTILKA?

6

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7БДС не е отменен, отменена е неговата задължителност, но и сега има продукти по БДС. Крайно време е, когато купувам колбас, то той да е от месо, т.е. ако ще правят соев продукт или друг бъркоч, да нямат право да го продават като колбас!

5

Чекист

преди 8 години

До Членска карта 7Еххх, да беше само това...

4

Анонимен

преди 8 години

kak mi se bocka neshto sochno ne istina

3

непукист

преди 8 години

У нас няма толкова крави и овце колкото производители са се навъдили и всички те искат да ни убедят , че *** по пазара (с малки изключения) са млечен продукт. Сега пък искат и данъчни облекчения интересно за какво най-вероятно за палмовото масло и другите сурогати които ни пробутват.

2

анонимен

преди 8 години

производителите на мляко и потребителите са ощетени в цялата веригакакви са тези цени на млякото сиренето и кашкавала това е част отгеноцида

1

www

преди 8 години

ЧЕ ТО ИМА ЛИ МЛЯКО В БЪЛГАРИЯ....