16

Петко

преди 8 години

Така е! Така беше опустошена и България. Комунистите проповядват галеща ухото на жените идеология. След като консумативните очаквания обаче не се сбъднат, те бягат на запад защото изнурения Български мъж не може да им осигури лелеяния лек и безотговорен живот където благата ще са в изобилие!

15

бай Иван

преди 8 години

Имали и интернет????Къде са заглушителите на радиостанциите им.А кой им поддържа телефонните комуникации за връзка със света??Нали от космоса могат да им видят лагерите и да ги бомбят???ИД защо изтребва кюрдите, които искат автономия?? Само Турция има интерес да се изтребват кюрдите,а чрез ИД да се възроди Османската империя.В бившите мюсюлмански съветски републики биват спонсорирани училищата с безплатни турски учебици,защо ли????

14

God

преди 8 години

Винаги като се говори или пише нещо за *** от ИДИЛ задължително трябва да се завършва с перифраза на думите на Катон Стари "И ИДИЛ трябва да бъде унищожен!". До крак и без милост. Също като тях.

13

Анонимен

преди 8 години

da smeniash sapruga si na 3 meseca sie raznoobrazie .....

12

1

преди 8 години

Руснаците и американците си продават стоката, Европа ДГД!

11

Кукувица

преди 8 години

Хубаво е, че се събират на едно място. Така по-лесно може да се определи къде да се пускат бомби.

10

Наивен

преди 8 години

До Нов световен редТи си откачен драги, просто куршум и нищо , даже и спомен да няма камо ли някакво третиране, просто нищо

9

Наивен

преди 8 години

Егати армията дето бабичките със шмайзери се опитват да възпроизведат изстрел......то не е смешно , смешни са тия дето не могат да се справят с тези супервойни, само дето не можах да и видя татуировките и какви енергиини напитки употребяват...

8

Анонимен

преди 8 години

До ЦСКА без пари и ООДКъде се буташ при мъжете?Ходи при статията за клошара

7

Анонимен

преди 8 години

kakvi islamisti sa tezi pionki na masoni znaqtli edna molitva pone

6

ЦСКА без пари и ООД

преди 8 години

ами така е сигурно...щом казвате---а имам въпрос и тази ли новина я съобщава вестник Струма. Гледам често го цитирате

5

Анонимен

преди 8 години

И 3 месеца живот им е много на тез гадини.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Няма борба,има обгрижване,щото е нужен враг на САЩ,във ВПК-то работят над 15,000,000 човека и требе оръжието да се харчи!

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Някой има интерес ИД да...вършее и да срива границите,инфраструктурите и етно-религиозните различия на редица арабски държави в Близкия Изток.Естествено,че една организирана модерна и професионална военна машина,би смазала този...халифат за броени седмици.Какво и защо се чака,могат да кажат само във Вашингтон и Москва.

2

слаба ракия

преди 8 години

Ако им пуснат жените от израелските сили, ще напълнят гащите!

1

Анонимен

преди 8 години

Един джихадист живеел няколко месеца... Да да добре ! Затва имат по 30 деца.аре стига.Надрусат някой и го пратят да се гръмне а останалите ходят да краднат момиченца и да изнасилват жени.Виж ако им сложат гадни наркотици или им пуснат няколко вида хеморагична треска може би ще живеят няколко месеца.Или техните хора ако не ги гръмнат.