17

много е просто

преди 8 години

В бившия ЗТСУ (закон за тер.и селищно устройство) има норматив за плажна ивица полагаща се на 1 турист и тя е 5квм. На база на този норматив максималния капацитет на Сл.бряг е около 30х легла ,които бяха достигнати към 1986г. След 1989 в Сл.бряг се построифа още 130х.легла ,а може и вече да са повече . Как да има нормален туризъм ? Лакомията ,подкупността и глупостта унищожиха един хубав български курорт. И не само него.

16

Фреди

преди 8 години

Работя на голямо англ. летище и всеки ден гледам заминаващи към Слънчев бряг, с две думи утайката на Англия, прости, невъзпитани, пияни още от обяд. Идеално пасват на този реномиран курорт :)))

15

Анонимен

преди 8 години

Който иска алкохол и леки жени - ходи в Слънчев бряг.А който иска море и пясък - да ходи някъде другаде. Там такива неща не се намират.

14

Гецата

преди 8 години

Да, доколкото знам Слънчев бряг преди 30-40 години е бил доста добър и реномиран курорт.Но сега в момента е пълна трагедия - презастроено, бетон, асфалт, хотел до хотел. Ходил съм един единствен път там и се чувствах сякаш бял попаднал в столичния Люлин. Въобще липсва морската атмосфера, няма да усещането, че ти отишъл на курорт или на почивка.

13

Анонимен

преди 8 години

DENEM NOSCHTEM VSE MENTATA PIQ NQMA KVO OT VAS DA KRIQ LALAILAILLALAILA

12

Анонимен

преди 8 години

Кой иска да се опълчи на Мафията ?

11

Канкун

преди 8 години

В световен мащаб има курорти рай за пияндетата. Краварите например яко разпускат в Канкун, Мексико. Нашите хотели спрямо онези (световно известни вериги) са като къщички за прислугата. ... Но да оставим Мексико и са върнем на Палма де Майорка. Немци и англичани се наливат като ***...видяно с очите си !Сл.бряг може и да е приятно място, за този който знае и иска да си почива, а не да се налива...

10

Джибрил

преди 8 години

20 тона = 20 000 литра ако има в курорта около 100 000 човека това е 200 милилитра на човек! Кое е фрапантното

9

Анонимен

преди 8 години

Каквото се търси това се и предлага.. като им се пие да пият, аз не пия но обичам да блъскам пияните момиченча. За 5работни години в слънчака съм преживял и видял повече отколкото тея прости хейтъри за цял живот

8

Hah

преди 8 години

Вие луди ли сте, в Европа имало други два за парти туризъм?!?!? Че то повечето големи обособени комплекси в Европа са и ПО-застроени и с ПОВЕЧЕ парти туристи. Айде стига с тия хейтърски статии колко е зле Слънчев бряг! Като не ви харесва не ходете.....А иначе в Испания има поне 6 парти дестинации (погледнете примерно презастраховането в Ибиза, в Леванте бийч във Валенсия ), в Италия...ми ривиерата във Франция...Монако, дето са един връз друг хотелите..400 милина европейци и 3 парти дестинации???

7

Анонимен

преди 8 години

Прав е 7. Миналото лято работих там и съм подгнусен от това място.

6

Наблюдател

преди 8 години

"Слънчев бряг" се превърна в съвременен еквивалент на Содом и Гомор но подобна ще е и съдбата му.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

С промяна в закона разрешиха броя на леглата в хотелите ДА НЕ СЪОТВЕТСТВА на плажната ивица, ако хотелът си има басейн. С тази промяна развързаха ръцете на алчните *** за съсипването на курортите ни и бетонното безумие.

4

Анонимен

преди 8 години

Яко са в батака !!И няма измъкване !!Жалка картинка !!

3

l

преди 8 години

е т'ва биг брадър хепи аур , къде са австралийките

2

hmm

преди 8 години

другите две дестинаци з акоито се споменава че са алкохолно туристически обаче са значително по скъпи :) Ако не е лакохолния туризъм кой щед го посети тоя курорт хахах

1

Анонимен

преди 8 години

20 тона алкохол на ден, а сигурно отчетените по касови бонове са един кашон.