12

пфффф

преди 8 години

Първосигнални селяни се радват на сръбска ***.... Страхотно. Знамето развяла, направо се разплаках от умиление.

11

Анонимен

преди 8 години

До до АтанасМного ги разбираш, значи. Каквито и теории да се развиват, чалгата = мутри, простаци от крайните квартали, селяния или с една дума простотия.

10

до Атанас

преди 8 години

Абе, Атанасе, ти музикални реалита гледал ли си - винаги когато им дадат попфолк песен на ултра талантливите девойки и момци и те не могат да изпеят нищо от нея - пълен фалш. Точно този жанр, с това вибрато не става за всяка ***. А братята сърби този жанр го развиват още от Тито и жалко, че не си запознат с творчеството, аранжорите, текстописците и всичко, което са успяли да сътворят за 40-50 години, а то е много, точно толкова, колкото нашата естрада с Лили, Мими и пр. Брена там е естрада.

9

Поп Грую

преди 8 години

Вените по вимето й се виждат от 20 метра.Ботоксов *** между *** и катър, многократно подлаган на мазносмукция!

8

атанас

преди 8 години

Много ми харесва как някои хора се опитват да разграничат Цеца от чалга културата в България :) Ами че то Цеца и Лепа ви Брена са архиетипа на чалга културата в България. Поколения млади момичета (в това число и Азис) израстнаха с мечтата да бъдат като Цеца Величкович - със силиконови ци*и, богати тъпкачи и т.н. Има глас, но не е кой знае колко добра певица просто защото стила на "музика" е такъв, че не позволява особено вокално развитие.

7

Луд с Мотика

преди 8 години

Тая ако ми застане, ша й издъня ламарините

6

kvazi

преди 8 години

xaxaxaxaxaxxa, Цеца от първия етаж!

5

Анонимен

преди 8 години

не съм фен на такава музика ,но жената явно има стил ,а не като родните чалгарки ,които по едно време дори се напреварваха една с друга ,коя е по скандална и коя е позволила случайно или не -папараци да я снимат без *** и то на сцената !!!!!!!!!!!

4

соул

преди 8 години

Естествено е, богатите българи да избират чалгаджийски чекнета за сватбите си.От 09.09.44г. най големите *** и наследниците им държат парите в ***, а чобанин джаз не слуша.

3

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА, най-ми хареса - Тя не е, като нашите мутреси, въпреки, че беше омъжена за престъпен бос!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Цеца Величкович е голяма жена и в прекия и в преносния смисъл. Тя не е като нашите мутреси, въпреки, че беше омъжена за престъпен бос.Има глас жената, спор няма !Щом и Баце и е фен, значи всичко е ок ! :)

1

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

За малко да си помисля че са открили Арена Несебър.