21

Анонимен

преди 8 години

KOI POLIZAI SHTE BADAT NAKAZANI I SHTE PODADE OSTAVKA BACVAROVA.

20

Ние ги хващаме, те..

преди 8 години

Кого хващате бе оставяте убиец да си спи в къщи по живо по здраво! Продажни некадърници!

19

Друг път!

преди 8 години

За някои е МВР гаф, аз си мисля че е съучастие в престъпление и опит за прикриването му.Няма друго обяснение за подобна зловеща некомпетентност.

18

Шаран_БГ

преди 8 години

И ние помним това красиво варненско село, и прокуратурата го помни! Но си трае и чака да мине давностния срок! НЕ СЕ МЕСЕТЕ В РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА !

17

МВР престъпници

преди 8 години

А за Игнатиево и полицейския чадър над джебчиите там забравихте ли вече?

16

malart

преди 8 години

Лечението на подобни случаи е и граждански иск и дело срещу извършителя за обезщетение. Поне 100-хиляди в случая. Ако има повече такива спечелени дела и реално извършителя да се раздели с такива пари илиимущество, нещата може да изглеждат по различен начин. Самият затвор е добро стряскащо средство, но ако бръкнеш и в джоба на умствено изостаналите - тогава ще помнят.

15

съдебна практика

преди 8 години

Според трайната съдебна практика и теорията по НК, ако само управляваш кола пил над 1, 2 промила, деянието е умишлено престъпление. Но ако си убил някого при ПТП и се окаже че си пил /над 0,5 промила/ без да си искал да убиеш, то престъплението си остава непредпазливо, тъй като към съставомерната последица - смърт на човек, вината не е била умишлена. Същото е и ако е причинена средна или тежка телесна повреда или значителни имуществени щети от пиян шофьор. Такова ни е законодателството.

14

Анонимен

преди 8 години

Предумишлено и непредумишлено престъпление са две различни неща!!!!В конкретния случай престъплението е непредумишлено към предумишлено!И все пак този не е като онзи дето беше пил и влезна с колата във спирката та изпопремаза вся и всьо дето чакаше там :D

13

123

преди 8 години

Няма ли двоен стандарт - при всяко непредпазливо ПТП ли се постановява задържане под стража? Спомнете си 10 годишното момиче, което бе прегазено на сватбата на сестра си - неговия убиец задържан ли е под стража? Особено като се има предвид, че за такива случаи рядко се постановява ефективно наказание от съда.

12

Смешник

преди 8 години

Ако караш с 50 колкото е разрешено няма да убиеш никого но като карат със 100 естествено че времето за реагиране намалява а спирачният път разсте.Така че затвор за *** каращи с над 50 в града

11

Анонимен

преди 8 години

Правилата за движение и правилника определят къде с колко може да се кара!!!Не е спазил правилата първо и второ като се има на предвид колко свидетели има значи говорим за оживено място където шофьора трябва да се съобразява!!!Е ТОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА СПАЗВА ПРАВИЛАТА ПИСНАЛО МУ Е :D ЛОШОТО Е, ЧЕ СЕГА ПРЕСТОЯ В АРЕСТА ЩЕ МУ ГО ПРИСПАДНАТ ОТ ПРИСЪДАТА КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПОНЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩОТО СЕ Е И ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ТА СА ГО ВАДИЛИ СЪС СИЛА ОТ КОЛАТА МУ!

10

най...

преди 8 години

Най-вероятно баща му е полицай... иначе нямаше да кара 10 годишна Алфа а някой тузарски джип...

9

Анонимен

преди 8 години

До поне"Някъв дъртак" ?!?!? Ако това беше баща ти едва ли щеше да говориш така!

8

Анонимен

преди 8 години

МВР си търси изкупителна жертва...на всеки може да се случи да блъсне някой, но не всеки го осъзнава!

7

Анонимен

преди 8 години

сакън да не вземете да уволните ченгето и да му артисат 20 заплати сега.

6

поне

преди 8 години

Убил е некакав дъртак на 66 години но можеше да премаже едно детенце!

5

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм още шофьор, но принципно разрешено ли е в града да се кара с над 100 километра в час?

4

Ветко BOSS

преди 8 години

Крайно време е да кажете на народа, на кого е синче е тоя престъпник. Хората искат да знаят защо цялата пловдивска полиция работи, за да го отърве от отговорност.

3

Анонимен

преди 8 години

KOGA SHTE RAZBERE KOI E ZAKRILIAL UBIEZA I SHTE VLEZE LI V ZATVORA.

2

eти

преди 8 години

Ама сега и полицайте дето са го пратили в къщи да си "почине" с него на пангара като съучастници. Знам че няма да стане и ще отнесат едно мъмрене /и то ако много се разсмърди работата/ ама е хубаво човек да помечтае за малко справедливост.