24

Анонимен

преди 9 години

Честно казано и аз не разбрах как от 5:2 и мачбол, загуби с 5:7. Това са 5 поредни сета. Тия номера само той ги може!

23

Ицо

преди 9 години

... подкрепете го вместо да го затрупвате с изисквания и очаквания. Най-вече медиите трябва да го подкрепят. Дали е от психиката, дали е от многото очаквания към него, дали има други фактори, оставете Григор да премине през това и покажете малко уважение към него!

22

Ицо

преди 9 години

Хубав мач се получи! Въпреки загубата, това беше стъпка напред в играта му - много агресивен тенис, с рано взимане на топката, близо до основната линия. Вярвам че през 2016-та година успехите ще дойдат. И разберете хора, Григор не ви е длъжен с нищо. Това не е футбол или волейбол, където нещата зависят от федерации и куп корумпирани палячовци. Григор сам е стигнал дотук. Спрете с това "Не може да продължава така.. трябва да побеждава". Лесно е да се каже....

21

A

преди 9 години

Талант Гришо никога нямал,само с труд постигнал успех в тениса,сега таланти от Канада и Австралия ще му покажат как се играе тенис.

20

Анонимен

преди 9 години

Григор е класен тенисист и стои много добре на корта. Срещите са му красиви, драматични и оспорвани. Но талантът, славата и парите му явно присядат на платените писачи тук. Всичко положително и добро трябва да бъде окаляно, оцапано, оплюто, защото българинът трябва да бъде мачкан, тъпкан, да няма национално самочувствие и да се постави доброволно в ролята на низша нация. Да, ама не!

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Ти си хващал "ракетата" на някой през панталона май.Ако резултата не беше важен то нямаше да има "спичането" което е характерно за провинциалистчето от Асково и щяха да плащат на първият от топ 100 и последният еднакви пари за участие ................. ама НЕ!!Дръж на бате "шлегата" и си трай!

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Какво да продължава бе другарю??То неговата СВЪРШИ вече.За кариерата му на тенисис говоря.А за другата "кариера" на селски коч за разплод все още има доста време.

17

ko40 von selo

преди 9 години

за нашият герой е ясно, но как може някой да му е треньор като няма надежда за тоя бездарник.

16

мачбол???

преди 9 години

мачбол ще пишете във вестника на село - терминът е мачпойнт.

15

Анонимен

преди 9 години

Ти като си пипал ракета какво разбираш въобще от този спорт бе ***? Радвай се там на подобни драматични загуби на Григор и гледай само след 2-3 години да няма негови изказвания като Пиронкова от рода на ... целта ми е да стигна 2, 3 кръг и толкова.Проблемът на нашия е че го направиха голяма звезда прекалено рано. Спечели там някакви анонимни турнири в Мексико, Швеция и Румъния ала "загорка голд къп" и медиите веднага го обърнаха на голяма работа.

14

Анонимен

преди 9 години

Поне от 20г. гледам тенис, но такъв играч като Григор не си спомням. Айде стига вече с тоя късмет, достойна игра и т.н. Първия път ок, втория ок, третия пак ок....но той това го прави през мач и то в най-важните! Не мисля, че оттук нататък има място за оправдания, защото ако продължава така, просто това ще се превърне в стил на игра, удобен на всеки който се изправи срещу него.

13

Анонимен

преди 9 години

Красив и драматичен мач. Гледам спорт заради двубоя, битката, от крайния резултат само се вълнуват не пипалите ракета многознайковци.

12

Анонимен

преди 9 години

Слаба - силна, това е. Понякога е и до късмет. Все пак падна от настоящия олимпийски шампион.

11

Анонимен

преди 9 години

Гришо досега можеше да е спечелил поне един турнир от серията Мастърс и редовно да стига 1/4-финалите на тези от големия шлем за тенесист с неговия потенциал. Но за целта трябваше да си позволи да има треньор на топ равнище, който да го шлифова а не да тъпче на едно место и дори да регресира. Пробиват го на бекхенд, форхендът му ок когато влиза, сервизът му същата работа. Има какво още да се желае и при ретурите. И последно не може да изтърваваш вече мачбол с лека ръка пък било то и срещу Мъри.

10

Анонимен

преди 9 години

Психиката му е слаба. В такива случаи и треньор не може да му помогне, не само на него, а и на всеки спортист бил той футболист, лекоатлет, боксьор или плувец примерно. Нямаш ли желязна психика в спорта, оставаш си в златната среда или зад нея. По-напред абсурд. Така е и с Григор.

9

Б.Борг

преди 9 години

БРАВО , ГРИШО ... СТРАХОТЕН МАЧ .... НИЩО , ЧЕ Е ЗАГУБЕН ДРАМАТИЧНО ... ВАЖНОТО Е ИГРАТА БОРБАТА ЗА ПОБЕДА ... ТАКА ШЕ НАУЧИШ ДРЕБНИТЕ ДЕТАЙЛИ И ХИТРОСТИ , ЗА ДА ТЕ ДОВЕДАТ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДО ПОБЕДАТА ... СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ , МЪРИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ... ТРЕНИРАЙ , ЯКО , ТВОЕТО ВРЕМЕ ИДВА .... И ДЖОКОВИЧ ПАДАШЕ ДРАМАТИЧНО ОТ НАДАЛ И ФЕДЕРЕР , ДО ЕДИН МОМЕНТ , В КОЙТО ВЕЧЕ ГИ РАЗБИВАШЕ ... СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЯТ ...

8

Анонимен

преди 9 години

И к`во? Достатъчно е че е стигнал да мачбол. Това е Мъри, не е баба му. Не може да има двама победители.

7

Анонимен

преди 9 години

Без Маша е тежко....

6

Анонимен

преди 9 години

Още не му е узрял кауня за големия тенис.

5

Анонимен

преди 9 години

Да,че със Шарапова спечели големия шлем и нямаше загуба.Я стига глупости,момчето смени и треньор и какво ли още не.Това е Анди Мъри все пак бе хора,момчето има талант,но не е по-добър от Мъри,дори и с късмет няма да го бие него,или Джокович.