12

Анонимен

преди 8 години

Ще даде колкото му поиска БиБитко и ще се бави и забрави. Наше момче е, като при комунизма, наш ли е, може да е сгрешил но ще му се покараме и после пак същото. Важното е да крадеш от народа но още по-важното на кого даваш нагоре за да те пази.

11

анонимен

преди 8 години

удължават сроковете с цел замитане на следитекакво има да проверяват като всичко е налице представяш документ за парите скоито е построено и си готов и за да не мрънкаш водиш и адвокат за да ставапо бързо като почне да мрънка отива в затвора и като се сети нещо започва даговори няма болести няма отсъствие на адвокати и други номера

10

BB

преди 8 години

Taka e Mutri agenti 4engeta sa pod sakrila na sakonavprokuratura mvr gerb bogataschi milionerite plaschtat Sakoni sa tah nama v bG

9

Росен

преди 8 години

Търсят под вола теле. Бавят проверката до стартиране на кампанията с предизборна цел. Съдебната система не се реформира, за да може да се използва от управляващите за саморазправа с политически противници.

8

Анонимен

преди 8 години

ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ... НО НЯКОЙ БЕДЕН ЧОВЕЧЕЦ ПО 10 ИНСТАНЦИИ ЩЕ ГО ВЛАЧАТ

7

Диана

преди 8 години

Е, то е ясно, че човекът си е направил къща върху наследствено място, ама нали прокуратурата се използва за разчистване на сметки с опонентите на управляващите, за това и проверката се проточи повече от необходимото.

6

жоро

преди 8 години

ще удължават проверките до изборите, нали тоя е гербаджия

5

Путев

преди 8 години

разследването е с/у неизвестен извършител.неизвестния извършител се е появил внезапно и е застроил двора на кмета с луксозни постройки. само и само да го компрометира преди изборите!!

4

Я надуй съдио кавала

преди 8 години

Еми платил си е и сега прокурора и задните части ще си даде, само и само да получи още някоя хилядарка.

3

Георги

преди 8 години

След проверките ще излезе,че е чист като сутрешна роса а може би и държавата да има да връща надвзети данъци :) :) :)!

2

Анонимен

преди 8 години

То да е един от този род, народа ще му турне пепел. За последните 25-т години всичко ще е минало през властта и техните протежета са оставил трайна материална диря.Трудът на две поколения българи разсипаха,.

1

Цако

преди 8 години

И тоя го покриха