39

silueti

преди 8 години

Ден след ден все повече съчувствам на тези хора. Изправени са до стената - като нас.

38

COBA

преди 8 години

АМАЛИПЕ

37

Анонимен

преди 8 години

не искат да спазват законите и отстояват статуквото.

36

до 51

преди 8 години

аз теб не те приканвам да помогаш,а само истинските братя и сестри Християни,ако мога и 10 катуна ще приюта,помагам на толкова колкото Бог ми дава сила.За всеки човек на тая земя има предостатъчно и храна и облекло и земя за домове,НО за алчноста на всеки човек няма нищо достатъчно Н.Мандела.

35

до 49

преди 8 години

Когато турците нахлули в Търново,местните вместо да помагат на войската тръгнали на шествие начело с Евтимий да се молят за заблудените души на ...турците!А те им режели главите!А когато един войник посегнал към главата на Евтимий,началника му не му дал с думите:"Не закачай папаза,той е полезен!"Разбра ли за какво става дума,недомаслен християнино!?Господи,спаси ни от ***!!!!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Ами ще им помогна да осъдят Б ЪЛГАРИЯ

33

до 61

преди 8 години

Те са ХОРА като мен и теб създадени по Божии образ и подобие,а Християните сме призвани да помагаме на бедните и страдащи хора независимо от тях етнос пол и религия,нас ни оценява само Господ Исус Христос друг микой,и Аз призовавам всички братя и сестри Християни да им помогнат и се моля на Исус със също да им помогне наглите и безбожни дяволски слуги чиновниците-политиците ще си го получат а също и онези,който одобряват техните постъпки.Бог забавя дава ви време да се покаете и ако не ги наказва

32

Анонимен

преди 8 години

От 133 коментара са останали само 64 с моя ............

31

Анонимен

преди 8 години

63,ти си интегриран и образован човек,тези същества там не знаят на кой свят са,ние сме хората които трябва да ги променим защото те сами не могат,не е решение събарянето на къщите им срещу зимата,това е сплашване за изборите и нищо друго.Къде е дългосрочната програма за интеграцията на тези хора ? Къде са средствата отпуснати от ЕС за тези хора - откраднати са .

30

Анонимен

преди 8 години

Това е толкова подло и варварско,спрете с издевателствата над тези хора,престанете да ги използвате в мръсните си игри.

29

Жалки медии

преди 8 години

Няма ли Християни във Варна да помогнат на тези бедни бездомни хора,помогни им Господи Исусе Христе и въздай на безбожните чиновници за безобразието към тези бедни хора!!!Във вечния Ад е пълно с безбожници,не се гордейте с безобразията си.

28

Анонимен

преди 8 години

Сега когато събориха пет капандури по добре ли се чувствате,отмъстени ли сте ?Съборели къщата на инвалида а големите ПАЛАТИ в Максуда си стоят непокътнати и също толкова НЕЗАКОННИ.Това е най *** нещо което може да се направи ,как можахте да оставите хората срещу зимата на улицата ,как ? Така само ще се засили крими контингента,това не е решение,това е изнудване и сплашване на останалите за да гласуват за ГЕРБ.Цялата махала е незаконна а се събарят къщи избирателно

27

Нема страшно ,бе...

преди 8 години

Това са потомствени катунари .Свикнали са да живеят на палатки и под чергилото но каруцата .Затова не искат и нови общински жилища!

26

Кукувица

преди 8 години

Мани, мани, за малко да се разплача, като четох статията.

25

neboko fen

преди 8 години

Общинските структури бачка само, когато са под заплаха и ако някой е умрял и няма как трябва да се симулира дейност.

24

Рънте

преди 8 години

Абе професоре, какви са тези жилища за по 360 000 ?

23

Друго е жалкото

преди 8 години

На много места в България има самонастанили се роми върху частни парцели, но става въпрос за парцели от по 1-2 декара, на който те са си построили копторчета.За разлика от случая в "Максуда", собствениците на тези парцели са обикновени българи, старци или по-млади хора от село, които нито имат знания как да стигнат до съда в Страсбург, нито разполагат с пари да наемат свестен адвокат да защити правата им. Те разчитат на родната ни полиция и на общинските власти, но не получават помощ от тях.

22

Валентин

преди 8 години

А пистолета дето щял да се гръмне с него, дали е законен?

21

Анонимен

преди 8 години

"Днес.бг",Защо коментар 86 не е изтрит?!

20

Анонимен

преди 8 години

"Днес.бг",Защо коментар 68 не е изтрит?!За СЕМ ли плачете?