43

Ротшилд

преди 8 години

Проблема с фекалните води в Лозенец не е от вчера,а от повече от 10 години.Последните години след бума на стройтелство там и последвалото увеличение на туристите доведе до още по-голям проблем.Пречиствателната станция не е с голям капацитет,а отгоре на всичко има хотели,които са си вързали канализацията директно за дерето,което се влива в плажа.Естествено кмета Г.Лапчев има вина за случилото се,но до него трябва да се наредят още много обществени органи,които дълги години си затваряха очите за проблема в селото.И РИОСВ,РЗИ,БДЧР,ХЕИ трябва да си понесат последствията.Както и собствениците на хо

42

Шамандура 5

преди 8 години

Баси скапаното превъзнесено село да го затварят

41

Анонимен

преди 8 години

Ми не може всички вкупом да *** като прасета на тоя Лозенец, с канализация и пречиствателни станции от соца, и после водата да е добра!

40

Г

преди 8 години

Как няма да са мръсни водите, само от софиянци са мръсни те друг плаж не признават

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКой пак изпуска отходните води в черноморието ни!!!!!!!!!!не разбра ли - пак Путин е виновен

38

Анонимен

преди 8 години

До 2005 . в Слънчев бряг устройственият план отреждаше 70 % зелени площи, 10 % за пътища и 20% за строителство.След това го промениха 10% за пътища, 70% за строителство и 20 % за зелени площи, които, забележете включват паркингите и басейните.И не само там е така навсякъде нашите мутри и политици завзеха и бетонираха.Е, какво качество очаквате на 1 километър плаж построени сто хиляди декара хотели, при това - без пречиствателни станции.

37

Анонимен

преди 8 години

Кой пак изпуска отходните води в черноморието ни!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 8 години

ЕДНА КОЛЕЖКА СЕ ВЪРНА МИНАЛАТА ГОДИНА ОТ ЛОЗЕНЕЦ - ЦЯЛАТА ПЪПЧАСАЛА. ЕДИН МЕСЕЦ ПИ ЛЕКАРСТВА И ХОДИ ПО ДОКТОРИ.ОСВЕН ХОТЕЛ, Е ПЛАЩАЛА И ПО 30ЛЕВА ЗА ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГ НА ДЕН, ЧЕ И ПАРКИНГ.ПО КРЪЧМИТЕ БИЛО ПО-СКЪПО ОТ ХУБАВИТЕ СОФИЙСКИ КРЪЧМИ, А ЯДЕНОТО - ГАДНО.

35

ОТ МЕДИАПУЛ

преди 8 години

Началникът й Георги Паздеров обясни, че ако хората се къпят във водата има опасност да развият гастроентерити и гастроентероколити. Според него най-вероятно става дума за фекално замърсяване.Капацитетът на легловата база на Лозенец е в пъти по-голям от капацитета на пречиствателната станция. Този проблем не търпи отлагане, коментира пред БНР Мария Василева, кмет на село Лозенец.

34

Анонимен

преди 8 години

Бате Бойко построи сумати дефектни пътища, а не се сети да направи пречситвателни станции по морските градове. Срам и позор за държава, която име море.

33

Анонимен

преди 8 години

До главен руски тролДа бе, той Путин им плаща сигурно, за да се възмущават от българското л**морие.Сигурно по негова заповед нашите мутри и политици застроиха до безобразие морето.Умник, като дадеш няколко хилядарки за седмица за четиричленно семейство и всичките се натръшкате от летен вирус, причинен от ентерококи и ешерихия коли , а обслужващия персонал по пет звездните хотели е от миризливи ромлянки, сигурно друга песен ще запееш.Това, че ти с твоите надници от чичко Шорош не можеш да си позволиш не в Гърция, а в България да отидеш на море, е отделен въпрос.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30и колко е капацитета на тази пречиствателна станция, а колко е легловата база в Лозенец. Do the math!

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33пречистват се да - в твоя стомашно-чревен тракт и в този на децата ти!

30

Анонимен

преди 8 години

Е за'тва му викат Луксозенец, къде иначе ще намериш толкова ВИП-акита да се отъркаш в тях :-)

29

Бат Колио

преди 8 години

Аз две седмици не стъпвах на плажа в Лозенец. Но реших да отида миналата седмица и съжелих. Не съм драйфал, ама си червата три дена. Относно цените: за 50лв колегата сигурно е спал в гараж с 50 инчово Велико Търново...

28

Анонимен

преди 8 години

От 15 г ходя по Южното Черноморие.Дори когато децата бяха малки, пак сме пили само чешмяна вода.Никой никога не е имал чревни проблеми.От 5 г ходя само в Лозенец.Т.г. също бях 18 дни-никакви проблеми.Това, за ***, са тъпотии.Няма ***.Пречистват се отпадъците.

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИма, има, пречиствателна станция, ама е строена през гадния социализъм, когато селото е било 2-3 хил. , и е предвидена за макс. 10000 души, а не за десет пъти повече.

26

за гъсто л..но

преди 8 години

съвети към шофьорите: минавайте покрай Лозенец винаги с пълен резервоар, с технически изправен автомобил и със скорост по-малка, от 80 км./ч., затворете всички прозорци, настройте климатичната инсталация на автомобила ви на вътрешна циркулация.

25

Анонимен

преди 8 години

Стига сте писали *** коментари!Замърсяването не е от ***!В Лозенец има пречиствателна станция за отпадъчните води!За разлика от Созопол и други курортни места.Друг микроб ще да е.

24

Гецата (до 24)

преди 8 години

"...плащаш няколко хилядарки за едноседмична почивка в баровския хотел на мутрата Брендо,..."Малко се изхвърляте с подобни суми. Както вече казах, по-миналата седмица бях на Лозенец. Масово хотелите дават двойна стая за 50лв нощувката - 25лв на човек.Ние минахме още по-тънко - двойна стая за 40лв (20 кинта на човек), с климатик, хладилник и 40-инчов телевизор.Но в крайна сметка да идеш на почивка и през цялото време да повръщаш не си е работа, независимо колко е евтино.