40

Сун Мун Чу Гун

преди 8 години

Има ракети -разполага си ги. А ние като немаме си взимаме хамерикански танкове на мокър лизинг. Демек с ***.

39

еди кой си

преди 8 години

Капитализма е една прогнила пирамида която в наи скоро време ще се срине. На запад живеят добре защото всичко е на заем но този балон вече е на спукване.

38

Анонимен

преди 8 години

Има едно добиче в нашите гори на което му казват борсук...

37

Помня ,бе...ха,ха,

преди 8 години

Копелетата на Партията ходеха на море във Варна на Журналист.....!На Слънчев брег и Зл.пясъци --не пускаха българи!Беха само за чужденци с валута по "второ направление"/...сиреч долари и марки/Да си купиш шарени джапанки или хавлия от Кореком или чужденец ...си беше адски лукс!Гларусите , се изтрепваха за да са "спасители" на тия плажове!Провинилите се , ги пращаха на руския плаж --за наказание!

36

за 60...

преди 8 години

...миризливите и съдрани руски партенки като тебе ----се крият в Руското посолство!!!

35

Анонимен

преди 8 години

През соца ако имаш цветен телевизор или видео значи си от бъдещето. Иначе гледаш Канал1 от 17 ч. до 00 ч.

34

АНОНИМЕН

преди 8 години

до анонимен56при 2 милиона *** трябва да си *** че да твърдиш че има недостиг на млеко.само че тогава покупателната способност бе много по висока и се изхранваше 9 милиона население Асега 5 милиона

33

gogo

преди 8 години

до анонимен 35при соца Б-я произвеждаше зърнена продукция колкото и сега.произвеждаше 16 милиона овце сега 2 милиона.8 милиона ***,сега1милион я има я няма.произвеждаше 2 милиона *** сега500 хиляди Това са фактите господа.

32

Анонимен

преди 8 години

До 48Абе от 7 години насам ви управлява другаря Тиква, заедно с коал. партньор ДПС, не знам защо ги пропускаш?!?Нещо пропускаш и другаря Костов, Филип Димитров...Защо ли?

31

Да те светна глупако

преди 8 години

Нали в "Пустинна буря", янките вкараха ракета през входа на едно бомбоубежище , та изтрепаха маса хора , защото го взеха за военно скривалище...ТОВА СПОМНЯШ ЛИ СИ ГО , ФАКТОЛОГ СМОТАН...??!!

30

за ФАКТИТЕ...

преди 8 години

Докато има такива руски дупедавци и соц-профани в България ..И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДЕ ГИ ТЪРПИМЕ НА ОТГОВОРНИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ ...ВИНАГИ ЩЕ СМЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ!!"РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СИНДРОМ" НА БЪЛГАРИНА ----ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ ТОТАЛНО!!/..ако трябва и със сила../

29

Анонимен

преди 8 години

.....и кво ,като имат ядрено оръжие ...??!!Ти кво си мислиш --че янките от космоса не виждат къде и как е базирано ли...??!Хората ти обясняват ,че различават лица от космоса и могат да вкарат ракета през вратата на магазин...вие си дрънкате , "ядрено ,та ядрено оръжие"...??!!!НАЛИ ИМА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ БЕ...!!Това също се вижда !Кой ще ти позволи да го изстреляш,бе....нали , ЩЕ ТЕ ЗАКОВАТ КАТО *** ОЩЕ ЩОМ МРЪДНЕШ!!??!!

28

Анонимен

преди 8 години

Абе КНДР не играха ли финал на световното по футбол с Бразилия? Така бяха съобщили по тяхната тлевизия :)

27

ФАКТИТЕ

преди 8 години

Абе другари капиталисти, как ще обясните това че БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА (в цяла Европа, не само в ЕС), че масовия народ живее в покъртителна БЕДНОСТ, че ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е СЪСИПАНО, че икономиката е срината и просперират единствено мафиоти или чужди фирми като Дъдли прешъс и ЕРП - тата които източват богатствата на България или рекетират българския народ! С *** не се спори, но ви оставям да размишлявате върху темата БЕДНОСТ, БЕДНОСТ и пак БЕДНОСТ така актуална след 1989г.

26

Я, си спомни 30..

преди 8 години

Кой ,беше шеф на ДСО-Родопа .....и кой му беше главния съветник по "изхранването на народа" със салами с вложен казеин от сухото мляко, соя и картофено брашно....??!!!Знаеш ли още какво се прави от казеин..??!!Копчета , драги ...копчета за ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Много беше "цъфнал" СОЦ-а....ВЕРНО Е!!!

25

Анонимен

преди 8 години

Селскостопанска продукция на България за 2014 г. - 3,81 милиарда евро.

24

Анонимен

преди 8 години

Какво като имат 1 милионна армия, като повечето от тези 1 милион са недохранени и въобще нямат никаква военна подготовка ами просто се използват за най-черната работа в армията? Тези разчитат на количество, за сметка на качеството, което е изключително грешно. Да не говорим че зад гърба на Ю.Корея стоят САЩ и Япония, на тия психопати им е спукана работата...

23

Спомняме си ,бе 30..

преди 8 години

....ЧУДЕСНО СИ СПОМНЯМЕ , КАК ДСО-РОДОПА ПРИ "РАЗЦЪФНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ"--внасяше месо от Аржентински хладилни кораби и от залежалото месо в складовете на НАТО от Дания!Да ти припомня ли , как пак при цъфналия "СОЦ" и още по-цъфналите АПК, внасяхме сирене ФЕТА и Кашкавали от Холандия..??!!

22

луд

преди 8 години

ФАКТИТЕ ти явно си гледан като писано яйце от някой партиец

21

Анонимен

преди 8 години

ТКЗС произвеждали в най-много?! *** само да ви светна, че от няколко години насам размера на селскостопанската продукция в България е по-голям от преди 1989г.