147

Анонимен

преди 8 години

Не знам коя фирма е правила и новия участък на "Ал.Малинов", София, но днес минах от там и не видях нито една (нула) отводнителни шахти. Поне в посока "Младост". Водата усещаше това и се беше разпростряла пълноводно между бордюрите ;-) Та, с кой номер щеше да бъде Данчето на изборите?

146

ФЕС

преди 8 години

А бе, хубава работа ама.... БЪЛГАРСКА!

145

Анонимен

преди 8 години

Не е виновна кметицата.Виновен е Бойко Методиев Борисов чиито братовчеди от кръга котараците лапат от софийските ремонти.

144

Анонимен

преди 8 години

Днес е лош ден за госпожа Йорданка. Първо шпионите от Economist обявяват, че София запада от 5 години, сега "видимите резултати" на ГЕРБ останали под вода...Има и "невидими" - "...изпълнител е обединение "Цариградско", включващо "Трейс груп холд" и свързаната с нея "Инжпроект" ООД. За него ще бъдат платени общо 19.34 млн. лв. с ДДС." В една contemporary приказка се разказва, че през девет земи в десета една група джуджета-строители много обичали потомствената генералска принцеса Цеца Секса. А я обичали, защото те им осигурявала пълни купички и черпачета и им оправяла легълцата... Въобще - жи

143

до 230-ти

преди 8 години

Какви Емирства тук говорим за елементарно изпълнение на последователността и стриктен контрол на технологичните процеси и извършването им. Дори с некачествен материал когато спазваш технологията шанса за успех е в пъти повече. Когато объркаш някой наклон на канализацията какъв очакваш да е резултата или при наличие на магистрален канал защо да не заустш повече отклонения точно за такива случаи. Днес по искарското дефиле асфалтираха на сред дъжда и върху участъци кални и затревени ! Качество цена

142

Анонимен

преди 8 години

троловете освен да злобеят, друго не им оставаСофия НЯМА да има червен кмет, не го ли разбрахте вече? Няма какво да се пънете

141

Венелин

преди 8 години

На времета Вълко Червенков неуспешно се е опитвал да направи плавателен канал в София, ама на - герб и това успя! Утре очаквам експерти в спешно организирани предавания на телевизиите да обясняват как да се кандидатства за европари за гондоли с цел превасочване на туристопотока от Венеция насам.

140

Анонимен

преди 8 години

Ейййй, Вардар дойде насред София!

139

Анонимен

преди 8 години

Ако не промените начина си на мислене и действане, така че да са мъдро съобразени с реалността, в която се намирате, не очаквайте да оцелеете като цивилизация, само за последно да ви го кажа в тази тема :D

138

krasi

преди 8 години

поне го зарибете , с тези милиони за ремонти и задръствания където хвърлихте лятото , поне да ловим риба

137

Анонимен

преди 8 години

там винаги е имало канализация с голям дебит . Виж шахтите и по двете улици.По- вероятно е да са объркали нещата при строежа на метрото.

136

Unufri

преди 8 години

215 асфалтът в ОАЕ е съвсем друга консистенция, издържа на много високи температури и е 5 пъти по-скъп, но арабите си произвеждат сами битума, а и не са проблем парите за тях.Наводнения от силни дъждове имаше миналата година в цяла Европа, вкл и в Германия.Ако искате да се строят пътища, които да издържат до 8-*** степен по рихтер, атомна бомбардировка, цунами и т.н. - няма проблем. Пригответе 40-50 пъти по-голяма сума и ще се уреди.

135

Анонимен

преди 8 години

Лоша работа Данче, защото дъждът далеч не беше от най-силните.

134

Анонимен

преди 8 години

Нищо, стадата пак ще гласуват за Фандъка. Нали тая строи пътища...

133

Анонимен

преди 8 години

Това е гот, иначе кога ще си измиете ходовата част... Колата и тя има нужда от подмиване...като Юрданка...

132

Анонимен

преди 8 години

Отново ремонт на ремонта ще има.ГЕРБ са специалисти в тази част.А после може и ремонт на ремонта на ремонта ...Като има кой не само да ги търпи, а и да им лакейничи така ще е.

131

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем! (Нашите) пари са изхарчени, гушките на приятелчетата - напълнени, комисионните - прибрани. Следващите избори - купени. Освен ако не е проблеснало нещо под шапките на столичани.

130

непукист

преди 8 години

На това място от край време е така завали ли винаги се образува една огромна локва надявах се след ремонта този проблем да бъде решен . Явно съм поредния наивник който си е помислил ,че ремонта се прави за подобряване на пътищата ,а не само за усвояване на средства.

129

акуд

преди 8 години

в бързината да се ограбят средствата са забравили отводнителните шахти, МАЙ

128

Анонимен

преди 8 години

винету обича кара кану, нов цариградски канал супер за кану, конгретюлейшънс, за тия милиони канал перфектен, мой кану лети.