10

Анонимен

преди 8 години

Великият алхимик-тиквата!От всичко разбира!Само не знам защо не споменава Лукоил, като горивата-менте се произвеждат САМО там?Бензиностанциите продават това, което им сипят от Лукоил.

9

edin

преди 8 години

Везиева,вземи едно столче и седни в една бензиностанция,бе,Везиева!Стига ни правихте на луди жабиСамо констатирате!Невежи сте!

8

Спартак

преди 8 години

Предизборен прах в очите на плебса. Ама абдалите все повече намаляват и ще намаляват. Така че ще трябва и по-истински усилия да се положат, тикви. Може даже и да се наложи и да работите.

7

Анонимен

преди 8 години

Всичко е фалш и лъжа в нашата мила страна: храната, горивата, здравеопазването, доходите... и т.н. и т.н....Сипвайте гориво до горе, че след някои друг ден всичко ще е по старому.

6

Men

преди 8 години

Ами широко обявена акция за провекра. Какво очакват да открият като всеки знае, че ще го проверяват? Истината е че трябва да има постоянни проверки без предварително обявяване. А тия дето са ги хванали или са *** или са просто първите проверени и не са имали да време да си оправят нещата.

5

Анонимен

преди 8 години

"Има много неща, които трябва да се променят, натрупани във времето". Ами защо сте там и получавате заплати изработени от нас?Кой частник произнася тази идиотщина?След подобно изказване баце трябва да ви изхвърли веднага от хранилката за нищонеправене!

4

Анонимен

преди 8 години

Някои *** форумци бе правят разлика между количество и качество.

3

бай иван

преди 8 години

Абе аз не съм специалист по горивата ама:Това завишение едва ли е собствениците на бензиностанции, по скоро от производителя.

2

Анонимен

преди 8 години

0.2% отклонения, да си мислят или контрола не им струва, т.е. не стават за управляващи, или лъжат безочливо, т.е. не стават за управляващи!

1

Анонимен

преди 8 години

Не може да бъде!!! Това никога не е ставало у нас!!!