7

Анонимен

преди 8 години

Тоя дето пише статията сигурно е роден след 2000 годиназащото не знае и не е чувал за такива горещини при които хляба става на дърво, месото смрад, а коката-колата на сярна киселина.Стоиш на сянка под едни африкански дървета и температурата е 47 градуса-на слънце не знам колко е.Влизаш в морето за да потърсиш прохлада и излизаш моментално защото водата пари повече от въздухаЕ какво ще кажеш, писачо на щуротии?А годината беше някъде преди 1990.Все пак колата забъркана с нес кафе се изпи...

6

славянин

преди 8 години

Учителят Дънов е казал че в 21-ви век снежните шапки на полюсите ще изчезнат напълно, нивото на световният океан ще се вдигне значително и всички крайбрежни територии ще изчезнат под водата! Честито на ''печелившите'' и особено честитя на атлантическите п.дали сбогуването с най-населените им градове!

5

dp

преди 8 години

Бе не знам какво и къде са мерили но аз помня къде по-горещи лета. 1988-а беше многопо-горещо, тук поне (беше над 35, стигаше и до 40 и това седмици наред).Тая година юли си беше нормален, почти нямаше над 35C.

4

Бай Иван

преди 8 години

Засади дърво спаси света.

3

силистра

преди 8 години

Днес буше такъв студ че направо кюмбетата трябваше да се палят, а пък те за световна жега говорят,студ и дъжд в града беше.

2

Шаран_БГ

преди 8 години

Виждам всеки ден покрай дома ми, да минават по 10-15 камиона натоварени със метрови дърва с зелена щума по тях. Това вече месец и половина! И на 112 се обаждаме, и полицията идва. И поразпитаха и подвиха опашки. ГОРАТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ СЕЧЕ БЕЗОГЛЕДНО! Ще ни е все по-топло, все по-безводно и климатичните катаклизми все по-чести! Къде сте природозащитници ???

1

Анонимен

преди 8 години

Климатът непрекъснато се променя.Гренландия е била покрита със растителност"- сега е лед сняг и камъни.Преди милиони години океанските дъна са били гора-понякога намират останки от животни на дъното-сухоземни животни и дървета.Пустините са били екваториални гори.Ако бяха малко по-умни вместо да се гърмят с бомби и да гладуват а после да циврят за хляб щяха да обезсоляват водата на океана и да създават ГМО растения които издържат на топло и дават храна.Ама за тва се иска разум не стаден инстинкт.