19

Анонимен

преди 8 години

В Ню Йорк Путинчо щял да си направи и поредната пластична операция за опъване кожата на лицето.

18

анонимен

преди 8 години

Че е уме и владее доста езици Путин се знае, ама че е научил и маймунски досега не сме чували. Дали ще се справи да си говорят по маймунски.

17

Анонимен

преди 8 години

"Щяли ли да се срещнат, или пък не щяли. Дрън-дрън. Ало, "редакцията", това не е тема за статия. Какво разбрахме, след като я прочетохме? Нищо."=====Аз не се оплаквам. Разбрах, че "редакцията" полага усилия да запази в тайна предстоящата на 03.09.2015 г. знакова среща между Владимир Путин и Си Джин Пин в Пекин.

16

Анонимен

преди 8 години

Засега няма планове за лична среща в обозримо бъдеще между президентите на Русия и на САЩ Владимир Путин и Барак Обама. Още повече такава среща става невъзможна след грубото потъпкване от страна на Барак на конституционните права на американските граждани, а именно, забрана за влизане на въоръжени лица в киносалоните в САЖД.

15

Анонимен

преди 8 години

много остър език, да не сте прекалили с "пушенето" ?

14

Анонимен

преди 8 години

PUTIN SHTE NAPRAVI MNOGO GRUBA GRESHKA AKO SE SRESHTNE S OBAMA.OBAMA E NEKADAREN PREZIDENT,A S NEKADARNIZI NIAMA KAKVO DA SI KAGESH.AKO VSE PAK SE VIDIAT PUTIN DA MU UDARI DVA SHAMARA,ZA DA MU DOIDE UMA V GLAVATA,NO EDVA LI.

13

Анонимен

преди 8 години

До странджатаЗа мьжете сьдят не по това какво им на главата, а по това какво им в главата, не по това колко е висок , колко високо е служебното му положение,,,не по това колко му е голям или мальк носьт му ,а колко далеч от носа си вижда,,,и много други неща, но за травестит като тебе това е неразбираемо,,,,истинския Мьж не е нужно да бьде секс символ, а символ на власт и действие

12

Ха- ха- ха

преди 8 години

До до Ха- ха- хаАко не си се излекувал един ходжа може да те долекува с праз.

11

Анонимен

преди 8 години

Обама от гигантизъм ли страда? Не мож Жужо да е такъв миньон! На всички снимки от Русия изглежда левент, най-малко десет санта по-голям от събеседниците си. Това требе да е некъв сороски монтаж! Що манипулирате народа бе сороси?

10

Ха- ха- ха

преди 8 години

Докато е в САЩ , в Русия ще му спретнат един преврат и ще обяват награда за главата му. Ще се наложи да търси политическо убежище от Обама.

9

Анонимен

преди 8 години

А Путин за зелена карта ли ще се моли на Обама?

8

Пян_Гъ

преди 8 години

Щяли ли да се срещнат, или пък не щяли. Дрън-дрън. Ало, "редакцията", това не е тема за статия. Какво разбрахме, след като я прочетохме? Нищо. Нямам много време, иначе щях да ви направя показно за статия, за да ви светне пред очите. Излагате се.

7

Анонимен

преди 8 години

От Вашингтон са категорични, че не е предвидена среща с Жужи. Ако се срещнат някъде из коридорите ще си кажат "здрасти" и толкова. Единствената ОФИЦИАЛНА среща, която префстои на Жужи е със съдиите в Хага.

6

Футуролог/изперкал/

преди 8 години

Доналд Тръмп като стане Президент на САЩ,Барак Обама ще поиска политическо убежище при Путин!Бил Клинтън като беше опозиция на Буш-младши само байпаси един след друг му правеха и година-две живот му даваха а сега при хюсеинчо разцъфна!Действат с ВЪЛНОВИ ОРЪЖИЯ на замесените в 11.09.2001!Спор няма!Да не мислите че по-случайност умря първородния син и законен престолонаследник на СаксКобурготски!Колкото случайно умря и първородния син на ДЕЙСТВАЩИЯ президент на България,Плевнелиев!Няма да спрат!

5

бобец

преди 8 години

странджа,одисей и вам подобни-жалки стеКомплексари

4

zeus

преди 8 години

Чета коментарите и оставам с впечатлението, че единственото качество, с което Обама превъзхожда Путин е ръста :)

3

Анонимен

преди 8 години

На следващата среща между Обама и *** трябва да дойде и Медведев, за да може джуджето да се качи върху него за да се изравни на ръст с Обама.

2

Окупатора

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАИ като гледам Путин как се хили ехидно знаеш ли какво е отговорил : Няма проблем , а аз ще дойда 48 след това в Вашингон да приема оставката ти :) :) :) Америка не диктува пазара на перола а ОПЕК . Вземи и прочети какво е ПетроДолар и се просвети . Между другото на арабите им писна да губят заради това ,че Америка се прави на отворена и не случайно самите те искат вече Иран да се върне на пазара за петрол . А всички знаем Иран на кой е играч ;) .

1

Анонимен

преди 8 години

Кое е това джудженце до Обама, което е с 1 глава по-ниско?