Много правописни грешки в тази статия, бе! От журналисти на малцинството, или от бежанци е писана, че са допуснати елементарни грешки? Резил за медията ви!!!
Да живее културата, цитирам:"а става на въпроз за чревен вирус" - докато "става НА въпроЗ", ще има да се чудим какво и е на милата ни татковина и защо простотията вече е второто и име. Вениана, Вениана, мило момиче, как си взе матурата, душицо златна?!?!
До 4Вярно е :) Аз само веднъж съм ял овчо, като малко дете, баба ми понеже беше набожна и все ме мъкнеше по разни църковни събори, та там правеха такива курбани от овца. Ами месото вярно е гадно, жилаво и миришещо, отгоре на всичко тлъстото около месото е някакво къдрво като облак и супер меко и слизесто-разтегливо. Отврат, сега като се сетя и ми иде да повърна, щото се сещам че и като дете ми се доповръща като лапнах гадната мръвка.
КОИ ЯДЪТ ПЪК ОВЧО? ТОВА Е НАЙ ГАДНОТО МЕСО НА СВЕТА. ХЕМ МИРИШЕ ХЕМ СЕ РАЗТЕГА КАТО ЛОКУМ. РЕЗАНИ ЩЕ ДА СА!
Кви Е-та и кви ГМО-та....българина си го тровят наши "отговорни другари" и "големи специалисти"!Все партийни халгъзници с дипломи взети с пари и протекции!Мене почва да ме втриса -като требва да викна "специалист"или "майстор"!
*** вирусите, бруцелози, антракси и береш ли му лайката какво още! Като добавим всякакви Е-та и други *** които тикат в храната по магазините човек вече да го е страх да се храни вече! Ние сме УНИКАЛНО място, но в лошият смисъл....
Почерпка за здраве завърши в Спешното