10

Анонимен

преди 8 години

До тоткоМалко женомразец го раздавашл . Що тъй ? Нищо ли не ти връзва

9

Анонимен

преди 8 години

Явно Зарко здраво е въртял на т'слата дръжката...

8

Анонимен

преди 8 години

По - добре далече, с такова мамче ще му е много неспокоен пубертета.

7

ДАНИЕЛ

преди 8 години

Бог дал, Бог взел...дал глас за милиони, взел акъл...

6

фен (почти )

преди 8 години

Че е *** като антична брадва - спор няма.Но прекрасно пее .... народни песни! За жалост чалгата си казва думата - трътката се върти на макс за бърза пара и като позавехне търси млади батки за имидж.

5

тотко

преди 8 години

На кой ги говори тези глупости.Най искаш да си въртиш *** до стари години,да се фантазираш че правиш"кариера",а семейството -огън да го гори.Като цяло,българката се оформи като най-класната к-рва на Европа.Искала да ражда деца-трънки!Българката от 20-30 год. се оформи като патологична егоистка.Не иска деца,семейство и съпруг,а иска да има безконтролни сексуални контакти.Това е истината.Затова в европа хар-ката на българката е "к-рва".За съжаление,трагична истина.

4

Анонимен

преди 8 години

Не му е лесно на юнака. Всички мъже са минали през тийнейджърските процедури, съчувствам му. На тази възраст да бъде толкова далече от мама, добре че има толкова красиви снимчици навсякъде, чат-пак изтичат и селфита разни естетични.

3

Анонимен

преди 8 години

Всеки път, като я видя тая и се сещам как не знаеше коя е столицата на Италия и какъв *** поглед извади, като я попитаха за Рим :) :) :) :) :) :) Хахахахахахаххахааа.......

2

Невен

преди 8 години

Пълна ов*а, за това ли си го направила това дете, да е далеч от теб, да не разчита на теб и да е в една своеобразна казарма.

1

4и4и

преди 8 години

отърва се момчето от тая навреме....