29

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си човек с доста ниско интелектуално ниво, за да симпатизираш на режима в Северна Корея!Разбира се,във форума на днес.бг има доста такива чугунени кратуни!

28

Митев

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАЦял свят знае и кой е Хитлер!!! Сигурно защото тогава Германия е била свободна и демократична държава, нали?!?

27

do 35

преди 8 години

Северна Корея са жалки. Ако стане конфликт, южняците не трябва да правят нищо освен да си седят в бункерите за 2 седмици и да държат, докато на ония им свърши храната и се предадът...................Първо-пише се предадАт.Второ-последните години се пише за глада в Северна Корея,но естествения им прираст е положителен,което е нереално при масов глад.Трето-Южна Корея наскоро прави учения със световния военен агресор САЩ,затова и Южнокорейците започнаха с провокациите срещу Северна Корея.

26

Анонимен

преди 8 години

Igrae im se StarCraft na koreicite.

25

ковач

преди 8 години

Еййй тази държава КНДР е като трън в петата на краварите, чудят се с какво и как да е предизвикат за да е нападнат. Каква работа имат краварите в южна Корея та правят там военни учения.

24

Ицо

преди 8 години

Северна Корея са жалки. Ако стане конфликт, южняците не трябва да правят нищо освен да си седят в бункерите за 2 седмици и да държат, докато на ония им свърши храната и се предадът.

23

до 24

преди 8 години

Извинявай, ама логиката ти е доста глупава : )

22

вилата

преди 8 години

до 31има една малка разлика, тук ти можеш да пишеш за Боко или друг каквото ти душа сака, а там щеше още щом си го помислил и си останал без тяло - само по душа

21

Анонимен

преди 8 години

Ако нападнат Южна Корея американците ще ги изпържат за няколко часа.

20

Анонимен

преди 8 години

И ние като в Северна Корея, един единствен Крал Слънце и Велик Лидър на Народа: Боко Тиквуний

19

тир

преди 8 години

Ким-чо няма да нападне, знае че това ще е края на великото му царуване, а и Китай няма да позволи подобна простотия

18

Анонимен

преди 8 години

Някой от вас стъпвал ли е в САЩ през живота си?5 % от територията е даунтаун - небостъгачи и около тях паркинзиза $200 на ден и наоколо смрад на урина и фекалии от скитниците,20% квартали на чернокожите, където ако стъпиш ще те разфасоват буквално,10% на имигрантите от и. европа и китай, 2 % квартали на имотните, къдетопатрулират собствени охрантели, останалото са миризливи гета.

17

до 23

преди 8 години

От къде знаете като сте се родили след 90г.

16

Анонимен

преди 8 години

Тия обаче са като от междузвездни войни.

15

Професор

преди 8 години

До 20Саудитска Арабия е демкратична страна като САЩ. В САЩ стрелят като пилци по чернокожите. Дори деца с пистолети - играчки представляват опасност за полицаите които ги застрелват при "самозащита". А Обонго Бонго мълчи и *** бананите които му подхвърлят евреите... той знае, че ако не яде банани ще яде нещо по тежко.

14

до 20

преди 8 години

Да добавя, че една статийка няма за напрежението в САЩ между бели и ***...

13

Анонимен

преди 8 години

Сериозно ли смятате, че тряас сме в съюз с тея олита?

12

Анонимен

преди 8 години

Следя тази медия от 5 години и не съм видял даже една статия заСаудитска Арабия - най-големия приятел на САЩ. Да споменем някои подробности за с. Арабия за непосветените:-Ако си обвинен в С. Арабия за кражба (даже недоказано от съда) ти режат ръката-Ако си хрисиянин отишъл по-случайност в Мека или Медина те чака дълък затвор или екзекуция.-Ако пиеш бира на територията на С. Арабия те чака екзекуция.-Ако една жена си покаже повече от очите и шофира кола, я екзекутиратчрез хвърляне на камън

11

Професор

преди 8 години

Така е комунизма другари. По възрастните от вас сигурно си спомнят как у дома ругаехме Живков а когато седнем на маса дори с най близки приятели хвалехме Другаря Тодор Живков какво чудесно изказване е направил по радиото. Сега сме демократи. Бивши членове на партийния комитет са в парламента а други се прекръстиха от Сталин на Кристалин.

10

до 11

преди 8 години

Блестите от ум. Да не сте от седерастията?. Само те са така умни след поредната"доза".