36

Палавия Агроном

преди 8 години

Другия път - чисто голи по чорапи!

35

Анонимен

преди 8 години

Аплодирам с две ръце подобни инициативи. Чудесна гледка за мъжкото око. Нека в повече градове да се проведат такива маршове.

34

Анонимен

преди 8 години

Простотията няма граници. Това си е 100 % простотия.

33

Анонимен

преди 8 години

Това нещо нито е ново, нито оригинално, но всяко поколение счита, че светът започва току-що. Бабите и дядовците на участниците през 60-те години на 20-ти век са правили същото, като са се диференцирали от обществото с името хипита. Между другото като гледам снимки от онова време из нета, забелязвам че е имало бая по-надарени индивидки :))) И те така, нищо ново под слънцето.

32

Стамат

преди 8 години

Браво, браво!Прекрасни евроатлантически ценности ;-)

31

Кратун

преди 8 години

...ние, мъжете не си лепим хиксове от изолрбанд.... като ще е гарга да е рошава!

30

Анонимен

преди 8 години

А така! Протести да има, пък няма значение за какво, ние гледаме циците. Все може да се отбере това онова....

29

Анонимен

преди 8 години

16+ или (-1)

28

Путев

преди 8 години

Голи до кръста да показват увиснали печени пиперки..

27

dp

преди 8 години

айнщайне не вряскай а чети постовете ми, мисли и се учи.

26

dp

преди 8 години

Леко, че прегря и ще получиш удар айнщайне. Ще плача за тебе.Ти еволюирай до положение да можеш да преброиш до колко плюса за колко време можеш да си нацвъкаш сам на гениалните си постове за да изглеждат достоверно, после коментираймойта тъпота.

25

dp

преди 8 години

41 - до dp - бе що *** сте все най-гласовити.Прочети пак поста ми, помисли, пак помилсли и тогава си отваряй глупавата уста.Повечето хора са неприятни за гледане - това ли ти хрумна да ни осветляваш?Всеки го знае, айнщайне.Работата е в това, че ТИ не си достатъчно важен (или който и да е друг) за давкараш някого в униформа защото не ти харесва как изглежда.Мисли пак, не че очаквам да успееш.

24

антихрист

преди 8 години

а какво мислят сексманяците

23

Анонимен

преди 8 години

Браво!

22

dp

преди 8 години

32, не си доеволюирал за да ме коригираш. Далеч не си.Заради твоите мераци да гледаш това и.ли да не гледаш онова никой не е длъженда носи униформа, свиквай с това, че не си толкова важен за колкото се мислиш.Аз лично също не харесвам да гледам грозни тела - и просто не ги гледам, облечени или не.Предполагам ще имам проблем да не се заглеждам по цици по мой вкус но която неиска да я гледам да не се показва, толкова.Научи се, че нямаш право да даваш тон на другите за вида им.

21

ерге

преди 8 години

Забравяш и редовното ходене до Макдоналдс ;)

20

ksarax

преди 8 години

Тея като ги гледам освен да ходя на протесчета и да друсат друго май не правят.За работа даже не повдигам върпоса.

19

Анонимен

преди 8 години

От Америка, само извращения и простотии.

18

dp

преди 8 години

Ей много еволюционен прогрес им е нужен масово на хората като чета коментарите.Добре ама някой трябвало да решава гледката добра ли е или не и т.н., такива селении (и от кмета на града в това число).Комуто не харесва нечия голота просто да не гледа натам бе, толкова ли е трудно.Хората са конструирани да могат да живеят голи в определен температурен диапазон,все ще се намерят умници да искат подобряват и тая конструкция.

17

Анонимен

преди 8 години

Отварям вестника в понеделник сутринта, на първа страница, най-горе, се мъдри статия за цици със голямо количество снимки на цици. Ау, че сериозна медия!...