41

Ангел

преди 8 години

Ако ИД не успее да промени ЕС. То тогава ЕС ще мине ба срраната на ИД. Европейците трябва да разберат че с тази си толерантност не само правят Европа много по опасно място за живот, ами и могат да загубят континента техен християнски и демократичен дом от както свят светува.

40

БАЧКАТОР

преди 8 години

С европейщина и толерастия нищо добро не я чака България. Само минирани граници и огради с ток и гранични войски които стрелят на мръвка, както беше през "лошия" комунизъм може да спасим България. Дай наборна армия и обещай на войничето 5 дни награда за отстрелян нарушител да видиш дали ще премине някой.

39

Анонимен

преди 8 години

Който пръв въведе стрелбата попграницте той ще спечели. Там повече кьорав бежанец няма да се появи. Те са като кучето. Ако го биеш няма да дойде втори път. Ако го храниш ще иска още

38

МИСЛЕТЕ БЕ !

преди 8 години

Всичко това е театър бе хора...толкова ли сте наивни? Ислямска държава била опасност за Европа,Русия и Сащ....да бе, да . Аз доматите, не ги ям с коловете. Точно Америка или Русия ако искат могат да я унищожат за 1 месец...ама НЕ ИСКАТ. Европа и Америка създадоха Ислямска Държава,за да всяват страх в региона. Европа и Америка не искат силен и обединен Близкия Изток. Те искат конфликтен район за да могат да налагат своето, уж помагайки. Русия също няма изгода от силен източен район, и си мълчи.

37

ДО АНОНИМЕН 55

преди 8 години

НЕГРАМОТНИКО, ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ТРЯБВА ДА СИ УЧИЛ НАД 3 ГОДИНИ!!! И НЕ МЕ ЦЕНЗУРИРАЙТЕ, А НЕГРАМОТНИКА ОТ 55 НЕ ИЛИ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е САМИЯ ЦЕНЗОР!

36

Asiti

преди 8 години

V 95.a god. bqh v Berlin iskah da emigriram. Do mene bqha arabi,afrikansi, indiysi. Osven men priemaha vsi4ki drugi.Vapreki tova imam visshe obrazovanie i profesiq. Hak im

35

Asiti

преди 8 години

V 95.a god. bqh v Berlin iskah da emigriram. Do mene bqha arabi,afrikansi, indiysi. Osven men priemaha vsi4ki drugi.Vapreki tova imam visshe obrazovanie i profesiq. Hak im

34

Tigre

преди 8 години

До късно еКрият се, а? Елхи не украсяват, а? Европейците са се превърнали в ***.С разглезен и безгрижен живот, с химия в храните, с толерастия успяха да превърнат европейците в меки мекици, в хора без достойнство. Все се надявам, че не всички са такива, все се надявам, че когато ножът опре до кокала древната кръв на славните ни деди ще кипне във вените ни. И тогава ще дойде денят за разплата с продажните политици и нпо-та.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 54Точка ако сложиш някъде, може и нещо да се разбере.

32

ЕС ГРАЖДАНИН

преди 8 години

ДА ЕС ТРЯБВА ДА НАПРАВИ НЕЩО, НО НЕ НА ПАРЧЕ! КОЛКОТО И ДА СЕ ОГРАЖДАТ И ОКОПАВАТ БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС, НЯМА ДА СЕ СПАСЯТ ОТ МИГРАНТИТЕ!СПАСЕНИЕТО Е ОБРАТНОТО ВРЪЩАНЕ НА ТЕЗИ ХОРА ПО РОДНИТЕ МЕСТА И ОСИГУРЯВАНЕ БЕЗОПАСНОСТТА ИМ С ОБЩИТЕ УСИЛИЯ НА НАТО, САЩ, ЕС, ООН , НА САМИТЕ МИГРАНТИ И ДРУГИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ!ПОДОБНО НЕЩО КАЗА И БОЙКО БОРИСОВ, НО ПОВЕДЕНИЕТО НА ЕС Е ИНФАНТИЛНО И НЕ ИМ СЕ ВЯРВА, ЧЕ ТАЯ ОГРОМНА МАСА ОТ МИГРАНТИ, А МЕЖДУ ТЯХ И ИСЛЯМИСТИ ЩЕ НАХЛУЕ И ЩЕ СМАЧКА ЗАЩИТИТЕ Й!

31

Анонимен

преди 8 години

Да им проверяват багажите и документите,апаратура имат,а стоят със скръстени ръце сякаш наблюдават,не пречи на свободния превоз на хора и багаж за пътуванията иначе белите хора работят здраво без гък да кажат под лупа ги гледат отвсякъде подбор им правят от естествен до стрес-тест на оживяване на всяко поколение по всяко направление от всяково рода ПО и НПО,а тия са се распищовили АК и бомби вкарват,беднички бели,кой ги проверява,да работят имат всичко,земя,не само да съжителстват с безброй неща

30

Анонимен

преди 8 години

Как ще е първата държава-колонизатор?! Ама като почнете да пишете глупости... Много преди тях колонизатори са били Великобритания, Португалия, Холандия, Франция и т.н.Белгия получава колония през чак през 19-ти век - Конго, а след ПСВ - Руанда-Урунди (днешните Руанда и Бурунди). Белгийците са известни като най-жестоките колонизатори. Останалите поне са положили основите на съвременните държави в Африка...И са заложили етнически конфликти за столетия напред. Красота.

29

Ая

преди 8 години

От Западна Европа скоро ще се превърнат в Западнала Европа, ако продължават с приемането на арабската, персийската и т.н ***. Покрай тях и България. Нали им се подмазваме, та и ние сме гостоприемници на същите. Не се ли усещат, че стотици години градена европейска култура ще отиде под чаршафите и фереджетата. Жалко за Европа, жалко... Редно беше да се направи запитване - референдум дали гражданите желаят тази арабска 'култура' да превземе страните им. Евала на Швейцария! Само те са разумни. Казаха, че имат възможност да приемат 500 бежанци и толкова. Вероятно са ги и проверили и проучили, а н

28

Aeon

преди 8 години

Отново на периферните страни се пада задачата да поемат удара от външни заплахи. И то по изклюително подъл начин. Затова да не ги спираме бежанците, ами директно да ги пращаме на онези ***, които ни спускат абсурдните правила!

27

НРБ

преди 8 години

Обратно в Африка и Азия!Границите да се охраняват, като при бай Тошо!!!Такава анархия Европа не познава от времето на Чингиз хан!

26

Анонимен

преди 8 години

ЕС се разпада.

25

Анонимен

преди 8 години

европа си заслужава СЪДБАТА заради ОХЛЮВИТЕ корумпирани в еВропейския парламент.Хага ,Страсбург, Женева, Хелзинки...

24

Анонимен

преди 8 години

"Европейската комисия трябва да инвестира над 10 млрд евро за изграждането на бежански центрове в страните от периферията на ЕС. Това заяви в интервю за в. "Билд" германският министър на икономическото сътрудничество и развитието Герд Мюлер."Да престанем да се оплакваме, ами да работим здраво за ЕС, да стягаме коланите и да отделяме от залъка си за да спрем бежанците.

23

Aeon

преди 8 години

За Европа е късно вече. Ще трябва да се преселваме. В Южна Америка?

22

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОПА САМА СИ ОПРЯ ПИСТОЛЕТА И САМА СИ ПРЪСНА МОЗЪКА. ЖАЛКО ЧЕ И НИЕ СМЕ В ТОЗИ КЮП И ОТНОВО НА ГУБЕЩАТА СТРАНА.