165

Анонимен

преди 8 години

До СтрасбургПътуват към вас. Пригответе се да ги посрещнете подобаващо.

164

bai MILE

преди 8 години

BULGARIA kam Strasburg-Kato ste tolkova tolerantni kam romite,mi priberete si gi pri vas,puk posle se obdete da komentirame

163

Анонимен

преди 8 години

Адвокат Михайлова да понаучи малко конституцията на България.

162

Румен

преди 8 години

На Страсбург който е толкова загрижен за ромите и даваме цялата възможност да ги интегрира и се грижи за тях ,само се съмнявам дали ще ги прибере...

161

Анонимен

преди 8 години

Взех маса от имигрантите, и да ви кажа доста по добре са. Тва чудо яде само ориз и има енергия, за следващия впряг. Доволен съм, пращайте около Пловдивските села, моля ви.

160

Кукувица

преди 8 години

Не разбират ли политиците, че с тази толерастка политика спрямо малцинствата тикат Европа към въоръжен конфликт?Ролята на малцинствата и средствата, които се разхищават за тяхната интеграция са преувеличени. От друга страна има достатъчно нормални хора, които се нуждаят от помощта на обществото за да оцелеят. Когато тази помощ се отказва се ражда омраза, която ще избухне.

159

Бай ви Ганя

преди 8 години

А къде е Страсбург да запита: " Къде са 2 500 000 ( 2 милиона и половина) българи от 1989 година до 2015Година. Къде са. а тези родените от заминалите къде са. Този въпрос е задал и Цар Симеон 1 на римския патриарх Николай през 896 г. , когато е тръгнал с войските си срещу Константинопол и треперещите за парите си богаташи там са искали да сключат мир. Сега също треперят други богаташи, че им се нарушава и заплашва Новия световен ред от това което са планирали за нас - етнически войни.

158

Анонимен

преди 8 години

Eii ti dolu,amjdak usta! Eurosaioza dava na Balgariq miliardi i zaplatena rabota na vsichki koito iskat da rabotqt! Ei Amjdak azla amjak azla!

157

Анонимен

преди 8 години

Въпрос към адвокат Д. Михайлова: собствениците на земята под НЕЗАКОННИТЕ (!) къщи не са могли 11 (ЕДИНАДЕСЕТ) ГОДИНИ да ползват собствеността си (която между впрочем е защитена от Конституцията и законите в РБ)! Кой ще ги компенсира за това и нямат ли и те права? Или въпросът за правата трябва да се разглежда едностранно според Брюксел и тъй наречената адвокатка?

156

V

преди 8 години

България към Страсбург... Dove, Fa, Palmolive... да продължавам ли ?

155

Анонимен

преди 8 години

дасикане рома - *** OFF

154

муспи

преди 8 години

А ние питаме Брюксел къде са половината български деца - за 30 години изчезнаха?! Такъв въпрос не можем да зададем на правителството си защото не е българско. То е като Брюкселското - чеченско. Мълчание? А ние и не питаме, само се наслаждаваме на признаците на края на чеченската империя.

153

Бг

преди 8 години

Ром от Максуда: Предлагаха ми тристаен апартамент. Отказах. Тука е мизерия, но ми е кеф. Човека е свикнал да живее в канала (действително е канал бараките са от двете му страни).

152

Megan

преди 8 години

Предложили са им подслон, но само 8 семейства са се възползвали. Дори са им закарали покъщнината. Другите като не искат, да ходят в Хелзинки да си строят бараките.

151

anonimen

преди 8 години

Около 120 изтрити коментара. Не ви ли е срам днес бг

150

до 118

преди 8 години

Не бой се , няма да те разпънат на кръст.Ти и така пищиш, пък какво ли ще е ако някой те пипне дори с пръст.Ама иначе виете доволно, когато деца остават на улицата.

149

соросоиди лицемери

преди 8 години

Вас не ви е грижа за правата на Човека,а за дестабилизация и разграждане на държавността,защото правата на коренното българско население за вас нищо не струват-ако българин го разпънат на кръст-вие няма да забележите.Лицемери с двойни стандарти.И не сте неправителствени,а баш правителствени,но на чужди държави,които искат българия да е само територия,но без българи,да всявате раздори всеки срещу всеки.Вие защитавате беззаконието всеки да строи където си иска.

148

Анонимен

преди 8 години

Адвокатката може да си ги вземе на отглеждане вкъщи като е толкова загрижена. Дори Страсбург може да прати самолет и да си ги прибере ако смята, че тук правата им са нарушени. Най-добре и родителите им да вземе. И да си ги интегрира. А като си разпънат катуна пред Европейският парламент - пак ще говорим.

147

drago

преди 8 години

адвокат Даниела Михайлова!!!!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 8 години

Абе нали от Европейския съд забраниха да се събарят къщите им? Горките ромчета! Какви хубави деца имат ромите, ама и те ще страдат покрай родителите си.Държавата да построи къщи на ромите на подходящо място за компенсация