24

Блядко

преди 8 години

До до 65 от славянинКакви пенсионни фондове бе?Колко да взимат сегашните пенсионери пенсии като когато е трябвало да работят те на нощна смяна са спали, на дневна са пили?Сега дрънкат, че били построили не знам си какво пък пенсиите им били малки.За толкова са изработили!

23

наблюдаващ

преди 8 години

Добре,всичко е било некачественно преди 1990г.!А,как е било възможно България да бъде класирана на 33 място в света между промишлените страни!?..

22

до 65 от славянин

преди 8 години

''Демократите'' след 1989 година унищожиха всяко производство и пенсионния фонд няма от къде да се пълни - затова и пенсиите сега са като в централна Африка! Факт!

21

Анонимен

преди 8 години

"Сега няма кой да ти повярва, че си мечтал за шоколадово яйце. Че си мечтал за дънки."...Всичко е ясно. Народ с такива мечти си заслужава съдбата. Е, сега имате шоколадови яйца, и дънки - живейте щастливо, мечтите ви се изпълниха.

20

Анонимен

преди 8 години

Комунистите за 45 години управлени по време на руското робство ограбиха пенсионния фонд и го изнесоха в Русия, затова сега пенсиите са ниски!

19

Do 63

преди 8 години

Глупости. Ако искаш да знаеш проблеми с пенсионите фондове има навсякъде, където населението застрява и намаляв. Даже в Япония и в някои страни на Запада, ама то трябва да имаш малко акъл да проумеш, че пенсиите на нашите баби ги плащаме ние. А когато работещите са по-малко от пенсионерите, няма как да се получат високи пенсии.

18

Анонимен

преди 8 години

До 49. Така е - ниски са пенсиите. Ама защо? Ами елементарно, защото се плащат от днешните хора в трудоспособна възраст. А защо те са малко? Ако бяхме станали от 9млн на 10млн за 25г. , вместо да се стопим на 6 млн - щяхме да имаме и високи пенсии. Кое не разбираш?

17

До 57

преди 8 години

До 57. Е поне не ходим да хвърляме бомби къде ли не, за да им крадем петрола. Население на България 89г. 9млн.Население на България днес 7 млн. А през 2050г. България ще я има ли на картата?

16

DO 49

преди 8 години

До Анонимен: А капитализма е само за богатите. Ако не бяхме бедните комуистически страни, чиито ресурси капиталът заграби(те затова и събориха системата) капитализма отдавна щеше да е дал фира. За да е добре някой, друг трябва да е зле. Хора разберете го, Капитала функционира добре, докато свършат ресурсите за крадене. Е те свършиха...Няма вечен растеж с ораничени ресурси. Елементарна математика.

15

Че

преди 8 години

До Анонимен 42.Не трябва да им работят,като роби ,а да се вдигнат на общонародно въстание,само така може да се отърват от омразния капитализъм.Наближава девети септември.

14

Анонимен

преди 8 години

Задача от учебник по математика в Сев. Корея. Бедно дете в Южна Корея е дало 1л. кръв на американските войници, за да купи 1 оризова питка за гладното си братче. Колко литра кръв трябва да даде, за да осигури по половин питка за болните си дядо, баба и безработна майка.Това не е черен хумор, а е типична задача.

13

Анонимен

преди 8 години

Соросчета, как върви долара и DowJones? Крайно време е да поискате да ви се плаща в друга валута, че гущерите ще ги ползвате само за т. хартия

12

Анонимен

преди 8 години

Южна Корея е много смела, *** се крие зад САЩ и нашата "преса" :)

11

$$

преди 8 години

Аз бих се извинил с един мощен залп, но Северна Корея са по дружелюбни и сигурно ще се извинят.

10

Анонимен

преди 8 години

Обърнете внимание на изречението "Южна Корея разглежда възможността за разполагане на своя територия на американски стратегически бомбардировач Б-52 и подводница с атомно оръжие на борда" и може и да съобразите, че тези оръжия не са предназначени да се използват срещу КНДР, а да плашат някои други, по-опасни за СПЩ противници.

9

до наблюдател

преди 8 години

***, B-52 може да пренася ядрено оръжие, което може да изравни със земята Пхенян без проблем. Освен това тези бомбардировачи може и да са на 50 години, но са модернизирани до неузнаваемост. Ама от къде тъпата ти чугунена тиква да ги знае тия работи...

8

Анонимен

преди 8 години

Тая тъпота ми прилича на:Извини се бе.

7

наблюдател

преди 8 години

уникално безсилие надеждата на юга б 52 древният бомбардировач смазан от миг 14 по време на виетнамската воина ха ха ха

6

До 26

преди 8 години

Стига с тия севернокорейски подводници бе! Все някога ще им свърши тревата на борда и ще трябва да изплуват - хем да си починат от въртене на ***, хем да съберат малко водорасли за ядене...

5

ДО КИМ ЧЕН ГРУХ

преди 8 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ!