92

999*

преди 8 години

Как всички онези които не искаха Ердоган,му дадоха власта в ръцете!И как същите тези не прочетаха конституцията на Турция и в желанието си да се правят на интересни - разшириха правомощията му!И пак тези,сега ще дадат изцяло власта в ръцете на Ердоган!и една любопитна информация за почитателите на Кемал:Дошъл е с революция на власт.И е избран за президент от парламента,който той основал.Управлявал е 12г.Ердоган е 1я -избран от народа президент!На власт е от 2003г.Познайте кой е по-добрия?

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 120Po skoro Turciq da si vurne Bulgariq sladur ;)

90

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 121; Моля те да сравниш положението си с положението на турския гражданин. Сравни също така *** си с изрядната, проспирираща държава Турция. Тогава кажи кой ахмак, кой умен. *** народ изостанала държава, пълна с гладни,боси,злобни, ***, ***, *** и простаци които мислят,че живеят най-добре на света а просто са проститутките на Европа. Това са българите наедно с цялата си челяд.Знаеш го и ти но се правиш на интересен. Я си пий хапчетата редовно.

89

до 127

преди 8 години

Ти още ли си фантазираш че Ердоган иска да влиза в ЕС ? Колко майни му тегли на съюза не помниш ли ? Той пък един съюз ! Бежански лагер.

88

Анонимен

преди 8 години

Не може човек, който иска палатът, в който живее да има 1400 стаи и се изживява като аллах, слязъл на земята да очаква народът му вечно да си затваря очите за политическия му провал.

87

Анонимен

преди 8 години

po-prosti ahmazi ot turzite nema.

86

Анонимен

преди 8 години

BALGARIA TRIABVA DA SI VARNE DARDANELITE.

85

каймакам

преди 8 години

7 от тези 13% бяха подарени от Ердоган на ония аматьори за да влязат в парламента. Но Демирташ се оплеска и се сети за старите си времена пкк

84

Анонимен

преди 8 години

Българите трябва да се събудят и да излязат от бутафорната организация НАТО.Договор с Русия, закупуване на тактически ракети с ядрени бойни глави катоотрезвителна мярка за турските мераци за Империя 2.Иначе, Тиквата и Плевнята ще ни предадат веднага.

83

Анонимен

преди 8 години

Аз съм мног спокоен.Първо, никой не ви е канил в този форум. Има стотици, ако не хиляди турски форуми,където може да си драскате колко сте велики. Ако не знаеш книжовен турски си е твойпроблем. Ако искаш мога да ти намеря тези форуми с линкове.Ако мислиш, че съм страхлив дай си адреса или телефона да се видим отблизо.Да повторя - страхливците сте вие защото ще ни нападате 700 000-на армия 30 000-табългарска, 400 самолета срещу 2 летящи.

82

Анонимен

преди 8 години

Има опастност от гражданска война , или военните да поемат временно управление !Ердоган не иска коалиция със сведски те 13 % гласоподаватели ?Как ще ги пренебрегне ! За това ли бяха атентатите , смята че ще победи при второ гласуване , защото отказва коалиция !

81

каймакам

преди 8 години

Успокой се бе ! Напълнил си гащите още от сега. Кой кого напада днес ? Хем се броиш за модерен , хем мислиш като в 17 век. ТУРЦИЯ е уважавала територията на всичките си съседи.

80

Анонимен

преди 8 години

Kakво ви е великото? Нобелови лауреати и принос за човечеството.Да се върнем за хиляден път на тезата ми - Турция ще смачка България при първия удобен случай, затоова не си крийте лицемерието, плановете за напедение са вече втурския генерален щаб.

79

каймакам

преди 8 години

Не мисли всички като тебе си. А и с руснаците се сдърпахте за едното нищо. Можеш да не обичаш отделна държава но си длъжен да я уважаваш , особено ако е велика.

78

Анонимен

преди 8 години

Помня историята. Завладени сме били от едно изостанало племе.Никой не ви е канил в Европа, Кипър и т.н.Та да се върнем на началото - Турция чака удобен момент да ни смаже отново итова ще стане скоро - ето това показва истрорията.Само съюз с Русия може да ни спаси, но вече почти изпускаме последния влак.

77

каймакам

преди 8 години

Историята не помниш ли ? Трите български царства се биели по между си и всяко по отделно се е стараело да се съюзи с османските владетели , срещу другите две. Накрая им писнало на турците и ги подпукали наред. Голям късмет сте имали понеже и без това сте се самоунищожавали. Робство или присъствие , изборът е твой...така и до днес понятието българи не е изчезнало.

76

Анонимен

преди 8 години

До 170:Защото България има по-добри природни ресурси от камънаците на анадола.А преди 650 години кой ви е канил тук?

75

каймакам

преди 8 години

До 168. За какво и трябва на Турция да мачка България ? Турция си има други , по важни работи в момента. От близо 1 50 години българотурската граница е била спокойна и безпроблемна.

74

каймакам

преди 8 години

До 142 :). Аз съм от тях , дето си споменал. Султана ги е изпратил от Коня и Караман , към Балканите. В Добруджа има едно село , на име Конаре. Прочете и вижте откъде идва името.

73

:)

преди 8 години

до Туркян ЕвропеянЕС иска Турция да върви по пътя на България, Румъния и Гърция,това те го имат за НАПРЕД :))))А за Ердоган това е НАЗАД, турците съвсем открито и публично го казват," За какво ни е ЕС, на България и Гърция ли да заприличаме? ",На всичкото отгоре, в бъдеще, Азия - Китай, Индия, Ю.Корея, Сингапур, Япония, и др.се очертават като ЦЕНТЪР НА СВЕТА, ЕС губи тази позиция, от 7 години е в криза,а може би още 50, има и демографски срив и много други проблеми , ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !