29

Lili

преди 9 години

Dano da ne e Bokuva Irina komunisksta ot bkp jivkovista. Koga schte se vraschta prevoda4kata na jivkov. Elena ot USA dr Selenka Stalinka e mnogo smeschka dve Trio. Irina Elena Stalinka vse ot bkp jivkovisti Sega Demokrati ve4e 25G opraviha si jivota na dezata imSaschto v 4ujbina taka e i zeza za4eva Maja manolova kornelia ninova atanasova pavlova vse samojni komunisti4eski Sem a te na vlast. Ot Dr partii ne ve4e bkp

28

Общински прокурор

преди 9 години

Тази жена нали се води защитник на културните ценности по света. Познайте какво прави, горката, когато ислямистите от "Боко Харам" превземат гр. Тимбукту, място с неоценими древни артефакти. Изпраща "заплашително" писмо до ислямистите, в никакъв случай да не докосват истрическите ценности. С приложен списък на същите. И онези диваци, които до този момент хабер си нямали какво са превзели, ТРЪГВАТ ПО СПИСЪКА и унищожават всички тия езически, сиреч аллахонеугодни неща. Наздраве за Бокова!

27

онбашията

преди 9 години

изненадан съм че тая импотентна организация не е имала жена лидер до сега

26

Анонимен

преди 9 години

tazi organizaciq ne sluji za ni6to

25

Заеван

преди 9 години

Мдаааа, Хавиер Перез де Куеляр, това е то. Jeби га!

24

Анонимен

преди 9 години

се тази пак ще е толкова проста колкото всеки мъж преди нея

23

Анонимен

преди 9 години

Колга се извини че е дръзнал да говори пред Матриархата на ООН, въпреки по-низшите си генеталии. "Толкова съжелявам че съм се родил!" чуваха се воплите на Колга докато Робинсън тъпчеше с токовете върху врата и главата му.

22

Анонимен

преди 9 години

Eeeee стига де, прекалено е демоде жена шеф, това беше на мода преди 5 години..... няма ли някой травестит мисюлманин с баща евреин и майка негърка от "изтъкнат робски род"....

21

Тъпото

преди 9 години

Сакат, спинозен, трансвестит, бивш гей. Мисля, че това също още не било Генсек.

20

Зелка

преди 9 години

***, никой не стряга Сталинка освен тя сама себе си. Митов и Борисов казаха няколко пъти, че Бокова е кандидатът на БГ- за добро или за лошо. А в ООН работят само с официално издигнати кандидати а не селф-лансинг тетки.

19

Bloody

преди 9 години

И после ООН ще праща сини каски ежемесечно, съобразно цикъла на дамата?

18

ШибиРиби

преди 9 години

Капацитета на ООН-ето е най много да спре някой футболен мач. Пилеят пари бетер българските депутати, прасета с вратовръзки.

17

Анонимен

преди 9 години

Точно за това говорим ООН са безполезни, с тях и без тях кланетата не спират - Руанда, Сребреница, в момента на териториите на ИД. В Сирия освен мюсюлманите имаше няколко милиона християни, колко от тях са били избити надали ще разберем.

16

Анонимен

преди 9 години

Време е да се наложи матриархат на планетата Земя!Свето не върви на добре ...))

15

Бялгарин

преди 9 години

Много се забавлявам,като чета такива *** новини!А защо не бъде оглавено от *** травестит!

14

да

преди 9 години

Прав е предния...това е абсолютно импотентна организация...примерите подкрепящи тезата ми са безброй много...за неуките мога да ги посоча ако се наложи!

13

Чичката

преди 9 години

Цялата работа е микрокосмос на модерния западен феминизъм който останал без истински проблеми почва да се занимава с глупости. Не всичко било 50/50 мъже/жени, и какво от това?ООН е импотентна организация ако ще и дете да я оглавява все тая. Колкото до Хилари, потърсете цитата й за жените като основни жертви на войните защото губят мъжете и синовете си. Ох горките жени, пък за мъртвите мъже на кой му пука. Нека да назначаваме навсякъде жени и да е 50/50 всичко, за да са доволни шепа идеолози...

12

Петърчо

преди 9 години

И защо да трябва да е жена? Защото има подходящ кандидат или защото това сега е модерно? Не съм против но никъде не пише че е задължително че пола е от значение.

11

Анонимен

преди 9 години

200г. византийско робство + 500г. турско робство + 66г. руско робство(1878-1944г.) + 45г.(1944-1989г.) саветСко робство + 26г.хамериканско робство (1989-2015г.)= 837г. РОБСТВО!!!! ОСЕМ ВЕКА РОБСТВО НА НЯКОЙ!!!!

10

Индивидуалист

преди 9 години

Не мога да го прочета цялото. Това е стандартен NYT, и такива статии излизат на конвеер. Много се надявам да фалират някой ден, защото няма 1 оригинална идея, а само 100% идеология.