10

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми на шлиферо я съм си на село и съм запалил кюмбето

9

Sedefco

преди 8 години

A vchera na srubsko-ungarskata graniza 5 chasa ni se e...ba maikata....

8

До Осман

преди 8 години

Осман....чо, след като пийне ракийка българина, му се приисква една туркиня, намира я и си изкарва хубаво нощта, а ти си вярвай, че тя си е у вас, защото ти говори по телефона, че страда по теб!!!

7

Анонимен

преди 8 години

До boss; A za vas bugarite ima li?

6

Анонимен

преди 8 години

Да си седят у турско. Какво са налази Европа, че и претенции имат. Пуйки с пуйки! Защо бягат от великата си родина с реките от мед и мляко при гадните неверници да живеят?

5

boss

преди 8 години

За тези *** самолети няма ли?

4

Анонимен

преди 8 години

До ах МоретоНе описвам си съседите дето си ходят до Турция,после Австрия и Германия (ако не ги изгонят).И си купиха и бус.

3

Анонимен

преди 8 години

До до 5"Надувайки клаксоните на колите, пътниците протестирали заради дългото чакане"- без коментар.Диви селяни в атака.Знаеш ли за кво се ползва клаксонът?Не за да свиркаш с него кат си нервен.Обаче в Турция още не са го осъзнали това.

2

ах Морето

преди 8 години

до 5......Преселението на народите- блъскане трескане канали се запушват (да до неотдавна си изхвърляха *** в тоалетните).....Ти направо описваш скъсаните туристи от това Лято.В оригинал.

1

Анонимен

преди 8 години

До 3Защо бе онбаши?Аз не съм тръгнал на каруцата с десетчленното си семейство да обикалям Европа кой ме земе на работа.Стоя си в държавата работя си.Тия кви са според тебе на тая граница,а? Със таратайките и старите бусове по 100 *** вътре?Нали имам такива съседи живеят над нас.Нема такива диви ***.Преселението на народите- блъскане трескане канали се запушват (да до неотдавна си изхвърляха *** в тоалетните) или през прозореца и бус си бяха купили.Същата работа.