83

вън

преди 3 месеца

Мюсюлманите са много проста нация, която унижава жените...Тези ненормални си съсипват държавите понеже са прости и се пръсват по света да съсипят и останалите.

82

от 101

преди 8 години

Чехия, извинявам се, по навик

81

анонимен

преди 8 години

Сега се дава гласност на това изказване, защото темата с мигриращите е на дневен ред. Нямаше да е зле да ни осведомяват медиите как тези държави, особено бивши социалистически в Европа, се развиват добре, защото водят правилна политика в защита на националните си интереси.Дали децата изобщо знаят че съществуват Унгария, Полша, Чехословакия........един кадър в новините не съм видяла от тях. Нищо не знаем, пълна тишина, освен когато се наводнят, примерно

80

Анонимен

преди 8 години

ЕВАЛА!Това е достойно защитаване на страната.

79

Армен

преди 8 години

Евалла ,опряха се на европейските дупедавци ! Пък ние ще събираме цялата световна *** да ги хрантутиме щот сме евро хумманисти .Дрън дрън че пляс Ще дойде времето да ревем от тая тъпотия

78

Анонимен

преди 8 години

Браво на Словакия! Има държавници и не случайно дърпа здраво напред.

77

до 94

преди 8 години

Словения и Словакия са две различни държани.Но и изпълняващият длъжността президент ги бърка така че ти е простено невежеството.

76

Fifth corps bih

преди 8 години

Nishto do 30 godini shte e obratnoto shte ima samo djamii i nqma da ima nito edna carkva islam Will dominate

75

Словак

преди 8 години

Уж са мишоци словаците, а вижте как се опълчиха срещу "правоверните". Шапка ви свалям , вие сте истински славяни и християни. До преди 10 години беше престиж да имаш западно европейски паспорт. Като виждам с колко правоверна *** се напълниха се отвръщавам. Бих се гордял да получа словашко гражданство. Как бранят християнските ценности. Браво словаци!!! Да живее Ратко Младич!!!

74

Анонимен

преди 8 години

Като се наблъска Европа с мигранти от Азия и Африка решават ли се конфликтите в размирните страни?Помага ли тази миграция?Или конфликтите ще започнат в самата Европа между мигранти и местните народи.

73

Анонимен

преди 8 години

Време е Словения да си построи Джамия , нещо са закаснели

72

Диман

преди 8 години

Хайде стига с тези мусулмани! Мусулманите в мусулманските страни, а не в християнска Европа!!!

71

НФБ

преди 8 години

До Мустафа ЕвропеецаСподелям идеята мюсюлманите са се приемат от Саудитска Арабия. .Катар. .Бахрейн. .сащ също да приема нали той създаде хауса в региона. .

70

Поп фолк

преди 8 години

С'я разбрахте ли защо, дори и в бившите соц. държави в Европа живеят като бели хора, а при вас е брутален ориент и свинщината е на макс?

69

Мустафа Европееца

преди 8 години

Мюсюлманите да емигрират в Саудитска Арабия. Там има много джамии.

68

Анонимен

преди 8 години

Евала на тези, само нашите са пълни дупедавци

67

Анонимен

преди 8 години

mnogo hubavo go e kazal 4oveka. koi sa tija, mjusjulmanska papla4, deto se opitvat da promenjat kulturata i zennostnite na christianskite dargavi. ja si hodete v Turzia ili v drugi strani s tjahna vjara. Kade tar4ite vse po Evropa da serete...to hubavo taka na metenoto da se izkenzash...ei, aman maina ot pomijari!

66

Анонимен

преди 8 години

да им пратим хора от ДПС-то да им помогнат.Срамота джамия да нямат.У нас за 20 години джамиите станаха повече от църквите. ДПС-то ще им дадат НОУ-Хауто как да ги направят и новини на арабски може да уредят по националната им телевизия.

65

Анонимен

преди 8 години

Всички избират, само на нас не ни се дава такава възможност. Защото управляващите не мислят да живеят по нашите земи.

64

Наблюдател

преди 8 години

Само така !