41

Анонимен

преди 8 години

Една голяма част от бездомниците са хора с психични заболявания и точно това е причината за тяхното положение. За такива хора държавата трябва да се грижи, трябва да се осигурят средства за психиатричните клиники. А който е против, нека знае, че никой не е застрахован и всеки може да се озове в тяхното положение.

40

Кукувица

преди 8 години

Аз познавах лично двама клошари с висше образование. Единият беше дори гросмайстор на шах, но след развода си се пропи и малко по-късно се обеси. Другият ми познат беше савършил българска филология. Както виждате по писанията тук- хора с такова образоваие не са необходими. Той продаде наследственото си жилище и не след дълго почина от пиянство.Аз вярвам, че в България има много клошари с висше образование.

39

Анонимен

преди 8 години

Sram sa bG i pravitelstvoto na bG 4e ostavat takiva Hora v takova sastojanie na glad i bes jilischta a vie ot gerb. Bogati duti Napili. I Po tv manikenstvate.

38

читател

преди 8 години

Образованието не дава ъкъл, дава възможности, а като не можеш да ги използваш, или образованието ти е скапано, или ти си ***.

37

Анонимен

преди 8 години

До KokoНе само че не е със средно, ами е и с титла "инжинер". :)

36

Анонимен

преди 8 години

Както и всеки четвърти вишист е бездомник - няма собствено жилище.

35

Koko

преди 8 години

Мдаааааа Премиерът ни със средно а пък бездомниците с висше - е те това се казва качествен материал

34

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТи явно си ял гъби. На крива ракета, космоса й пречи - интересно вече повече от 20 години трябва по-добре да плащат на тези с висше.

33

Трикери

преди 8 години

Призовавам хората които си правят гавра с тези сънародници да спрат ! Оставят им разни шишета от скъпи напитки до кофата а вътре сипват какво ли не и даже пикаят.

32

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме как така наречените комунисти унижаваха интелигенцията, като на среднистите плащаха 3-4 пъти по-високи заплати плюс премии! Е, някои при това положение не са успели да спестят за жилище.

31

Анонимен

преди 8 години

До 43!Много правилно определение!Поздравления за формулата!Но трябва да се допълни- с какво образование и възпитание трябва да са любимите ни демократично избрани партийни лидери, премиери и президенти?За тях "организирано гласуват" абсолютно безграмотни хорица-по принцип не знаещи да четат и пишат-и *** партийни "другари",въпреки инструкциите създали уникалния за света "прецедент 15"?По определение "Баш" невежите и избират свои "Баш" представители в управленческата иерархия!

30

Анонимен

преди 8 години

Ot uchene I rabota, ne sa mogli da napravqt nishto

29

ДА

преди 8 години

Това за "демократична"България е съвсем нормално.Кадърните и висшистите да са клошари,а некадърните и неграмотни -в Парламента ,"бизнесмени" с бели якички и т.н.Изобщо не се учудвам!

28

Анонимен

преди 8 години

Важно е тези дето са във властта да нямат више образование.

27

Анонимен

преди 8 години

Съвсем закономерно, те и тия висшисти и въобще интелигентни хора, които имат домове не са с по-високо социално положение. Това си е традиция в БГ да изтребва интелигентните хора

26

do 49

преди 8 години

друга е в женски род, ама се отнасяше до статистика, умнико! На всеки нанометър сме, а?

25

Анонимен

преди 8 години

До drugaСкъпа, поне да беше използвала "меринджей"

24

druga

преди 8 години

статистика: а всеки втори менаджер в Българие е некадърник и свързан с назначениете за милионери другари. То не че висшето вече е висше-пак заради червените другари, ама все пак тези две статистики са показателни за разрухата. И оня под мен да ми обяснява колко са зле висшистите, може и така да е, но са зле и професорите и академиците в България пак са такива - като висшистите дето са обучили. Библиотекарския, а?

23

vesko02

преди 8 години

Всяко твърдение си има внушение,нашите висшисти трябва да са далеч от управлението,както си профукал дома си така ще си замине цялата държава

22

Анонимен

преди 8 години

На мене изобщо не ми е жал. Всичките са идьоти, които сами са си проиграли живота. Няма един куц или сакат, всичките са здрави и прави, но зачервени от пиене.