21

sperko

преди 8 години

Народа с нулева толерантност към политиците!

20

Редакторе, Спиш Ли?

преди 8 години

Цитат: "В церемонията и освещаването на блока участваха още заместник министър-председателят Цветан Цветанова"А, бе, да не сме пак 2009 година?

19

Анонимен

преди 8 години

въй, кармазъ тролларъ! защо, когато беше на власт вашата модернолява партия не ги бутнахте незаконните постройки и не свършихте тази работа, която се е заел да свърши бойко?! ами се криехте като дамски буби, сакън нещо да се сгрешите и да не ви направи забележка коалиционния ви ортак! сега ревете, защото идват избори, та белким влезете във властта да краднете нещо, защото съвсем прегладняхте и заприличахте на египетски мумии!

18

Анонимен

преди 8 години

Най-вече към бордеите на ромите.А палатите на приятелчетата по морето.Хотелите на мутретата ви, дето ви пълнят партийната каса.Тях май няма да ги закачате, както и първия мандат.Какво стана с хеликоптерчето на НАП дето снимаше холивудските имения в полите на Витоша ?

17

Анонимен

преди 8 години

Франция получава ?4млрд. за ромска интеграция, България едва ?34млн.

16

пецата

преди 8 години

Уф, тая никва работа не върши-само се кипри да я снимат по тиливизиътъ. В началото на лятото бодряшки обясняваше, как няма да прави компромиси с концесионерите на плажовете! После -скандал след скандал по цялото море, за да се стигне дотам цял плаж да затворят! А тая- сега с незаконните постройки почва да се занимава-все едно те са от вчера, а не от поне началото на мандата й.Аре нема нужда о фасони,а....

15

...

преди 8 години

Има нулева толерантност и към хотел "Дюни", ама още си стои.

14

КуРти

преди 8 години

Предизборен ГРОБарски ПР, на никой от тая лъжлива и крадлива шайка не вярвам и на една дума. Особено пък на тая наднормената!

13

Фитнес инструктор

преди 8 години

Тази жена (на снимката) често инспектира строителството или ремонтите по пътищата. Преди няколко месеца се бореше със свлачищата, като *** с цяла тиква. Поне така ни я представяха медиите и продължават да го правят. Според работниците по тези обекти обаче тя хабер няма от строителство. Единственото нещо което тя е правела по време на "инспекциите" е да се изпикае зад някоя фадрома. Това разбира се, е малка радост за работещите. Те такъв бял и дебел тъпан няма как да го видят, ровейки с лопати.

12

haha

преди 8 години

БРАВО!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Manistr Polova ili Palava, ili koto tam neko si arese, mese ima de delia 4iliak 4a do rano, pa posle da zasie kojliaci i slaninliaci i da ga pusti tva da otkriva detelini iz autubaniti- mnoo ii samfati4na taz duarka bria! mnoo!

10

Анонимен

преди 8 години

Нито един кмет не е арестуван за далаверите с имотите и купените избори. В София не е съборено нищо в Орландовци, а Фандъкова и Борисов даже се кандидатират за кмет и премиер вместо да са в затвора.

9

Анонимен

преди 8 години

Да не както бяа налули галошите да "помагат" предизборно ся да я видим че маа с кирка ?

8

ха една от мен

преди 8 години

Аз мисля нелогично. И странното е, че се оказвам права. Не събарят ли всички тези сгради, за да строят бежански центрове. Щом и в германия местят училища обявяват недостиг на жилища и в същото време строят специално за икономическите афро-имигранти,които галено наричат бежанци, не би ме изненадало.

7

Митев

преди 8 години

Защо само в Гърмен?! Ами по морето,ами в разните тузарски "частни градчета?" Г-жо Павлова, за богатите май не Ви стиска. Законът ТРЯБВА да е един и за Гърмен и за Банкя /например/

6

браво

преди 8 години

Ей за това пак ще гласувам за ГЕРБ. Именно това искам да чувам.Ред законност и справедливост.

5

BURN

преди 8 години

Така баце рекъл!Ако не е така фалконя не лети че лилкя дебел ***!А баце с кръвно!

4

ОСТАВКА

преди 8 години

Гледай да не ви бутнем от властта партизанска керко?Като ще буташ първо бутни мезонетите,палатите,хотелите и вилите на богатите с по 20 имота,а не на сиромашията с по един коптор или колиба,че първородния на вашия пръв си отиде без време,да не го последват вашите първи...

3

верса4и

преди 8 години

власта даси бута техните си строежи каде кардат парите с тех ние наште кащи неги даваме

2

Анонимен

преди 8 години

Като ги изхвърлят на улицата ще почнат още повече да крадат и мародерстват.