23

Редутенец!

преди 8 години

Какво ми говорите вие, бе? Намалели...друг път! Всеки ден и вечер като съм си у нас ме тормозят гадните ***, които жевеят в гористата местновт срещу моя блок! Лаят по малките часове, а са стари на библия и немощни иначе, но като има кола са пъва писта! Искам да ги избия всичките, писнало ми е, лятото да спя на затворен прозорец заради тях! Ще ги убия с люфтета с риболовни кукички! Пикая на лучкарниците и на хората, които казват, че бездомните кучета са добри и сладки, жални и гладни! ПИКАЯ!

22

ВалиDolce Vita

преди 8 години

До Анонимен #23Говоря по принцип, пич. Пределно е ясно че котките не са заплаха за хората.

21

Анонимен

преди 8 години

До АнтоанетаА с какво има общо зоополицията ? Вероятно да гледа как домашни питбули разкъсват хора и внимателно да води статистика без да се намесва за да не наруши правата на кучето.Аман от разбирачки...

20

1

преди 8 години

Видно от снимката - не намаляват. Саме перат едни евро пари и нищо!

19

Антоанета

преди 8 години

До Анонимен ( 5)Зоополицията няма общо с популацията на бездомни животни! Поинтересувай се малко. Аман от всезнайковци....

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАз съм виждал два помияра да си приготвят обяд от котка!

17

Истината

преди 8 години

Чипирането и плащането на данък към Общината трябва да бъде строго следено!При изхвърляне на домашно животно: глоба и затвор.Аз съм собственик на куче и изпълнявам всичко по книга!Ако всички бяха така, нямаше да има проблеми!

16

Анонимен

преди 8 години

До ВалиDolce Vita Котките не са страшни и не заплашват с нищо хората, освен с намаляване на мишките......за какво да ги ловят, освен за пари, в смисъл 'усвояване'.

15

Анонимен

преди 8 години

Сложете в заглавието София. В другите градове положението е трагично.

14

Маловажен

преди 8 години

''Бездомните ***''?! Какви журналисти сте вие?!

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17Въпрос на гледна точка! Със същия успех може да се нарочат джигитите, автомобилите, децата пред блока, ромите, политиците, съседите отгоре или отсреща и още за когото/каквото се сетим или ни изнася все да е виновен.Важното е, ние винаги да сме в правилната печеливша позиция!

12

Гражданин

преди 8 години

Нека от Екоравновесие да дойдат към полунощ в Гео Милев около Sky City Mall и тогава да се хвалят. Кучетата се събират на глутници и лаят по всичко. И така цяла нощ.

11

ВалиDolce Vita

преди 8 години

Нормално. Котката е в пъти по-трудно да я заловиш или отровиш, защото е недоверчива. Не откликва на мамене, нито пък се хвърля веднага на подхвърлена храна, а чек след като подхвърлилия храната се отдалечи. И следва дълго проучване дали е годно за ядене....

10

Вивс

преди 8 години

Не знам за какво намаление на глутниците става въпрос....На бул.Петър Дертлиев в Люлин 5 има глутница от поне 9 големи кучета. Направо си е страшно да минава човек от там...Но е по-лесно да си затварят очите и да обявяват неверни статистки.

9

Анонимен

преди 8 години

Ако искате да се напълните с плъхове, мишки, *** и всякакви други гадини избийте котките. Котките са изключително важни животни. Те спасяват Венеция от чумата през средните векове като ядат гнусните плъхове.

8

Анонимен

преди 8 години

Да сте виждали бой м/у бездомно куче и коте на улицата .? -аз не. Разминават се като господари на ефира. За сметка на това видях как котка с малки спасява 2 от 4 котенца ,защото собственика на немската овчарка е по *** и от кучето и така го е възпитал. Пуска го без каишка и го нахъсва. Е на такива да им събират кучетата и глоби. И аз имам куче но възпитано.

7

онбашията

преди 8 години

ей, все искате някой друг да върши мръсната работа. като искате да изтребвате кучета, изтребвайте ги, какво виете държавата та държавата.

6

Ганчо от село бегето

преди 8 години

Реална картина от ''Европейска''българия!!След 20 години в българско ще останат само бездомни кучета,*** българи и една шепа пенсионери.Ха----ха-----ха----ха-----ха.

5

Дяволът

преди 8 години

Изключително редки са случаите котка да нападне човек. За сметка на това разказват играта на гризачите, за разлика от кучетата без дом (те разказват играта на нас). Освен това : котката е природно чисто животно - винаги си заравя "реколтата" ! До моя гараж има майка котка с 3 котета - уникално преживяване е да гледаш как ги учи да дебнат и да ловуват с някое врабче или мишле !!!

4

Кучо

преди 8 години

Нормално е при бедни години уличните котки да се увеличават.Когато кризата вземе да отминава, ще видите колко котешки кожи ще отидат за дамски палта!