53

Аз

преди 8 години

До АнонименНародът ще му одобри действията,надявам се!

52

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ все пак,винаги ще са по-добре от нас!

51

Анонимен

преди 8 години

И за какво беше това ОХИ Мохи,като ви казваха да не хитреете толкова!

50

Анонимен

преди 8 години

То ясно, че Ципуракис се *** като орехарски, ама поне не се държи мъжки. Не се крие из канализацията като онова влечуго.

49

Анонимен

преди 8 години

Този що ли ми напомня на Жан Виденов?

48

Анонимен

преди 8 години

Защо така бе другарю Ципрас. Нали каза , че сте горд народ и не ви пука от Германия или Западна Европа. Ходи при Путин и той ти помогна със среден пръст. Ето това сте комунистите . Хайде другарю червен *** нали много се гордееше със Ципрас , кажи си *** мнение .

47

марин

преди 8 години

До Анонимен 62Баце,нещо май тия неща не са ти ясни.Политически морал според тебе е да загърби волята на народа изразена в референдума които той поиска.

46

Анонимен

преди 8 години

Дано гърците са разбрали, че желаното в повечето случаи е невъзможно. Чест и почитания на Ципрас, който не позволи на Гърция да се лумпенизира и изпадне в хаос, нещо което беше така желано от враговете на ЕС - другарите путинофили. Ципрас показа политически морал, нещо непознато за ширещата се у нас русофилия.

45

Анонимен

преди 8 години

Боко да взима пример

44

Анонимен

преди 8 години

*** пейзажа и подава оставка. Истински комунист !!!

43

Stuttgart

преди 8 години

Защо не четете интерн. преса ами пишете безсмислици? Не прочетохте ли че лявото крило на Сирица се отцепва, а Ципрас иска да спечели изборите на 20 Септември. Според допитванията, 60 % от Гърците искат той да остане на власт, но ще му трябва друг партньор за коалиция ( вероятно То Потами). Според изказванията му, той иска да реформира Гърция с функциониращо данъчно управление и без клиентелна политика. И не мислете Меркел за глупава, тя се справи вече с много мъжки противници в Германия и ЕС.

42

ние Българите

преди 8 години

системата за управление е изключително порочна. В това е най-голямият проблем на обществата днес. Законът на свободната воля трябва да се прилага във всички области на живота.Кой би могъл да ме представлява пред обществото по-добре от самият аз? Така трябва да е с всеки човек , навършил 21 години.

41

Анонимен

преди 8 години

Тези измамни комунисти,изиграха народа си,както го направиха с нас ...комунистите ,където и да са ,те са едни у същи и обслужват едни и същи престъпни интереси...Жалко за хората,...но кой ли вече го е грижа за тях...Гей сватби,лезбийски също,кучето и животното се толерира повече от човек...падение...

40

Анонимен

преди 8 години

Този лъжец и измамник олицетворение на народа на Гърция всички го разбраха що за стока е но не той е виновника!!!САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕРКАНТИЛНИЦА ДАДЕ ПАРИТЕ НА ГЪРЦИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЯ И ТО В НЕОДОБРЕНИЕ И НА САМИТЕ ГЕРМАНЦИ!!!!

39

За съжаление...

преди 8 години

Ако имахме такива политици, нямаше да сме *** на Европа. Но за съжаление имаме Тиква, Съсел, Гоце, Рамадан, Пръмовица и Доган.

38

Анонимен

преди 8 години

ГРЕБ са педестираТе ще ограбят хората

37

me

преди 8 години

Да, взе 90те милиарда, разпродаде пристанища, водопреносни, електропреносни мрежи и острови на немски инвеститори и сега вече като си е свършил работата, може да си ходи. Отвратитлен урок колко коварни са политиците и как наистина на никого не може да се има вяра. Защото този човек просто не се бори за по-добро споразумение, той очевидно целеше да получи най-лошото възможно и го получи. Не знам дали защото е ***, дали защото слаб, или защото е платен, но направо разказа играта на Гърция.

36

Анонимен

преди 8 години

Греко е като зърно у чутура-никога не можеш да му хванеш спатиите...!

35

V

преди 8 години

Това беше тайния план на Меркел, човек на който гърците да повярват. После се съгласява с условията на ЕК и банката. За да си измие ръцете подава оставка.

34

Анонимен

преди 8 години

Ципрас можеше да промени историята, но Меркел му скори шапка.